بر
عاشورایی عزیز :
تشکر از شما و مطالب گرانمایه شما
... جسارتا باید عرض کنم که برای یک کار غلط ، اگر 1000 دلیل اورده شود می شود 1001 غلط !!!! 
گرامی : مطالبی را که شما بیان فرمودید عملا برای توجیه نکردن سخن آیت الله خمینی می باشد ... زیرا سخنان ایشان صراحت دارد که نه تنها برادری با اهل سنت وجود ندارد ، بلکه جواز برائت از آنان نیز موجود است .
به اینکه شما در بیانات خود به مطالب زیادی اشاره نمودید و بعضا مطالبی را که فرمودید تقریبا شبهاتی است بر علیه شیعه ، لذا بر آن هستم که اگر صلاح بدانید ؛ تک تک مطالب شما را جداگانه بررسی نماییم .
مبدا کلام عرض می نمایم که اگر مطلبی ظاهرا" با عقل ما سازگار است ولی با کلام اهل بیت ( علیهم السلام ) در تضاد است ، نه تنها راهنما نیست بلکه ما را به ورطه هلاکت می افکند ....
******************************************************************************************************************************
:
این روایت اغلب در ابتدای کتب فرقه شناسی آمده و کسانی که صحت آن راپذیرفته اند سعی کرده اند مسلمانان را به 73 فرقه تقسیم کنند و خود رافرقه ناجیه بدانند.
می کنم :
* روایت فوق در کتاب کافی - روضه کافی - حدیث شماره 283 چنین آمده است :
" وتفرقت هذه الامة بعد نبيها صلى الله عليه وآله على ثلاث وسبعين فرقة اثنتان وسبعون فرقة في النار وفرقة في الجنة ومن الثلاث وسبعين فرقة ثلاث عشرة فرقة تنتحل ولايتنا ومودتنا اثنتا عشرة فرقة منها في النار وفرقة في الجنة وستون فرقة من سائر الناس في النار "
(( روضه کافی ، نه تنها کتاب کلامی و فرقه شناسی نیست ، بلکه از کتب اربعه شیعه و بسیار مهم است ))
* مرحوم عیاشی در تفسیر خود چنین بیان نموده است :
"وتعلو امتى على الفرقتين جميعا بملة ، واحدة في الجنة و ثنتان وسبعون في النار " ( بحارالانوار ج 28 ص 3 )
* روایت " خصال " شیخ صدوق ( را که قبلا بیان کردم ) ص 585 آمده است .
در " معانی الاخبار " - باب معنی الفرقه الناجیه ص 323 نیز مشابه این روایت را آورده اند .
* امین الاسلام طبرسی در " الاحتجاج " ج 1 ص 263 چنین می گوید :
" وتفترق هذه الأمة على ثلاث وسبعين فرقة، اثنتان وسبعون فرقة في النار و واحدة في الجنة "
*شیخ الطائفه طوسی در " الامالی " - مجلس 18 - حدیث 1159 نیز این روایت را بیان نموده است ....
سوال من از شما این است که آیا همه اینها از کتب فرقه شناسی هستند یا روایی ؟؟!!!
:
برادر من، کجای این روایت تقریب را نفی کرده است؟
بعدی در این است که این روایت صحیح ، صراحت دارد که در میان فرقه های ایجاد شده بعد از پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله و سلم ) تنها 1 فرقه هستند به بهشت می روند و ما بقی هم جهنمی هستند .... حال شما بر اساس چه اجازه ای و چه میزانی می خواهید خواستار وحدت و تقریب میان فرقه ای بهشتی و فرقه ای جهنمی باشید ؟؟!!!
میان شیعه ( فرقه ناجیه ) و فرق دیگر ( فرق جهنمی ) یعنی جمع بین ضدین !!!! که محال است !!!!
:
گر امام علی علیه السلام برای حفظ وحدت مؤمنین با ابوبکر بیعت نکرد؟
کسی گفته است که امیرالمومنین ( علیه السلام ) با ابی بکر ؛ غاصب خلافت ؛ بیعت نموده است ؟؟؟
حرف را از کجا آورده اید ؟؟!!!
همان شبهه ای است که اهل خلاف برای ما بیان می کنند و می خواهند با این شبهه اثبات نمایند که غصب خلافت مورد قبول امیر المومنین ( علیه السلام ) است ....
دوستان شیعه و اهل وحدت نیز ، از روی سهو ، اینگونه شبهات را مطرح می نمایند ....
می کنم :
علمای شیعه در این است که امیرالمومنین ( علیه السلام ) هرگز با ابی بکر ، غاصب خلافت ، بیعت ننمودند ....
مفید ( علیه الرحمه ) در " الفصول المختاره " ص 56 چنین می فرماید :
" و المحققون من أهل الإمامة يقولون : لم يبايع ساعة قط " یعنی محققین شیعه و امامیه گفته اند که امیر المومنین ( علیه السلام ) به اندازه 1 ساعت هم با خلفای 3 گانه بیعت نکرده اند ....
حتی 1 روایت صحیح و نیمه صحیح و موثق هم در مورد این بیعت نداریم ... برخی احادیث ضعیف و مرفوع و مرسل وجود دارند که گذشته از ضعف آنها ، علمای اعلام به آنها جواب داده اند ...
شبهه مذکور ، مردود است .
:
مگر ایشان به خلف در موارد مهم مشورت نمی داد و مشکلات آنها را حل نمیکرد؟
مشورت دادن به یک نفر ، دلیل بر وحدت با وی می شود ؟؟؟ یا دلیل تقریب با وی ؟؟؟!!!
