تقريب يا وحدت مسلمانان ، آري يا خير ؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Iron
Iron
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 166 بار
سپاس‌های دریافتی: 279 بار

تقريب يا وحدت مسلمانان ، آري يا خير ؟

پست توسط عاشورايي »

با سلام

فاصله ميان 12 ربيع الأول كه سالكَرد ولادت بيامبر اكرم (ص) بنا بر روايات أهل سنت تا 17 ربيع الأول كه تاريخ ولادت رسول الله محمد صلى الله عليه و آله بنا بر روايات موجود در شيعه ، از سوي امام خميني ( يا شخص ديكري ) ، به عنوان هفته وحدت نامكَذاري شده است . اركَاني رسمي هم با نام ( مجمع تقريب بين مذاهب اسلامي ) رسما الان در حال فعاليت هست ( ابتدا زير نظر سازمان فرهنكَـ و ارتباطات بود اما اكنون جند سالي است كه به شكل مستقل كار مي كند و از اين سازمان جداشده است ظاهرا يه رديف بودجه اي از بودجه فرهنكَي به مجمع تعلق مي كَيرد) ، و هر ساله كنفرانسهايي بركزار مي كند ، كه كنفرانس بين المللي وحدت در هفته وحدت هر ساله در تهران بركَذار مي شود و علماي بزركَـ رو از كشورهاي مختلف دور هم جمع مي كند . و همواره از شخص مقام معظم هبري تا همه مسولين كوجيك و بزركَـ اين مملكت تأكيد دارند كه وحدت ميان مسلمانان بايد ايجاد شود و عوامل تفرقه خشكانده شود. (حال موافقين و مخالفيني هم در اين ميان وجود دارند هر كدام هم ادله اي براي خود ذكر مي كنند كه بنده كم و بيش از آنها اطلاع دارم )
حال سوال اينجاست كه واقعا وظيفه ما جيست؟ در اين زمينه جه بايد كرد ؟ ...

حقيقش جيزي كه باعث شد اين بست رو بنويسم ، امضاي يكي از كاربرهاي محترم است كه نوشته :
  آن قومی که زهرا کرده لعنت
سخن از اشتی معنا ندارد
سخن از هفته وحدت میارید
که سنی در دل ما جا ندارد
عمر محکوم و منفور است زیرا
رضایت نامه از زهرا  

يقينا و قطعا دشمنان حضرت زهرا به حكم عقل و شرع منفور و محكوم هستند ، لعن هم بايد كرد ، با شادي اهل بيت شاد شدن و با غم آنها غمناك شدن وظيفه ماست اما آيا حفظ وحدت و عدم ايجاد تنش وظيفه ما نيست ؟ آيا اكَر كل هفته وحدت و اهميت بالاي آن رو زير سؤال ببريم صحيح است ؟؟؟ بس اينهمه تأكيد و هزينه براي جيست ؟؟ ما يه وظيفه اي داريم و يه رسالتي . كمي تو اين زمينه بايد دقت كرد. حد اقل اين مسئله اين است كه تقريب رو بايد به عنوان يك تاكتيك بذيرفت حال نظر شما جيه ؟؟
Iron
Iron
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 456 بار
سپاس‌های دریافتی: 371 بار

Re: تقريب يا وحدت مسلمانان ، آري يا خير ؟

پست توسط divoone110 »

