لطفآ به این سوال من جواب بدین . من خیلی نگرانم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

لطفآ به این سوال من جواب بدین . من خیلی نگرانم

پست توسط ahmad1000 »

من وقت پیش یک بار تو تلویزیون دیدم که یه مار داشت بچه هاش رو به دنیا می اورد وقتی بچه هاش از دهنش خارج شدن یه مایع حال بهم زن هم از دهانش خارج شد خیلی چندش بود و این تو یادم مونده بود . تا اینکه دیروز ساعت حدود نه یا ده صبح خواب دیدم که یه مار خیلی بزرگ تو خونه بابابزرگم به دو سه نفر حمله کرد و اون رو سعی می کرد قورت بده وقتی اون هر کدوم رو وارد دهنش می کرد من از پشت مار رو می کشیدم و اون فامیلمون با یک شکل نا مفهوم که شبیه به خودش نبود و نا مفهوم بود از دهنش خارج می شد و همراه اون شخص همون مایعات حال بهم زن که تو تلویزیون دیده بودم از دهن مار خارج شد و اونی که از دهنش خارج شده بود بدنش خیس از همون مایع حال بهم زن بود و حالتی مشابه همون بچه مار هایی که از دهان مادرشون تو اون مستندی که من از تلویزیون دیدم بودن . من بعد از اینکه نفر دوم از دهن مار خارج شد از خواب بیدار شدم
فارغ از ساعتی که این خواب رو دیدم می خواستم از شما بپرسم که این خواب ممکنه که جزو خوابهای بی تعبیر باشه؟
من یک بار تجربه دیدن مار در خواب رو داشتم و اون حالتی بود که تو خواب دیدم که مامانم با خودش یه نایلون خیار اورد خونه و تو خواب دیدم که تو اون نایلون لای خیار ها یک مار بود که سرشو از نایلون اورد بیرون و وقتی از خواب پا شدم ساعت نزدیک 9 صبح بود و شکمم به شدت درد می کرد و فردای اون روز معلوم شد که من شکم دردم اپادیسیت بوده و بعد عمل جراحی مشکلم حل شد
جالب اینجا بود که من روزقبل اون روز که اون خواب رو دیدم مامانم از میوه فروشی خیار خریده بود و من خیار زیاد خوردم و بر طبق این خواب فکر کردم مشکل از خیارها باشه و یک شکم درد و مسمومیت ساده ولی دکتر گفت این مسمومیت نیست و مشکل تو اپاندیسیته .
راستش می خواستم بدونم این خوابی که می دیدم که مار به فامیل هام حمله می کرد تعبیرش چی میتونه باشه؟ در هر دوبار که حمله کرد من اون مایع رو دیدم دقیقآ همونی بود که تو فیلم دیده بودم این می تونه دلیل باطل بودن این خواب باشه؟
خیلی خیلی معذرت می خوام اگر این موضوع من کمی بی ربطه...
خیلی خیلی ممنون میشم به سوالم جواب بدین و بعدش اگه مدیرای محترم سایت احساس کردن این پست بی ربطه پاکش کنن . ممنون میشم به سوالم جواب بدین و نگرانیم را از بین ببرید
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 66 بار

Re: لطفآ به این سوال من جواب بدین . من خیلی نگرانم

پست توسط مخلوق اریایی »

یا حق
سلام و درود

دوست عزیز می گویند خواب ها را برای تعبیر هرجا نگویید بلکه پیش فرد متخصص تعبیر ببرید چون گاهی اوقات یک تعبیر اشتباه باعث میشود که همان تعبیر اتفاق بیافتد به نظر بنده صدقه بدهید و خروسی را دم در خونتون بکشید و از روی خونش رد بشین بعد خروس و بدین به یک نیازمند
قران را با معنی ان همیشه بخوانید مخصوصا چهار قل
نماز بخوانید به نیت رفع بلا و ...
موفق باشید فقط خوابتان را سعی کنید هرجایی نگویید
New Member
New Member

پست توسط ahmad1000 »

خیلی خیلی ممنونم از پاسختون . یعنی منظور شما اینه که این خواب با تعبیره؟ من شنیدم اگه بخشی از خواب از خاطرات اتفقات گذشته باشه خواب بی تعبیره . اصلآ در واقعیت می گن امکان نداره که اگه ماری کسی رو بخواد ببلعه رو از دهانش دبیارن اون مایع از دهنش در بیاد. اون فقط در مورد بدنیا اومدن بچه مارهاست . در واقعیت این بخش خواب نا صحیحه. و همین منو گیج کرده . نظر کاربرای سایت مثل شما برای من خیلی مهمه . اون مایعی ه من دیدم در واقعیت مربوط به تخم شکسته شده ماره چون مارها تخم ها را داخل بدنشان نگه می دارن و بعد که تخمها شکسته شد بچه ها بیرون میان به همراه مایع داخل تخم و ... این خواب مشکوکه
Member
Member

