[FONT=times new roman, times, serif]با نام پایان دهنده انتظار...
[FONT=times new roman, times, serif]
[FONT=times new roman, times, serif]این روزها هرجا نگاه می کنی طرح های مختلف ختم قرآن، صلوات و ... می بینی؛
[FONT=times new roman, times, serif]برای تعجیل در فرج آقا(عج)، سلامتی حضرتش و ....
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]برداشت خودم اینه که درست تموم این چیزا خوبه و مفید ولی هممون دچار فراموشی شدیم...
[FONT=Times New Roman]
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]کدوم فراموشی؟ میدونید؟
[FONT=times new roman, times, serif]یه کم فکر کنیم کی سبب عدم حضور یوسف زهراست و مهمتر از اون چرا؟
[FONT=times new roman, times, serif]چرا؟
[FONT=times new roman, times, serif]چرا؟
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]مگه این نیست که عدم لیاقت ماست که موجب غربت اون نگار بی قرینه است؟
[FONT=times new roman, times, serif]غبار چهره جان می شود غبار تنم
[FONT=times new roman, times, serif]بعضی وقتا این غبار ظلمت نیست....
[FONT=times new roman, times, serif]چیزی که بین ما و حضرتش جدایی انداخته همین غبار هاست...
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]پیشنهاد می کنم که به نیت ظهور گل رویش عهد ببندیم که یکی از گناهانی که مرتکب میشیم رو ترک کنیم....
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]من اگه غبار وجودم رو نشورم هرچی می خوام روش نور بریزم...
[FONT=times new roman, times, serif]شمام اگه حاضرید در طرح شستن غبار تن شرکت کنید؛ شروع کنید به زدودن زنگار دل...
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]اگه دوست داشتید بنویسید تا هممون بدونیم چقدر غبار می تونیم از وجود بشوییم و
[FONT=times new roman, times, serif]بعد دستای شسته شده حتی از یک لایه غبار رو نشون اون مهربون بدیم و بگیم:
[FONT=Times New Roman]
[FONT=times new roman, times, serif]مهربونم ببین برای مهدی تو یک لایه غبار زدودم؛
[FONT=times new roman, times, serif]تو هم با زدود [FONT=times new roman, times, serif]ن همه غبار ها، تصویر یوسف زهرا(عج) در قاب چشمامون جاودانه کن
[FONT=times new roman, times, serif]و وجودمون رو مست لبخند رضایت مادرش بگردان...
[FONT=times new roman, times, serif] آمین
[FONT=times new roman, times, serif]