سلام
با تشکر از دوست خوبم جناب عاشورائی که به یک موضوع مهم اشاره کردند
در این مورد نکته ای به نظر بنده میرسه که میگم و از همه هم میخوام که نظرات شخصی خودشون رو بگن تا حداقل تصویری از نظرات شایع در جامعه رو در این قضیه یا هر قضیه دیگه در انجمن داشته باشیم و عقاید مختلف مورد نقد قرار بگیرند.
به نظر بنده ی کمترین موضع گیری در مورد وحدت یا تقابل با اهل سنت بستگی به موقعیت داره بعبارتی «هر سخن جائی و هر نکته مقالی دارد».
در حالت معمولی همه با هم و در کنار هم زندگی میکنیم بدون اینکه کسی حرفی از اختلاف بزنهاما یک وقت هست که قراره حق شناخته بشه و هر کدوم از طرفین (در اینجا شیعه و سنی) در مقابل هم قرار میگیرند و از عقاید خودشون دفاع میکنند و چون شیعیان بزرگان اهل سنت رو غاصب و قاتل میدونندپس اونا رو به عنوان دشمن میشناسند. یک وقت بحث از حقانیت ادیان هست.در اینجا مسلمین اعم از شیعه و سنی و تمام فرق مختلف این دو مذهب باید متحد شده و در مقابل ادیان دیگه از حقانیت اصول اسلام دفاع کنند چون در اصول (با کمی تسامح در تعاریف) همگی مشترکند.حتی گاهی میشه تمامی پیروان ادیان آسمانی اعم از مسلمین،نصارا و ... باید متحد بشن و در مقابل ادیان زمینی و مظاهر شرک و کفر (مثل شیطان پرستی و بت پرستی) بایستند.
نکته مهم در اینجا اینه که قرار نیست برای وحدت اختلافات فراموش بشن بلکه با وجود همه اختلافات متحدین بر عناصر مشترک تکیه میکنند.یعنی قرار نیست وقتی از وحدت با اهل سنت میگیم فراموش کنیم که کسانی هم بودند که خلافت و فدک رو غصب کردند ،کسانی هم بودند که دختر و پسر پیغمبر علیهم السلام رو کشتند و امثالهم.
پس دم از وحدت میزنیم اما حقایق رو هم فراموش نمیکنیم. خلاصه ی حرف من اینه که ما در تقابل با غیر مسلمین بر وحدت مسلمین تکیه میکنیم نه در هر زمانی و همه ما باید موقعیت شناس باشیم تا بتونیم از منافع مشترکون دفاع کنیم.
در پایان باز هم خواهش میکنم عقایدتون رو مطرح کنید تا مباحث غنی باشند مخصوصا این موضوع که جناب عاشورائی به جا طرح کردند.
پیشاپیش تشکر.

در کوچه های شهر و در انظار مردمان

دیوانه وار نعــــره زنــــم رو به آسمـــان

آن دم که خواست حب علی از دلم رود

ای خالق جهان به دمی جان من ستان

[External Link Removed for Guests]
Iron
Iron

پست توسط عاشورايي »

با سلام مجدد

با تشكر از توضيحات دوست خوبم ، عرض مي كنم كه : تا آنجايي كه هم من اطلاع دارم ، كساني هم اكنون مسئله تقريب رو در ايران به شكل رسمي دنبال مي كنند كه در رأس آنها آيت الله تسخيري است ، هركَز قائل به اين نيستند كه ما شيعيان ذره اي از عقايد خود را رها كنيم ، يا اينكه حق را باطل يا باطل را حق جلوه دهيم ، يا خداي ناكرده ، زبونم لال ، ظلمهايي كه به أئمة معصومين صورت كَرفته را توجيه كنيم ، يا ظالمان آنها را كسي ديكَر بدانيم ، بلكه آنها معتقدند كه ما مي توانيم با تأكيد بر مشتركات ديني خود ، همانكَونه كه سيره أئمه هم جنين بوده ، بر دشمن مشترك خود غلبه كنيم ، و همه زير پرجم اسلام زندكَي مسالمت آميز داشته باشيم ، (حداقل به نظر مي رسد وظيفه ما در زمان غيبت جنين است ) ، كشورهاي متحد اورپايي مثال خوبي براي توضيح مسئله فوق هستند ، همانكَونه كه مي بينيد ، اين كشورها با اينكه با هم اختلافات شديدي (از جنبه هاي مختلف ) دارند ، و حتى كَاهي به خون هم تشنه هستند ، اما اكنون براي حفظ مصالح خود ، آنها را كنار كَذاشته و بر مشتركات تأكيد مي كنند و تصميم واحدي اتخاذ مي كنند ، به قول شخصي آنها براي منافع دنيوي خود با هم مصالحه كردند ، جرا مسلمانها براي منافع أخروي خود با هم متحد و مصالحه نكنند .

