ماهيت، چگونگي و كيفيت برزخ

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 19 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

ماهيت، چگونگي و كيفيت برزخ

پست توسط Aviny »

نكته: اين يك بحث درون ديني و ويژه مسلمانها هست درخواست ميشود معتقدين به ساير اديان و تفكرها اينجا پست نزنند. تصویر
    سلام خدمت دوستان عزيز

دوستان و اساتيد گرامي اگر امكانش هست اطلاعاتي در مورد برزخ و زندگي پس از مرگ بديد كه حدالامكان مستند باشند.تصویر 
  •   برزخ يك محل هست باغ هست اتاق هست قابل مقايسه با دنيا و ظواهر دنياست يا كلا ماهيتش فرق داره؟! 
  •   گذر زمان در اونجا مثل دنياست يعني اگر قيامت 1000 سال بعد از مرگ كسي رخ ميده، روح اون شخص هم هزار سال اونجاست و هزار سال رو ميگذرونه و لمس ميكنه يا واحد زماني اونجا با دنيا متفاوته؟ 
  •   درسته كه گفته ميشه برزخ در همين دنياست و فقط ما قادر به ديدنش نيستيم در واقع كساني كه ميمرند (به خواست خودشون) بين ما هستند و مرگ فقط يك پرده بين ما و اونهاست؟ 
  •   ارواح هم احساسات دارند مثل خنده و گريه و ناراحتي و نگراني و ...؟ آيا مسائل دنيوي كه مثلا در خانواده و ... اونها رخ ميده باعث تاثير بر آنها و ناراحتي و خوشحاليشون ميشه؟ 
  •   در برزخ هميشه يك وضعيت ثابت و ماندگار دارند؟ يعني فقط يا در حال عذاب و يا در حالت عادي و يا خوشي و نعمت و .... هستند يا وضعيتشون متفاوت هست؟ 
  •   روح بستگان نزديك بعد از مرگ همديگر رو در برزخ ملاقات ميكنند؟ 
  •   ارواح فوت شدگان قادر به ديدن آينده هستند و اومدنشون به خواب و .... به اختيار خودشون هست و يا هر وقت كه خدا دستور بده يا اذن كنه؟ 
  ميشم از عزيزان مطلع كه به اين سوالات جواب بدند. تصویر
 <!-- / message --><!-- sig -->
[HIGHLIGHT=#ffff00]آرمانخواهي انسان" مستلزم صبر بر رنجهاست . پس برادر خوبم " براي جانبازي در راه آرمانها" يادبگير كه در اين سياره رنج " صبورترين انسانها باشي .(شهيد سيد مرتضي آويني)    [External Link Removed for Guests] 
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 78 بار
سپاس‌های دریافتی: 166 بار

Re: ماهيت، چگونگي و كيفيت برزخ

پست توسط paria »

سلام
من چند سال پیش کتابی خوندم درمورد روح انسان پس از مرگ که خیلی واسم جالب بود شاید واسه شما هم جالب باشه . آخه با مطالبی که تابحال شنیدم خیلی فرق داشت .
این کتاب مثل یک فیلم مستند بود از افرادی خیلی حرفه ای و معروف که کارشون فقط احضار روح بود ( حالا جزییات چگونگی انجام کارشونو نمیگم چون خیلی طولانیه ). از روح هایی که احضار کردند و سوالاتی که پرسیدند. عذاب آدمهای بد بنظر فرق داشت مثلا روح کسی که خودکشی کرده بود میگفت من اینجا فقط صدا میشنوم و هیچ کسیو نمیبینم که واسم عذاب آوره ، یا مثلا روح کسی که قاتل بود میگفت من همه را بدون سر میبینم .
ولی مهمتر از همه اینکه از روح یک آدم خوب یک تکه از پارچه لباسشو گرفتند که دانشمندای کشورشون نتونستن بفهمند که جنس این پارچه از چیه ؟ و گفتن مواد سازندش یا در زمین نیست یا ما هنوز موفق به ساختش نشدیم
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: ماهيت، چگونگي و كيفيت برزخ

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

باسلام
قبر هر کس با توجه به نوع کردار و اعتقادات ان فرد یا حفره ای است از حفره های جهنم یا دریچه ایست رو به بهشت
گذر زمان برای هر ادمی فرق میکنه با توجه به روایتی از حضرت عیسی ع زمان برای کسی که عذاب میشه با کسی که به او پاداش میدهند یکسان نمیگذره
بعد از مرگ تنها ما را از این دنیا به ان دنیا انتقال میدهند(یعنی حقیقت من) و چون ما هستیم که میخندیم یا گریه میکنیم پس در ان دنیا نیز چنین است
با توجه به نوع کردار برزخیان پاداش یا عذاب انها ممکن است وضعیت ثابتی نداشته باشه
شما اگر در احوالات شیخ رجبعلی خیاط مطالعه کنید درک بهتری خواهید داشت تصویر
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”