سلام
میدونم توبه راهیه برای اینکه پشیمونیتو اعلام کنی و با جبران و انجام کارای خوب خدا از گناهان میگذره
اما
به من بگید اول چه جوری بطور کامل از گناهام خلاص بشم
الان فقط از کاراییکه میکنم پشیمونم
اما
هنوزم انجامشون میدم
بمن بگید باید چکار کنم تا آدم خوبی بشم و خدا از من راضی بشه؟
ترک گناه
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: آذربایجان
- سپاسهای ارسالی: 2903 بار
- سپاسهای دریافتی: 3754 بار
Re: ترک گناه
اميرمومنان حضرت علي (ع ) حقيقت توبه و بازگشت به سوي خداوند را اينگونه مي نماياند :
« توبه پشيماني به دل، طلب آمرزش به زبان، ترك گناهان با اعضا و جوارح و تصميم به بازنگشتن به گناه است . »
يكي از نعمت ها و موهبت هاي عظيم خداوند متعال كه به چشمه هاي عميق و جوشان فيض و رحمت خاص او متصل است و همواره جاري در نهرهاي زندگي انسان و برطرف كننده همه آلودگي ها و منزه كننده لحظات حيات او مي باشد « توبه و استغفار » است
كساني كه حقيقت توبه را در نيافته اند و در سطح مانده اند و همواره در حال استغفار هستند فقط به « طلب آمرزش بازبان » عمل مي كنند و سه شرط ديگر يعني « پشيماني به دل » و « ترك گناهان » و « تصميم استوار بر بازنگشتن به معاصي » در وجود آنان متجلي نگرديده است . طبيعي است كه اينان به همان دليل كه دل و جانشان به ندامت و پشيماني نرسيده است و به طور واقعي ترك گناهان را به مرحله عمل در نياورده و تصميمي راسخ و متقن براي باز نگشتن مجدد به معاصي نگرفته اند طلب آمرزش به زبان هرگز متحول كننده و نجاتگرشان نخواهد بود.
shaparak_b عزيز
هروقت حس کردي که در غفلت وبي خبري از خودت هستي فقط بگو : استغفرالله
1 ـ غرر الحكم ج 1 ص 110
2 ـ همان منبع ص 67
3 ـ همان منبع ص 51
4 ـ نهج البلاغه حكمت 417
« توبه پشيماني به دل، طلب آمرزش به زبان، ترك گناهان با اعضا و جوارح و تصميم به بازنگشتن به گناه است . »
يكي از نعمت ها و موهبت هاي عظيم خداوند متعال كه به چشمه هاي عميق و جوشان فيض و رحمت خاص او متصل است و همواره جاري در نهرهاي زندگي انسان و برطرف كننده همه آلودگي ها و منزه كننده لحظات حيات او مي باشد « توبه و استغفار » است
كساني كه حقيقت توبه را در نيافته اند و در سطح مانده اند و همواره در حال استغفار هستند فقط به « طلب آمرزش بازبان » عمل مي كنند و سه شرط ديگر يعني « پشيماني به دل » و « ترك گناهان » و « تصميم استوار بر بازنگشتن به معاصي » در وجود آنان متجلي نگرديده است . طبيعي است كه اينان به همان دليل كه دل و جانشان به ندامت و پشيماني نرسيده است و به طور واقعي ترك گناهان را به مرحله عمل در نياورده و تصميمي راسخ و متقن براي باز نگشتن مجدد به معاصي نگرفته اند طلب آمرزش به زبان هرگز متحول كننده و نجاتگرشان نخواهد بود.
shaparak_b عزيز
هروقت حس کردي که در غفلت وبي خبري از خودت هستي فقط بگو : استغفرالله
1 ـ غرر الحكم ج 1 ص 110
2 ـ همان منبع ص 67
3 ـ همان منبع ص 51
4 ـ نهج البلاغه حكمت 417

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- تماس:
میدونید گفتن این حرفا کار آسونی هستش
من خیلی مطالب در مورد توبه گرفتم و خوندم
اما
وقت عمل
خیلی بده که نتونی آدم خوبی باشی
هزاربار به خودم قول دادم اما ...
پشیمون هم هستم
اما
اما
اما ...
من خیلی مطالب در مورد توبه گرفتم و خوندم
اما
وقت عمل
خیلی بده که نتونی آدم خوبی باشی
هزاربار به خودم قول دادم اما ...
پشیمون هم هستم
اما
اما
اما ...

-
- سپاسهای ارسالی: 227 بار
- سپاسهای دریافتی: 154 بار
این یک مشکل کلی است و میبایست به سوالات اساسی مثل اینکه من چرا به دنیا امدم؟برای چی باید زندگی کنم؟چرا خدا مرا افریده؟من کیستم اصلا خدا کیست و ... جواب داد
گناه کردن در واقع نمود عینی نقص های انسان است ناقص بودن ایمان یا عدم شناخت صحیح از خودشناسی یا خداشناسی یا هدف از زندگی کردن یا ...
البته این حرفای خودم نباید خودمو فریب بده چون من از همه شماها خطاکارترم
چاره گناه نکردن ایمان
این جا مطالب خوبی در این زمینه داره
[External Link Removed for Guests]
گناه کردن در واقع نمود عینی نقص های انسان است ناقص بودن ایمان یا عدم شناخت صحیح از خودشناسی یا خداشناسی یا هدف از زندگی کردن یا ...
البته این حرفای خودم نباید خودمو فریب بده چون من از همه شماها خطاکارترم
چاره گناه نکردن ایمان این جا مطالب خوبی در این زمینه داره
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)