دشمنان و استعمار نقطه قوت مسلمانان را متوجه شده ، و فهميده كه اكَر آنها با هم متحد شوند قدرت مطلق جهان خواهند شد ، لذا همواره و با هزينه هاي كَزاف سعي مي كند ، با تفرقه و اختلاف افكني مسلمانان به اين مهم نرسند. همانكَونه كه در كَذشته اينكَونه بوده اند. به نظر مي رسد كه فرقه وهابيت هم اساساً براي همين منظور (ايجاد تفرقه ميان مسلمانان ) بوجود آمده كه همه را جز خود كافر مي داند .

مسئله بسيار مهم ديكَر اين است اكنون (متأسفانه ) وهابيت با تبليغات بسيار وسيع خود ، در سايتهاي فراوان انترنتي و كانالهاي مختلف ماهواره اي ، شيعه را متعصب ، ساب صحابه و كافر نشان داده اند، امـا بحمد الله شيعيان با يك روش تقريبي و مسالمت آميز توانسته اند نشان دهند كه مسئله دقيقا بر عكس است ، و شيعيان كاملا مسلمان هستند و براي عزت اسلام و مسلمين تلاش مي كنند.

در واقع تغيير عقيده و استبصار يك مسئله كاملا شخصي و فردي است ، كه بايد به شكل فردي هم دنبال شود ، والا آنجنان كه بايد مفيد فايده نخواهد بود ،
و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Moderator
Moderator
محل اقامت: آذربایجان
سپاس‌های ارسالی: 2903 بار
سپاس‌های دریافتی: 3754 بار

پست توسط قهرمان علقمه »

رب الحسین  

سلام

خیلی ممنونم از دوستای خوبم که لطف دارن ولی من باید این مطلبو یادآوری کنم که ما سنی ها رو فقط به خاطر وحدت ایرانی بودنمون قبول داریم

خیلی دارین برا همدیگه تعارفو تشکر میزنن تصویر

مگه شما کوچه های بنی هاشم یادتون رفته ؟ مگه شما چادر خاکی فاطمه الزهرا (س) یادتون رفته ؟ مگه شما واقعه کربلا یادتون رفته ؟

ظلم به علی (ع) !!!!!!!!!!!!!!!

زخمی که اون به سینه ما زدند هیچوقت فراموش نمیشه ، وفقط فقط هم وطن ما هستند و بس !

یامهدیتصویر التماس دعاتصویر
Iron
Iron

پست توسط divoone110 »

با سلام
ابتدائا عرض کنم که بهتره بحث شخصی نشه.نه من و نه جناب عاشورائی قصد جسارت نداشتیم و بهتر بود که ایشون اصلا از امضای دوستان حرفی نمیزدند چون این موضوع(یعنی وحدت یت تفرقه) فی ذاته موضوع مهمی هست و جای بحث داره.
اما بعد
جناب سالار زینب اشاره کردند که ما به اهل سنت احترام میگداریم چون ایرانی هستند.از این حرف چندتا نکته بر میاد.اول اینکه ما فقط به سنی های ایران احترام میذاریم. دوم اینکه ایرانی بودن ارزشی ایجاد میکنه که به خاطر اون احترام دشمن لازم میاد ......
در مورد نکته اول چیزی نمیگم اما در مورد نکته دوم یک سوال دارم.اگر ما قرار باشه سنی رو دشمن بدونیم و وقتی یک سنی رو میبینیم سال یازده هجری رو بخاطر بیاریم آیا اجازه داریم که بخاطر ایرانی بودن بهش احترام بذاریم؟چون من هر چی فکر میکنم خون سنی های ایرانی رو سرختر از سنی های عراق نمیبینم.آیا شما چیزی در اونا دیدید؟(امیدوارم هیچ خواننده ای فکر نکنه وطن پرست نیستم.)
وقتی به هم میهنان ایرانیمون احترام میذاریم به ایرانی بودنشون احترام میذاریم یا به هویت انسانی و شخصیت اونا؟ اگر ما از ایران پا بیرون بداریم خیلی کم شیعه پیدا میکنیم اونوقت تکلیف چیه؟
فراموش نکنیم با وجود همه حوادثی که در اون روزگار رخ داد اما ائمه علیهم السلام و علی الخصوص امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها برای حفظ وحدت اسلام و مسلمین تحمل کردند. امروز دو راه پیش روی ماست: راه ائمه رو ادامه بدیم یا اینکه رشته های اونا رو پنبه کنیم.
باز هم یادآوری میکنم وحدت با تکیه بر مشترکات مورد نظر شیعه هست نه با فراموش کردن حقایق.
خوشحال میشم بازم نظراتم نقد بشه.

Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 339 بار
سپاس‌های دریافتی: 187 بار

پست توسط یدالله فوق ایدیهم »

با سلام به دوستان و تشکر از "عاشورایی" عزیز.

وقتی رهبر معظم می فرمایند وحدت در شرایط فعلی بالاترین اولویت را دارد و کسانی که به هر نحوی و سرخود موجب تفرقه می شوند کار درستی نمی کنند، به نظرم تا حدود زیادی تکلیف ما روشن است.

البته همان طور که دوستان و جناب "سالار زینب" فرمودند این سبب کوتاه آمدن از عقاید نباید بشود که اونوقت دیگه اسمش حماقته به نظرم.

معنی این حرف، این میشه که از یک طرف، شیعیان و دوستان عزیز طلبه که مسلط به زبان عربی هستند باید با "حمله" به سایت های اهل سنت و با طرح پرسش هایی که شیعه از سنی ها دارد و روشن کردن عقاید شیعه گام موثری بردارند. وگرنه از قدیم الایام متاسفانه کار اونا "حمله" بوده و کار ما "دفاع". که این جای تاسف داره برای مسئولین مربوطه و در وهله بعد مبلغین شیعه.

از طرف دیگر هم در داخل ایران نباید با تحریک سنی ها، جنگ بین شیعه و سنی راه انداخت که دودش بیشتر به چشم هر دو طرف می رود.
یا علی
ها عَلىُّ بَشَرٌ كَيْفَ بَشَرٌ

رَبُّهُ فيهِ تَجَلّى وَظَهَرَ

هُوَ وَ الْواجِبُ نُورٌ وَبَصَرٌ

هُوَ وَ الْمَبْدَءُ شَمْسٌ وَ قَمَرٌ
Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

رب الحسین  

سلام

خیلی ممنون هستم از دوست خوبم جناب یدالله فوق ایدیهم

ودر پاسخ divoone110

فراموش نکنیم با وجود همه حوادثی که در اون روزگار رخ داد اما ائمه علیهم السلام و علی الخصوص امام علی علیه السلام و

حضرت فاطمه سلام الله علیها برای حفظ وحدت اسلام و مسلمین تحمل کردند. امروز دو راه پیش روی ماست: راه ائمه رو ادامه

بدیم یا اینکه رشته های اونا رو پنبه کنیم.

باز هم یادآوری میکنم وحدت با تکیه بر مشترکات مورد نظر شیعه هست نه با فراموش کردن حقایق.

مگه ما الان راه ائمه رو ادامه نمی دیم و تحمل نمی کنیم ؟ من گفتم به خاطر ایرانی بودنمون تحملشون میکنیم ! مگه اجزای اصلی ایرانی بودنمون

وحدت اسلامی و مسلمانی نیست ؟ پس ما داریم راه ائمه (ع) رو ادامه میدیم .

