سوال درمورد پیدایش قرآن
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 49 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
سوال درمورد پیدایش قرآن
سلام
عیدتون مبارک
باتشکر از پستهای بینظیرتون خواهشا این پستها رو ادامه بدید
در جواب کسانی که میگویند قرآن نیست جز افسانه پیشینیان چی باید جواب داد
و اینکه میگن اعتقادات خیالات و افسانه است
عیدتون مبارک
باتشکر از پستهای بینظیرتون خواهشا این پستها رو ادامه بدید
در جواب کسانی که میگویند قرآن نیست جز افسانه پیشینیان چی باید جواب داد
و اینکه میگن اعتقادات خیالات و افسانه است
آخرین ويرايش توسط 1 on Amir_, ويرايش شده در 0.
خداوندا ظهور امام مهدی را نزدیک بگردان تا همه مردم جهان را از دست حکومتهای ظالم ونابلد برهاند

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 456 بار
- سپاسهای دریافتی: 371 بار
Re: مناظره هاي مخالفين اسلام ، با پیامبر اکرم (ص)
دوست عزیز.
من نمیدونم که این سؤال تو این سایت قبلا جواب داده شده یا نه اما این رو میدونم که در این تاپیک نمیشه جواب داد چون موضوع متفاوته.
فکر کنم بهترین جوابها به این مساله اعجاز قران هست که از ابعاد مختلف بررسی شده و دهن مخالفین رو بسته.در قسمت قران مجید از همین انجمن چندین بحث مفید برای جواب این شبهه مطرح شده که حتما مفیدند.البته جا داره که بصورت اختصاصی به این سوال جواب داده بشه( در بخش مناسب به خودش).
من نمیدونم که این سؤال تو این سایت قبلا جواب داده شده یا نه اما این رو میدونم که در این تاپیک نمیشه جواب داد چون موضوع متفاوته.
فکر کنم بهترین جوابها به این مساله اعجاز قران هست که از ابعاد مختلف بررسی شده و دهن مخالفین رو بسته.در قسمت قران مجید از همین انجمن چندین بحث مفید برای جواب این شبهه مطرح شده که حتما مفیدند.البته جا داره که بصورت اختصاصی به این سوال جواب داده بشه( در بخش مناسب به خودش).
در کوچه های شهر و در انظار مردمان
دیوانه وار نعــــره زنــــم رو به آسمـــان
آن دم که خواست حب علی از دلم رود
ای خالق جهان به دمی جان من ستان
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
سلام
جناب امیر بنده که در پی ام مفصل جواب دادم ، مخصوصا بررسی کامل اعجاز قرآن .
کلاً به بخش قرآن سایت مراجعه کنید مطالب مفیدی هست.
موفق باشید
جناب امیر بنده که در پی ام مفصل جواب دادم ، مخصوصا بررسی کامل اعجاز قرآن .
کلاً به بخش قرآن سایت مراجعه کنید مطالب مفیدی هست.
موفق باشید

-
سلام
این سوال چندین نفر از من بوده در مورد قرآن باید بگوییم اگر افسانه هست یک آیه مثل آن بیاورید
در مورد روح و جن و کلا اعتقادات و ماورا طبیعه به آنها میگن خیالات و افسانه این رو چطوری باید جواب داد
این سوال خیلی هاست بارها بحث مذهبی در مورد رجعت و آفرینش آدم و حوا شده و
به من گفتن تو خیالاتی هستی
این سوال چندین نفر از من بوده در مورد قرآن باید بگوییم اگر افسانه هست یک آیه مثل آن بیاورید
در مورد روح و جن و کلا اعتقادات و ماورا طبیعه به آنها میگن خیالات و افسانه این رو چطوری باید جواب داد
این سوال خیلی هاست بارها بحث مذهبی در مورد رجعت و آفرینش آدم و حوا شده و
به من گفتن تو خیالاتی هستی
خداوندا ظهور امام مهدی را نزدیک بگردان تا همه مردم جهان را از دست حکومتهای ظالم ونابلد برهاند

-
عزیز بنده از یک بحث طولانی با مخالفین اسلام اومدم این سایت و موضوع این تاپیک هم مناظره با اونها هستمناظره هاي مخالفين اسلام ، با پیامبر اکرم (ص) نظرتون رو بگید تا بقیه دوستان با مطالعاتشون بعدا جواب بدندdivoone110 نوشته شده: دوست عزیز.
اما این رو میدونم که در این تاپیک نمیشه جواب داد چون موضوع متفاوته.

