سوال درمورد نامه پیامبر به پادشاه روم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

سوال درمورد نامه پیامبر به پادشاه روم

پست توسط S@S@N »

من مدتی هست که به این سایت سر میزنم ولی دیشب به توصیه یکی از دوستانم تصمیم گرفتم عضو بشم .
من قبلا توی یکی از صفحه ها خوانده بودم که پیامبر برای پادشاه روم نامه ای میفرسته و پادشاه روم را به بهشتی دعوت میکنه که وسعتش به اندازه تمام عالمه ! پادشاه روم هم در جواب مینویسه اگر وسعت این بهشت به اندازه تمام عالمه پس جهنم کجاست ؟ پیامبر پاسخ میده که : پاک و منزه است خدا , چون روز آمد پس شب کجاست ؟
آخه من میخوام بدونم این چه پیغمبریه که نمیدونسته وقتی نصف زمین روزه و روشنه در نصف دیگه شبه ؟؟؟ پیغمبری که میگین عالم به تمام اسرار فلان و بهمان بوده آخه چطور از چیز به این سادگی اطلاعی نداشته ؟
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

Re: سوال درمورد نامه پیامبر به پادشاه روم

پست توسط Mohsen1001 »

باسمه تعالی

سلام

دوست عزیز شما اول از صحت یک نوشته با شنیده مطمئن شوید سپس حکم صادر کنید .

این متن نامه حضرت به قیصر روم :

بسم الله الرحمن الرحیم

من محمد بن عبدالله و رسوله الى هرقل عظیم الروم سلام على من اتبع الهدى. اما بعد:

فانى ادعوك بدعایة الاسلام، اسلم تسلم و اسلم یؤتك الله اجرك مرتین. فان تولیت فعلیك اثم الاریسین. (1)

به نام خداوند بخشنده مهربان

ازمحمد بنده و فرستاده خدا به هرقل، بزرگ رومیان

كسى كه پیرو راستى گردد گزند نمى‏بیند. اسلام بیاور تا سالم بمانى و اسلام بیاور تا خدا دوبار تو را پاداش دهد

و اگر از پذیرش آن سر باز زدى، گناه رعایا (كشاورزان) بر گردن تو خواهد بود.

پی نوشت :
-------------
1- محمد بن جریر طبرى، تاریخ الرسل و الملوك، تحقیق محمد ابوالفضل ابراهیم (بیروت، دارالتراث، 1378 ه) . ذیل وقایع سال ششم هجرى .

================

همچنین شما را به خواندن این تاپیک توصیه میکنم :

[web]http://www.eteghadat.com/forum/forum-f8/topic-t7457.html#p28584[/web]
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط S@S@N »

آقا محسن من از اين بابت كه چنين پستي را در يكي از بخشهاي سايت شما ديدم صد در صد اطمينان دارم . ولي شايد اشتباه از من باشه منظورم اينه كه شايد اون نامه را پيغمبر به يك شخص ديگر نوشته . شايد من در مخاطب نامه اشتباه كرده باشم . ولي در اينكه چنين نامه اي با اين محتويات پيغمبر به يك شخصي نوشته بود كاملا اطمينان دارم . نميدونم چه كسي اين پست را گذاشته بود ولي تقاضا دارم هر كسي كه اون پست را گذاشته بوده لينك مربوط به اون پست را در اينجا قرار بده تا بشه بهش استناد كرد . متاسفانه من چند روز پيش هر چقدر كه دنبال اون پست گشتم نتونستم پيداش كنم .باز هم ميگردم تا پيداش كنم .اون نوشته مربوط ميشه به چندين ماه پيش شايد هم يك سال پيش و كمي بيشتر.
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط Amir_ »

S@S@N نوشته شده:من قبلا توی یکی از صفحه ها خوانده بودم که پیامبر برای پادشاه روم نامه ای میفرسته و پادشاه روم را به بهشتی دعوت میکنه که وسعتش به اندازه تمام عالمه ! پادشاه روم هم در جواب مینویسه اگر وسعت این بهشت به اندازه تمام عالمه پس جهنم کجاست ؟ پیامبر پاسخ میده که : پاک و منزه است خدا , چون روز آمد پس شب کجاست ؟
آخه من میخوام بدونم این چه پیغمبریه که نمیدونسته وقتی نصف زمین روزه و روشنه در نصف دیگه شبه ؟؟؟ پیغمبری که میگین عالم به تمام اسرار فلان و بهمان بوده آخه چطور از چیز به این سادگی اطلاعی نداشته ؟

سلام
بنده نمیدونم مطلبی که شما بدون منبع نوشتید چقدر صحت داره ولی به شما جواب میدم
منظور پیامبر این نبوده که پادشاه روم من در مورد شب وروز اطلاعی ندارم به من جواب بده منظور ایشون اینطور که
بنده حقیر درک کردم این بوده که نسبت جهنم وبهشت یا موقعیت و وضع جهنم وبهشت همانند روز وشب است
و خواستند مطلبی رو بصورت غیر مستقیم به پادشاه روم اطلاع بدهند
موفق و رستگار باشید تصویر
خداوندا ظهور امام مهدی را نزدیک بگردان تا همه مردم جهان را از دست حکومتهای ظالم ونابلد برهاند
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”