موضوع بعدی :

وقتی به هم میهنان ایرانیمون احترام میذاریم به ایرانی بودنشون احترام میذاریم یا به هویت انسانی و شخصیت اونا؟ اگر ما از ایران

پا بیرون بداریم خیلی کم شیعه پیدا میکنیم اونوقت تکلیف چیه؟

رفتید مکّه ؟ اگه نرفتید انشالله خدا قسمتتون کنه برید و از نزدیک ببینید که چه جوری دارن شیعه ها رو با حرفهایی که نزدیک بقیع صحبت میکنن عذاب میدن ، این همه شیعه کشی ..............!تصویرتکلیف ما همونه فقط زیر ظلم هستیم و منتظریم که انشالله

آقا مون مهدی (عج) بیاد و انتقام همه ظلم هایی که در حق ائمه (ع) و تمامی شیعیان کردند رو بگیره تصویر خون هیچکدوم از سنی

ها هم از اون یکی سرختر نیست علتشو بالا عرض کردم که چرا سنی های ایران فرق دارن .

زیارت عاشورای ما پر از لعنته به خاندانه سنی ها به نظر شما باید این دعا رو نخونیم ما اگه هیچوقت هم که زیارت عاشورا نخونیم

از اول محرم تا اربعین هر روز می خونیم روزی 100هزار مرتبه لعنتشون میکنیم .

یامهدیتصویر التماس دعاتصویر
Iron
Iron

پست توسط divoone110 »

با سلام
من متشکرم که جواب دادید.
- شما گفتید:
به خاطر ایرانی بودنمون تحملشون میکنیم ! مگه اجزای اصلی ایرانی بودنمون وحدت اسلامی و مسلمانی نیست ؟ پس ما داریم راه ائمه (ع) رو ادامه میدیم
دوست عزیز شما بخاطر ایرانی بودنشون تحملشون میکنید یا بخاطر مسلمان بودن خودتون؟ دقت کنید که من نمیگم اونا رو تحمل کنید چون اونا ارزش و لیاقت این برخورد رو دارند.بلکه حرف من اینه که شما باید تحمل کنید چون وظیفه شما بعنوان یک شیعه اینه.

- من کی گفتم به خاطر وحدت با اهل سنت از اعمال و حقایق دست بکشیم؟هم شما شیعه هستید و هم من.همه شیعیان عامل اصلی شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها رو عمر میدونند و همیشه هم لعنتش میکنند. اصلا مگه رهبر عزیزمون نمیگه وحدت؟ و همین رهبر برای دهه فاطمیه مگه مراسم نمیگیره؟ و مگه مداحان ما پیش رهبر تندترین روضه ها رو علیه قاتلین فاطمه زهرا علیها السلام نمیخونند؟ منم گفتم که وحدت داریم بر پایه مشترکات دو مذهب مثل توحید ، قرآن ، پیامبر صلی الله علیه و آله و امثالهم.اما مگه میشه از ولایت و امامت و حضرت زهرا دست بکشیم؟ همه ما همیشه زیارت عاشورا میخونیم و لعنت هم میکنیم.این به وحدت مدنظر ما لطمه نمیزنه و مطمئنا هیچ وقت وحدت با شرط دست کشیدن از عقایدمون رو نمی پذیریم.فکر کنم شما از وحدت گفتن من چیزی جز تساهل و تسامح برداشت نکردید اما دوست عزیز من جز وحدت در عین اقتدار نخواستم و هرگز از چیزی که ذره ای به اقتدار شیعه لطمه بزنه دفاع نخواهم کرد.من به پیروان همه ادیان از هر نژاد و ملیت احترام میذارم چون اسلام از من احترام خواسته ولی اگر حرفی از حق زده بشه محکم از عقاید شیعه دفاع میکنم چون فقط شیعه بر حق بوده و هست.
من و شما و همه شیعیان عقاید تشیع رو پذیرفتیم و در اعتقادات قدمی عقب نمیگذاریم. در برابر اجنبی بالخصوص صهیونیسم با همه مسلمانها با تکیه بر اصول دین اسلام متحد میشیم. این اتحاد با تساهل و تسامح همراه نیست و تنها در برابر دشمنان اسلام بوده و هست مثل همدردی ما با فلسطینیها و لبنانیها نه چیزی بیش از این.