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
Re: سوال درمورد پیدایش قرآن
امیر عزیز
شما به راهکارهایی که بهتون گفته میشه عمل نمیکنید !
در پستهای قبل و پی.ام های بنده نکاتی عرض شد که اگر دقت شود بسیار مفید هستند.
شما به راهکارهایی که بهتون گفته میشه عمل نمیکنید !
در پستهای قبل و پی.ام های بنده نکاتی عرض شد که اگر دقت شود بسیار مفید هستند.

-
سلام
آقا محسن عزیز
بنده انقدر دل شکسته هستم که دیگه حوصله نصیحت شما رو ندارم
جواب سوالم پیچوندنی نیست حاضرم بخاطر جوابش وگفتن حرفام کشته بشم
سوال من در مورد کل اعتقادات هست نه فقط قرآن اونها با توهم خواندن اعتقادات کل دین رو بردند زیر سوال
آقا محسن عزیز
بنده انقدر دل شکسته هستم که دیگه حوصله نصیحت شما رو ندارم
جواب سوالم پیچوندنی نیست حاضرم بخاطر جوابش وگفتن حرفام کشته بشم
سوال من در مورد کل اعتقادات هست نه فقط قرآن اونها با توهم خواندن اعتقادات کل دین رو بردند زیر سوال

-
سلام
آقا محسن جان من فکر میکردم تا سوالی بپرسم جوابش زیرش نوشته میشه
از سوالم پشیمون شدم خواهشن تمام پستهای من رو پاک کنید
آقا محسن جان من فکر میکردم تا سوالی بپرسم جوابش زیرش نوشته میشه
از سوالم پشیمون شدم خواهشن تمام پستهای من رو پاک کنید

