بسم الله الرحمن الرحیم
مطلبی رو در سایت [External Link Removed for Guests] دیدم که برای شما عینا آوردم:
در سال 61 هجرى آسمان بريتانيا خون گريست
در صفحه 38 كتاب وقايع دوران انگلو ساكسون (THE ANGLO – SAXON CHRONICLE)ترجمه و ويرايش ميشل اسوانتون (SWANTON MICHAEL)، كه در 1996 ميلادى درانگلستان به چاپ رسيده و در سال 1998 ميلادى از سوى دانشگاه Exeter درايالت نيويورك تجديد چاپ شده است، چنين آمده است:
685. Here in Britain there was Bloody rain, and milk and butter were turned to blood
معناى عبارت فوق چنين است: در سال 685 ميلادى اين جا در بريتانيا آسمان خون باريد وهر جا شير يا كره خوراكى بود تبديل به خون شد يا رنگ آن سرخ گرديد.
اگر زمان ياد شده (يعنى سال [HIGHLIGHT=#ffff00]685 ) را به سال هجرى تبديل كنيم، اينزمان با سال [HIGHLIGHT=#ffff00]61 هجرى مطابق خواهد بود؛ يعنى همان سالى كه سيد و سالارشهيدان و آزادگان حضرت ابا عبدالله الحسين عليه السلام به همراه اصحابوخاندانش به شهادت رسيدند.
پ.ن. من دنبال این مطلب رفتم و دیدم این مطلب در کتاب فوق ذکر شده ([External Link Removed for Guests]-کلمه bloody را سرچ کنید)
ولی از مبدل های تقویم هجری به میلادی (تقویم Julian) آنلاین که خواستم برای اطمینان از تاریخ اعلام شده به میلادی استفاده کنم، دیدم این مبدل ها درست عمل نمی کنند.
آیا کسی از دوستان می تونه این تبدیل تاریخ رو که در مطلب بالا ادعا شده تایید کنه؟ لطفا اطلاع بدهید.
با تشکر فراوان
در سال 61 هجرى آسمان بريتانيا خون گريست ...
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 339 بار
- سپاسهای دریافتی: 187 بار
در سال 61 هجرى آسمان بريتانيا خون گريست ...
ها عَلىُّ بَشَرٌ كَيْفَ بَشَرٌ
رَبُّهُ فيهِ تَجَلّى وَظَهَرَ
هُوَ وَ الْواجِبُ نُورٌ وَبَصَرٌ
هُوَ وَ الْمَبْدَءُ شَمْسٌ وَ قَمَرٌ
رَبُّهُ فيهِ تَجَلّى وَظَهَرَ
هُوَ وَ الْواجِبُ نُورٌ وَبَصَرٌ
هُوَ وَ الْمَبْدَءُ شَمْسٌ وَ قَمَرٌ

-
- سپاسهای ارسالی: 10691 بار
- سپاسهای دریافتی: 5476 بار
- تماس:
Re: در سال 61 هجرى آسمان بريتانيا خون گريست ...
سلام
در بخش فیلم ، فیلمی در مورد این واقعه قرار گرفته همچنین مطلب کاملتر در این لینک :
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f112/61-t181.html
در بخش فیلم ، فیلمی در مورد این واقعه قرار گرفته همچنین مطلب کاملتر در این لینک :
http://www.eteghadat.com/forum/forum-f112/61-t181.html