Moderator
Moderator

پست توسط قهرمان علقمه »

رب الحسین  

سلام مطالب شما رو قبول دارم ولی نظر کلی خودم اینه و امضای بنده در مقابل کارهای اینا خیلی کمه

اهل سنت؟ کدام اهل سنت؟
اين بيماران رواني که وطن و تاريخ و اصالت ايراني خود را به مشتي حرام خوار سعودي فروخته اند اهل سنت هستند؟
آخر ايرانيشرمت نمي‌آيد شخصي را خال مومنين بنامي که تو را «موالي» مي‌دانست؟
مي‌داني «موالي» يعني چه؟ چيزي مانند کاکاسياه، چيزي مانند negro، يعني برده.
آخر تويي که خودت را ايراني مي‌داني
شش قرن تمام چه کساني مردم ايران را تا سر حد مرگ گرسنگي مي‌دانند تا آشپزخانه هاي بغداد از زبان طاووس پر شود؟

تو ايراني هستي؟
چه کساني به تيمور نامه نوشتند و او را بر کشتار مردم ايران تحريض کردند؟
تو واقعا خود را ايراني مي‌داني؟
آيا مزدوري دولتي که به صدام بيست ميليارد دولار کمک مالي کرد تا فرزندان ايران را قتل عام کند شرم نيست؟
براستي که در هيچ زماني چنين حجت برما تمام نشده بود که اکنون شده است.
هفته اي گدشت و ما شاهد بمب گذاري در يکي از مساجد شيعيان عراق و افغانستان و پاکستان و يمن و ... نباشيم؟
هفته اي گذشت ما شاهد فحاشي يکي از خودبزرگ بين هاي اهل عمر نباشيم؟
هفته اي گذشت ما شاهد اجلاسي بر ضد شيعيان در يکي از ممالک اهل عمر نباشيم؟

براستي مگر جرم ما چيست؟
سي سال است از شکم کودکان خود مي‌زنيم تا به آن جرثومه فساد اسرائيل يک نه گفته باشيم.
سي سال است که يک تنه مقابل هيولايي به نام آمريکا ايستاده‌ايم.
نه جناب. خدا روزي شما را جاي ديگري دهاد!!
بفرماييد برويد به همان هايي که در رياض و دوبي و مالزي و ترکيه بورستان مي‌کنند «برادر» بگوييد.
همان هايي که گروه گروه «مبلغ» براي شما ارسال مي‌کنند.
ما را با کساني بغض و کينه به آنها اجازه نداده است که حتي ده حديث از سيدة انساء العالمين (سلام الله عليها) نقل کنند، کاري نيست.
همانهايي که قاتل يگانه دخت نبي اکرم (صلي الله عليه و آله) را «امير المومنين» مي‌نامند!!

یامهدی تصویرالتماس دعاتصویر 
Iron
Iron

پست توسط عاشورايي »

با سلام

اولا و قبل از هر مسئله مي خواهم به سالار زينب و هر كس كه مدافع يا موافق افكار او در زمينه تفكر ناسيوناليستي يا وطن برستي هشدار جدي بدهم.(ببخشيد كه به صورت هشدار كفتم چون موضوع بسيار بسيار مهم و حساسي است.)