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 456 بار
- سپاسهای دریافتی: 371 بار
سلام
جناب امیر
قرآن و کلا اعتقادات اسلامی بیش از 1400 سال قدمت دارند.در طول تمام این سالها افراد زیادی به انکار برخاستند.در مقابل این افراد هم پیامبر صلی الله علی و اله، ائمه علیهم السلام، علما و اولیا به دفاع از عقاید پرداختند و میپردازند.سوال شما که سؤال تازه ای نیست.اولین بار در زمان پیغمبر صلی الله علیه و اله این حرف مطرح شد.حتی در خود قرآن به این حرف اشاره شده. مثل این چند مورد:
يَقُولُ الَّذينَ كَفَرُوا إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( انعام/25 )
وَ إِذا تُتْلى عَلَيْهِمْ آياتُنا قالُوا قَدْ سَمِعْنا لَوْ نَشاءُ لَقُلْنا مِثْلَ هذا إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( انفال/31 )
وَ إِذا قيلَ لَهُمْ ما ذا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ قالُوا أَساطيرُ الْأَوَّلين ( نحل/24 )
لَقَدْ وُعِدْنا نَحْنُ وَ آباؤُنا هذا مِنْ قَبْلُ إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( مومنون/83 )
وَ قالُوا أَساطيرُ الْأَوَّلينَ اكْتَتَبَها فَهِيَ تُمْلى عَلَيْهِ بُكْرَةً وَ أَصيلا ( فرقان/5 )
لَقَدْ وُعِدْنا هذا نَحْنُ وَ آباؤُنا مِنْ قَبْلُ إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( نمل/68 )
فَيَقُولُ ما هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( احقاف/17 )
إِذا تُتْلى عَلَيْهِ آياتُنا قالَ أَساطيرُ الْأَوَّلين( قلم/15 )
إِذا تُتْلى عَلَيْهِ آياتُنا قالَ أَساطيرُ الْأَوَّلين( مطففین/13 )
خداوند بدنبال بیان این موارد پاسخهائی هم داده که با مراجعه به قران میتوانید به انها دست یابید و نیز با مراجعه به تفاسیر همین ایات میتوانید جوابهای مفصلتری بدست اورید.
چون این سوال قدیمی و تکراری است و بسیاری به ان پاسخ داده اند و حتی کتابها در این مورد نوشته شده ، دیگر نیازی نیست که مدتها به ان پرداخته شود.شما حاضرید برای جواب سوالاتتون کشته بشید اما من میگم کشته شدن نیاز نیست.با مراجعه به قرآن و چند تفسیر براحتی به جوابتون میرسید.اگر سوالی باشه که نیاز باشه اینجا جواب داده بشه دوستان زیادی هستند که پاسخگو باشند اما این سوال بارها و به شکلهای مختلف جواب داده شده.
موفق باشید.
یا
جناب امیر
قرآن و کلا اعتقادات اسلامی بیش از 1400 سال قدمت دارند.در طول تمام این سالها افراد زیادی به انکار برخاستند.در مقابل این افراد هم پیامبر صلی الله علی و اله، ائمه علیهم السلام، علما و اولیا به دفاع از عقاید پرداختند و میپردازند.سوال شما که سؤال تازه ای نیست.اولین بار در زمان پیغمبر صلی الله علیه و اله این حرف مطرح شد.حتی در خود قرآن به این حرف اشاره شده. مثل این چند مورد:
يَقُولُ الَّذينَ كَفَرُوا إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( انعام/25 )
وَ إِذا تُتْلى عَلَيْهِمْ آياتُنا قالُوا قَدْ سَمِعْنا لَوْ نَشاءُ لَقُلْنا مِثْلَ هذا إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( انفال/31 )
وَ إِذا قيلَ لَهُمْ ما ذا أَنْزَلَ رَبُّكُمْ قالُوا أَساطيرُ الْأَوَّلين ( نحل/24 )
لَقَدْ وُعِدْنا نَحْنُ وَ آباؤُنا هذا مِنْ قَبْلُ إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( مومنون/83 )
وَ قالُوا أَساطيرُ الْأَوَّلينَ اكْتَتَبَها فَهِيَ تُمْلى عَلَيْهِ بُكْرَةً وَ أَصيلا ( فرقان/5 )
لَقَدْ وُعِدْنا هذا نَحْنُ وَ آباؤُنا مِنْ قَبْلُ إِنْ هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( نمل/68 )
فَيَقُولُ ما هذا إِلاَّ أَساطيرُ الْأَوَّلين ( احقاف/17 )
إِذا تُتْلى عَلَيْهِ آياتُنا قالَ أَساطيرُ الْأَوَّلين( قلم/15 )
إِذا تُتْلى عَلَيْهِ آياتُنا قالَ أَساطيرُ الْأَوَّلين( مطففین/13 )
خداوند بدنبال بیان این موارد پاسخهائی هم داده که با مراجعه به قران میتوانید به انها دست یابید و نیز با مراجعه به تفاسیر همین ایات میتوانید جوابهای مفصلتری بدست اورید.
چون این سوال قدیمی و تکراری است و بسیاری به ان پاسخ داده اند و حتی کتابها در این مورد نوشته شده ، دیگر نیازی نیست که مدتها به ان پرداخته شود.شما حاضرید برای جواب سوالاتتون کشته بشید اما من میگم کشته شدن نیاز نیست.با مراجعه به قرآن و چند تفسیر براحتی به جوابتون میرسید.اگر سوالی باشه که نیاز باشه اینجا جواب داده بشه دوستان زیادی هستند که پاسخگو باشند اما این سوال بارها و به شکلهای مختلف جواب داده شده.
موفق باشید.
یا
در کوچه های شهر و در انظار مردمان
دیوانه وار نعــــره زنــــم رو به آسمـــان
آن دم که خواست حب علی از دلم رود
ای خالق جهان به دمی جان من ستان
[External Link Removed for Guests]

-
سلام وتشکر خدمت دوست عزیز
از اینکه سعی کردید به من جواب بدید سپاسگذارم
اگه دقت کرده باشید بنده در سوالم از خود آیه قرآن استفاده کردم
واین نشون میده که من این آیه رو خوندم
برای من توضیح دهید
چطور آفرینش آدم و حوا و بحث ظهور ومنجی و تولد منجی و رجعت رو میشه از افسانه جدا کرد
از اینکه سعی کردید به من جواب بدید سپاسگذارم
اگه دقت کرده باشید بنده در سوالم از خود آیه قرآن استفاده کردم
واین نشون میده که من این آیه رو خوندم
برای من توضیح دهید
چطور آفرینش آدم و حوا و بحث ظهور ومنجی و تولد منجی و رجعت رو میشه از افسانه جدا کرد