سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

باوران نوشته شده:سلام
لطفا خوابم را تعبیر کنید
خواب دیدم که یکی از پسرهای کلاسمون مثل گربه ها رفتار می کنه من هم تعجب کردم که چرا اینطوری می کنه بعدا دیدم که به شکل گربه در اومد البته فقط سرش مثل گربه شده بود و به همه چنگ می انداخت من با خودم گفتم بهتره دیده نشم چون اگه منو ببینه به منم چنگ می اندازه و چون نا محرمه دستش به من میخوره ولی اون منو دید به طرفم اومد و من پشتم رو بهش کردم ولی اون به سرم و کمرم چنگ می زد ( در ضمن این شخص یکی از دانشجویان سر به زیر و مومن و نماز خوانی هست و تا به حال کسی رو ناراحت نکرده)

معنی بعضی از خواب ها در عالم رویا به خود شخص فهمانده میشوند
خواب ها(منظورم رویای صادقه است) بر اساس اینکه در چه روزی از ماه دیده میشه و ... بسیار متفاوت هستند طوری که مثلا یک چیز بر حسب نوع خواب و شرایط مختلف معانی مختلفی بدهد
برای مثال ممکن است دیدن گربه در خواب بر حسب نوع خواب معانی مختلفی بدهد و علم تعبیر خواب علم بسیار پیچیده ای است
آخرین ويرايش توسط 1 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

تعبیر خواب

پست توسط ونداد »

سلام
من بعد از اذان صبح و قبل از طلوع افتاب خواب دیدم که اعضای خانواده من گرد هم در حال پاک کردن سبزی یا چیزی مشابه بودند که گربه ای سیاه وارد منزل و از انجا داخل اشپزخانه شد، اعضای خانواده گربه را از اشپزخانه بیرون کردند ولی گربه حین فرار زیر موکت قایم شددر این میان خواهرم خیلی ترسیده بود.
من برای اقامه نماز صبح از خواب بیدار شدم و پس خواندن نماز خوابیدم که در عالم خواب مشاهده کردم در حال تعریف کردن خواب برای خواهرم و مادرم هستم و خواهرم با اشفتگی به مادرم میگوید من نیز همچون خوابی دیدم وحتی قسمتی از خواب را برای ما تعریف کرد.
خواهشمند است اگر تعبیر صحیح خواب مرا میدانید انرا ذکر کنید
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

ونداد نوشته شده:سلام
من بعد از اذان صبح و قبل از طلوع افتاب خواب دیدم که اعضای خانواده من گرد هم در حال پاک کردن سبزی یا چیزی مشابه بودند که گربه ای سیاه وارد منزل و از انجا داخل اشپزخانه شد، اعضای خانواده گربه را از اشپزخانه بیرون کردند ولی گربه حین فرار زیر موکت قایم شددر این میان خواهرم خیلی ترسیده بود.
من برای اقامه نماز صبح از خواب بیدار شدم و پس خواندن نماز خوابیدم که در عالم خواب مشاهده کردم در حال تعریف کردن خواب برای خواهرم و مادرم هستم و خواهرم با اشفتگی به مادرم میگوید من نیز همچون خوابی دیدم وحتی قسمتی از خواب را برای ما تعریف کرد.
خواهشمند است اگر تعبیر صحیح خواب مرا میدانید انرا ذکر کنید

ممکن است در خانه شما دزدی شود اگر من جای شما بودم صدقه میدادم و به خدا پناه میبردم (من هیچ مسولیتی در قبال این نوشته بر عهده نمیگیرم چون ممکن است اشتباهی خواب شما تعبیر کرده باشم)
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
New Member
New Member

سئوال در مورد تعبير خواب

پست توسط yahyazendedel »

با سلام
من دو مورد خواب دارم كه تقاضا دارم تعبيرش كنيد
اول اينكه شبي در خواب ديدم مهر نماز كربلا از جيب كتم در آوردم در حاليكه همراهم نبود و در واقعيت هم هيچوقت همراهم نيست.
دوم اينكه شبي در خواب دبدم حضرت پيامبر و حضرت علي(ع) هر كدام در طرفين من در حاليكه راه مي رفتيم مطالبي را در گوشم مي گويند. اصلا از محتواي مطالب چيزي نفهميدم.
خواهشمندم تعبير خود را بفرماييد.
New Member
New Member

پست توسط david_germi »

سلام كسي تعبير شهاب سنگ تو خواب رو ميدونه؟ شهاب سنگ با كسي برخورد كنه تعبير خاصي داره؟
با تشكر منتظرم
يا حقتصویر
New Member
New Member

تعبیر خوابم؟

پست توسط خدایا کمک »

[FONT=2]با سلام و شاد باش نزدیک به 3 سال با پسری دوست بودم که قرار بود با هم ازدواج کنیم. ولی الان 1 سال هست که تنهام گذاشته به چه دلیل نمیدونم در حقم نامردی کرد.باید بگم که همدیگرو واقعا دوست داشتیم.هنوز هم دوستش دارم چون خیلی ماه بود.توی این 1 سال خیلی عذاب کشیدم .فقط با خدا دردودل میکردم و فقط از اون کمک میخواستم.یک بار هم برای شکایت رفتم مزار باباش.توی این مدت کلی هم فاتحه براش میخوندم.این مرحوم قبلا به خواب پسرش رفته بود و گفته بود که نگران نباشه خودش برای ازدواج ما یه کاری میکنه.چند وقت پیش باباش اومد به خوابم.خیلی خوشحال بود.با پسرش اومده بودن خواستگاری من.ممنون میشم تعبیرشو برام بگید. تصویر
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

باسمه تعالی

سلام

این تاپیک به دلایلی که در صفحات گذشته ذکر کردیم (بیان نکردن خواب برای همه) قفل میشود.

لطفاً درخواست تعبیر نفرمایید.
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”