سؤال

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member

سؤال

پست توسط n-gh »

سلام. من تازه عضو شدم و مي خوام بدونم اگر كسي خواب ببينه كه يه نفر داره با چيزي مثل اره بدنش رو تكه تكه مي كنه و در
ضمن اون فرد را مي شناسه تعبيرش چيه؟ باورتون مي شه كه صبح وقتي پا شدم همون جاهاي بدنم به شدت تا شب درد مي كرد؟ مي شه زود جواب بديد؟ تصویر
Old-Moderator
Old-Moderator
محل اقامت: مشهد مقدس
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 856 بار
تماس:

Re: سؤال

پست توسط HamidSHS »

با عرض سلام و خوش آمد گویی به شما دوست عزیز و عذر خواهی از دوستان پیشکسوت در زمینه تعبیر خواب :razz:

حقیقتا تا جایی که بنده میدونم بعضی از خواب ها در اثر عوامل فیزیکی در خارج خواب اتفاق میافته

مثلا گاهی اوقات پیش میاد که شما فعالیتی داشتید که وقتی خوابیدید ، همون قسمت هایی که درد میگرفته خودشو در خواب نشون میده در صورتی که وقتی شما بیدار بودید اون قسمت بدن یا زخم و کوفتگی هنوز گرم بوده ( مثل گرفتن ماهیچه های بدن که بعد از مدتی خودش رو نشون میده و نه دقیقا پس از انجام فعالیت سنگین)

بعضی وقت ها برای خودمون هم پیش میاد که سرما خورده ایم و تنفس برامون سخت میشه و گاهی بخاطر همین نفس کشیدن های سخت ، خواب هایی میبینیم که مربوط به این موضوع میشه . برای مثال خواب میبینید که یکی داره خفه میکنه شما رو :vahshat: و بعد اینکه از خواب بیدار میشید میبینید که ای بابا کسی منو خفه نمیکرده ، من بودم که نفس کشیدن بر اثر سرما خوردگی در خواب برام خیلی سخت شده بود. :eek:

در ضمن دیدن خون در خواب ( اگر خون هم دیدید ) تا جایی که بنده اطلاع دارم باعث باطل شدن خواب شما میشه . :gij:

راستی بنده در جایی از قول حضرت آیت الله بهجت ( که خدا رحمتشون کنه ) خونده بودم : اگر کسی خواب دید ( حالا چه خوب و چه بد ) صدقه رد کنید ، چون اگر خوب باشه باعث میشه بهتر از اون واقع بشه و اگر تعبیر این خواب بد باشه رفع بلا باشه .

امیدوارم تونسته باشم کمک کوچکی کرده باشم :razz:
موفق باشید
یاعلی

تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”