بيامبر اكرم (ص) بسيار با همين حس برتري جويي قومي و قبيله اي مبارزه مي كرد و همواره مي فرمود : الناس سواسية ، مردم همه با هم برابرند. يا فرمودند : لا فرق بين عربي و عجمي ... ، (آخر عرب خيلي خودشون رو برتر از ديكَران مي دانستند.) تا اينكه امام سجاد تير نهايي را زدند و در يك حديث قدسي نقل كردند كه : خلقت الجنة لمن أطاعني ولو كان عبداً حبشيا و خلقت النار لمن عصاني ولو كان سيداً قرشيا.. ( بهشت را براي كسي آفريدم كه مرا اطاعت كند هرجند كه برده اي حبشي باشد، و جهنم را براي كسي قرار دادم كه مرا اوامر مرا عصيان كند حتى اكَر سيد قريشي باشد.) واقعا و حقيقتا براي خدا فرقي بين عرب و عجم نيست.همه بنده خدا هستند، اصلا مكَر اصالت و وطن هر كس انتخابي يا اكتسابي است كه بتوان به آن فخر و مباهات كرد يا كسي را به خاطر آن سرزش كرد. سخن آخر اينكه : يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ {الحجرات/13} ( سخن در اين زمينه فراوان است به همين اختصار اكتفا مي كنيم ) بعد ما كه ادعاي اسلام نام محمدي داريم جنين تفكري داشته باشيم ؟؟؟

آخر اين جه سخن كَزافي است كه شما نوشتيد :( آخر ايرانيشرمت نمي‌آيد شخصي را خال مومنين بنامي که تو را «موالي» مي‌دانست؟ مي‌داني «موالي» يعني چه؟ چيزي مانند کاکاسياه، چيزي مانند negro، يعني برده. ) واقعا منطق ما اين است ؟؟ ما از معاويه و بني اميه تبري مي جوييم كه ايراني ها را موالي ناميد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! تصویر حتما متوكل را هم به خاطر اينكه ايرانيها را به عزت و قدرت رساند محترم مي شماريد ؟!!تصویر جرا برده بودن را اين جنين با استخفاف ذكر مي كنيد ؟؟!!! (اكَر جنين است كه اي واي بر ما). دست برداريد از اين حس ناسيوناليستي دون. آخر ايران كه خود به دست عمر فتح شد ، و تا قرن شش و هفت هم سني بودند ، حتى برخي از شهرهاي ايراني (عمدا نام نمي برم) جزو نواصب بودند و براي منع لعن امام علي (ع) مهلت خواستند تا از لعن سير شوند !!!!!!تصویر
شعار ما اين است :
أوحى الإسلام لنا دينا *** و جميع الكون لنا وطنا
هر جا كه مسلماني هست در هر نقطه اي از اين كره خاكي ، آنجا وطن ماست و ما بايد از آن دفاع كنيم !!
به راستي حرفهاي شما تناقضي فراوان دارد كه ايراني را و ... و سبس شيعه را نام مي بريد.

نفرماييد كَفته اند : حب الوطن من الإيمان ، كه اكَر هم سند اين حديث را بپذيريم ( كه خدشه دار است و ضعيف و حتى برخي كفتند موضوع است ) : معني آن چنين خواهد بود :

همچنین حب الوطن باشد درست *** تو وطن بشناس ای خواجه نخست
از دم حب الوطن بگذر، مایست ***که وطن آنسوست جان، این سوی نیست
گر وطن خواهی گذر آن سوی شط ***این حدیث راست را کم خوان غلط
آري
این وطن، مصر و عراق و شام نیست ***این وطن، شهری ست کان را نام نیست
زانکه از دنیاست، این اوطان تمام ***مدح دنیا کی کند «خیر الانام»
حب دنیا هست رأس هر خطا ***از خطا کی می‌ شود ایمان عطا

( بحث شيعه و سني فعلا بماند، شما من را در اين زمينه قانع كنيد تا بعد برسيم به بحث شيعه و سني كَرجه واقعا جواب دوست عزيزم divoone110 جواب شافي بود ، اما بنده هم عرايضي دارم در اين زمينه)

اكَر ادبيات تندي در اين تابيك داشتم، از دست من ناراحت نشويد، والله كه غرض سوئي نداشتم و هدفم اصلاح است ، جعلنا الله و اياكم من الصالحين).
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”