( علیه السلام ) در زمان خلفای غاصب ، حائز مقام امامت بودند و لذا بر ایشان واجب بود که جلوی از بین رفتن اسلام را بگیرند ..... خلفای غاصب ، نظر به بیسواد بودن و اهل هوی و هوس بودن ، احکام دین را به قهقرا می کشاندند و لذا بر امیرالمومنین ( علیه السلام ) واجب بود که از این گونه بدعتها جلوگیری نمایند ....
شما می توانید اینگونه اعمال امیرالمومنین ( علیه السلام ) را دلیل بر تقریب با دشمنان خدا و رسول بدانید ؟؟؟؟!!!!
شیعه بزرگواری مانند شما ، بعید است !!!!
:
مگر امام حسن علیه السلام برای حفظ وحدت ، صلح با معاویه را نپذیرفت؟
گرامی : یا شما تاریخ را مطالعه نفرموده اید ، یا دروغ به استخضار شما رسانده اند !!!
امام حسین علیه السلام با دشمنش ؟؟؟
قرار بود وحدت داشته باشند ، پس چرا جنگ آغاز شد ؟؟؟؟
امام حسن ( علیه السلام ) با کسی که پدرش را لعن و سب می کند ، وحدت دارد ؟؟؟!!!
شما با کسی که به پدر شما فحش بدهد ، وحدت دارید ؟؟؟؟!!!
از بررسی مطلب بعدی شما ، چرا در مورد امام حسین علیه السلام چیزی نفرمودید ؟؟؟
امام حسین ( علیه السلام ) با یزید وحدت نکردند ؟؟؟ چرا با وی جنگ کردند ؟؟؟
معاویه از یزید بدتر بود یا بهتر ؟؟؟!!!!
:
مگر امام صادق علیه السلام استاد فقهای اربعه اهل سنت نبود؟
: امام صادق ( علیه السلام ) استاد مستقیم ابوحنیفه و مالک بودند ....
: چه ربطی است میان ایشان و فقهای اربعه ؟؟؟
کلاس ایشان ، همگان از فقها شرکت می کردند .... آیا این دلیل بر وحدت و تقریب است ؟؟؟
در نوشته های خود تدبر می نمایید ؟؟؟!!!!
فکر می کنید که امام صادق ( علیه السلام ) با کسی که ازدواج با محارم را جایز می داند و مشروب را حلال می داند و لواط را جایز می داند ، وحدت و تقریب دارد ؟؟؟!!!
:
کدامین پیشوای ما (که همگی از گروه ناجیه بود اند) بر طبل جدایی از دیگران کوبید؟ امروزه هم همین طور است.
می کنم :
پیشوای معصوم بوده است که با اهل خلاف و دشمنان خدا و رسول ، داعیه وحدت داشته باشد ؟؟؟!!!!
این جمله را در روضه کافی مطالعه کرده اید :
" عن أبي عبد الله عليه السلام في رسالته إلى أصحابه ، قال : أحبوا في الله من وصف صفتكم ، وأبغضوا في الله من خالفكم وابذلوا مودتكم ونصيحتكم لمن وصف صفتكم ، ولا تبذلوها لمن رغب عن صفتكم .... "
کدام عالم دینی و رهبر شیعی حکم به سب و افترا بر خلفا داده؟(جز اجتهاد شخص شما)
می کنم :
دانم از کجای کلام بنده متوجه اجتهاد بنده شده اید ....
شما در توجیه کلام آیت الله خمینی کاملا ناتوان مانده اید ....
مورد لعن و سب ، بحث را به بعد موکول می کنم ....
توجیه کلام آیت الله خمینی را بفرمایید که در مورد اهل خلاف فرموده اند :
" انصاف آن است كه كسى كه به اين روايات بنگرد نبايد شك كند كه
اين روايات ازاثبات حرمت غيبت آنان قصور دارد ،
بلكه نبايد شك كند كه آنچه از مجموع آنها ظاهر مى شود آن است كه
روايات حرمت غيبت اختصاص به غيبت مؤمن اهل ولايت امامان حق عليهم السلام دارد . . .
بنابر اين شبهه اى در نامحترم بودن اهل خلاف وجود ندارد ،
بلكه اين از ضروريات مذهب شيعه است چنان كه محققان گفته اند "
مورد جمله امیرالمومنین ( علیه السلام ) در نهج البلاغه ، شما این جمله را غلط ترجمه کرده اید
" سبّاب " افعل تفضیل است یعنی بسیار فحش دهنده.
شما بود : دشنام دهنده که معنای ان در عربی میشود : ساب !!!!
**************************************************************************************************************************
مورد خلفای غاصب هم آنقدر مطلب از کتب اهل سنت ( سوای کتب شیعه ) برای بیان دارم که مبادا در بیان مطاعن انان ، شرمنده شما و برادران اهل خلاف شما بشوم !!!
قرانی که بیان فرمودید را که باید در فرصتی مناسب و بر اساس کلام معصوم ، و نه بر اساس برداشتهای غلط شخصی ، بررسی کرد ...
بعد از مشخص شدن تکلیف مطالب بالا ، در مورد آیات قرانی هم بحث خواهیم نمود ....
که از متن طولانی حقیر خسته نشوید ...
جواب دوست گرامی " دیوانه 110 " عزیز :
از جناب واعظ زاده نفرمایید که جسارتا کارنامه ایشان در این زمینه بسیار سیاه و مشوش است ....
در فرصت مقتضی ، برخی افادات غلط ایشان را بیان خواهیم نمود ...
از باب دست گرمی ، مقاله زیر را مطالعه نمایید :
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
70 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] 71 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] 72 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[SIZE=200] علی