پست توسط مخلوق اریایی »

یا الله
سلام و درود

خواهش میکنم دوست عزیز
خواب خیلی حساس است و جز افراد معدودی که تخصص در تعبیر دارن کسی دیگر نمیتواند تعبیر کند انها تمام شرایط در نظر میگیرند و پاسخ می دهند
توکلتان بر خدا ، بگویید ان شاء الله خیر است مرتب این را با خود بگویید که بی تاثیر نیست
شب بخیر دوست خوبم
Member
Member

پست توسط مخلوق اریایی »

یا حق
سلام و درود

دوست عزیز منظورم این نبود که تعبیر دارد یا ندارد
بلکه این کارهایی که عرض کردم ان شاء الله جلوی پیشامد منفی را میگیرد
به خود نگرانی راه ندهید
شب خوش
Iron
Iron
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 166 بار
سپاس‌های دریافتی: 279 بار

پست توسط عاشورايي »

سلام
من در كتابي خوندم كه : خوابها انواع و اقسام مختلفي دارند مثلا

1. خوابهايی که از افکار روزانه ما سرچشمه می گيرند و در واقع بازتاب زندگی روزانه ما در عالم خواب هستند. طبق شواهد و قرآئني كه فرموديد بنده فكر مي كنم خواب شما از اين نوع است. مخصوصا كه مي فرماييد شديدا ذهن شما رو مشغول كرده است.

2. خوابهائی که صحنهای آشفته و بی اساسند.

3. خوابهائی که از ضمير ناخودآگاه ما سرچشمه می گيرند.

.....

اما صدقه هم دادن دفع بلا مي كند ،
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط زينب »

با پاسخی که دوستان دادند موافقم. شما میتونید مقدمه ی کتاب تعبیر خواب ابن سیرین رو بخونین.در خیلی از ساعات روز خوابها تعبیری ندارند.مخصوصا که یک برنامه ی تلویزیونی رو مشاهده کردین که مشمئز کننده بوده و توی ذهن شما مونده. فکر میکنم از یکی از اساتیدم شنیدم که میفرمودند گاهی خوابهامون رو هر طور تعبیر کنیم همون میشه.پس دقت کنیم همیشه خوب تعبیر کنیم و فال بد نزنیم و بعد هم خواب هامون رو برای کسی تعریف نکنیم چه خوب و چه بد. در سوره ی یوسف آمده که یا بنی لا تقصص رویاک علی اخوتک .برای بیشتر دونستن در مورد این قضیه تفسیر این آیه رو نگاه کنید . همونطور که دوستان تاکید کردند صدقه یادتون نره
New Member
New Member

پست توسط ahmad1000 »

از شما كاربراي محترم سايت به خاطر نظراتتون كه قطعآ در جهت رفع نگراني من بسيار موثر بود خيلي خيلي ممنونم .
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط Amir_ »

سلام دوست عزیز
میخواستم این مطلب رو زودتر بفرستم ولی اینترنتم سرعتش پایین بود و آخر نشد :sad:
دوست عزیز در تعبیر خواب فقط کسانی میتونند نظر قاطع داشته باشند که عالم غیب برایشان هویدا شده باشد و به درجاتی روحانی رسیده باشند و آنها هم برای اینکه تعبیر خواب به تعبیر کننده کم بستگی دارد همیشه سعی میکنند بگویند که تعبیرش خوب است و خوب هم از آب در میاد
من یک حدیثی خوندم که هر خوابی دیدید در وقت بیداری به سمت راست بخوابید وبگیید انشاال.. تعبیرش خوب است
موفق ورستگار باشید :razz:
خداوندا ظهور امام مهدی را نزدیک بگردان تا همه مردم جهان را از دست حکومتهای ظالم ونابلد برهاند
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط Amir_ »

Amir_ نوشته شده:سلام دوست عزیز
آنها هم برای اینکه تعبیر خواب به تعبیر کننده هم مربوط میشود همیشه سعی میکنند بگویند که تعبیرش خوب است
موفق ورستگار باشید :razz:

اصلاح اشتباه تایپی
خداوندا ظهور امام مهدی را نزدیک بگردان تا همه مردم جهان را از دست حکومتهای ظالم ونابلد برهاند
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”