سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
New Member
New Member

تعبیر خواب

پست توسط behzad3rd »

با سلام من خواب دیدم که : مشغول تماشای عکسی از دختری هستم که دوستش دارم . و آن دختر در کنار میزی بود که بر روی میز ساعتهای زیادی وجود داشت و چهرهی دختر هم کمی گرفته بود (دختری که دیدم را می شناسم ) لطفا تعبیر کنید . مرسی .
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

تعبير خواب

پست توسط sobhesadegh »

با سلام خدمت اساتيد ارجمند

يك شب خواب ديدم در يك ماشيني به حالت خواب آلود نشسته ام. اول پدرم در كنارم بود بعد مرد ديگري كه آشنا بود در كنارم نشست و من به او
تكيه داده بودم . آن مرد پولي به راننده ماشين داد و راننده او را حضرت علي خطاب كرد و بهد احساس كردم تور سبزي روي سرم بود و من را نيز حضرت فاطمه خطاب كردند
ناگاه ماشين در جايي ايستاد و زني با حجاب آمد و گفت ببينيم كداميك ميتوانيد از روي آب بگذريد كه من از خواب بيدار شدم.

خواهشمندم سريع تعبير آن را ارسال نماييد. با تشكر و التماس دعا در روز شريف عرفه.
New Member
New Member

Re: تعبير خواب

پست توسط sobhesadegh »

خواهش ميكنم با عرض پوزش اين يكي را هم تعبير كنيد.
در خواب ديدم بر روي زمين خوابيده ام در خانه مردي كه برادر يكي از خواستگارهايم بود و مغازه طلا فروشي هم دارد. ناگاه آن مرد كه خواستگارم بود آم وبه من گفت از خواب بيدار شو
و از كمدي در همانجا يك النگو و گردنبند قل خورد افتاد زمين جلوي من .

خواهش ميكنم تعبير آن را بگوييد.
New Member
New Member

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط sobhesadegh »

با عرض تبريك عيد سعيد قربان خدمت همه مسئولين سايت. با عرض پوزش چه زمان مي خواهيد خواب هاي رسيده را تعبير كنيد. ما منتظريم.
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط Jamshid2100 »

سلام و حالتون چطوره
تعبیر خواب در معنای واقعی برای حجت خدا است که در عصر ما این مهارت به امام زمان (عج) خصوص می یابد و بعد از ایشان علما و مراجع تقلیدی که مراتب بالای الهی را گذرانده باشند قدرت تعبیر خواب را با اذن خدا دارند . حال اگر بخواهید که کسی که حتی بر نفس خود قدرت ندارد خواب شما را تعبیر کند یا دوغ می شود یا اشتباه .

تعبیر خواب برای هر کس و هر فردی حتی اگر خواب مشترکی ببینند متفاوت است . اگر به دنبال تعبیر خوابت هستید من توصیه می کنم که یا به قم بروید و با پرس وجو از یک فرد معبر خواب اور را پیدا و خواب تان را تعبیر کنید یا اینکه از محضر گرامی امام زمان (عج) بخواهید که پیام خواب شما را به روشی به شما برسانند .
التماس دعا
New Member
New Member

پست توسط sobhesadegh »

با تشكر. من اين را خودم ميدانم. اميدوارم همانطور كه شما گفتيد امام زمان به من پيام را برساند

سپاس
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

شدم اینجا هم مطلبم را کپی کنمتصویر  

به نام خدا

سلام به برو بچز اعتقادی
بارها اومدم توضیحاتی در خصوص تعریف و تعبیر خواب در این تاپیک های تعبیر خواب و غیره بنویسم ولی ...
تعبیر خواب چیزی نیست که از دست من و شما و حتی خیلی خیلی از اینهایی که ادعای تعبیر خواب دارن بر بیاد

کسی میتونه معبر خواب باشه که به شرایط مختلف خواب از زمان دیدن خواب تا حالات و روحیات و تفکرات فردی که خواب دیده آشنا باشه
باور کنید خواب چیزی نیست که بخوایم صرفا باتوجه به ظاهرش نتیجه بگیریم که تعبیرش هم خوب بوده یا بد

در حدیثی از یکی از امامان نقل شده که ایشون فرمودند:
خواب بر سه نوع استتصویر
1.خواب راست و صادقه که موجب رهنمود افراد میشه
2.خواب هایی که نشات گرفته از فکرها و دغدغه های روزمره انسان هاست
3. خواب های شیطانی....این مورد را لازم میدونم کمی توضیح بدم

شاید فکر کنید خواب شیطانی از اون دست خوابهاییه که هیچ چیز از سر و تهش نمیفهمیم و در یک کلمه چرته!!تصویر
در صورتی که در خیلی مواقع شیطان به خواب آدم میاد و در خواب بهش نشون میده که فردا یا روز دیگری فلان اتفاقی برای خودش,
فرد دیگه ای از خانواده یا مثلا ماشینون و.... می افته
در نتیجه از زمانی که اون بنده خدا از خواب بیدار میشه دچار استرس و نگرانی میشه تاتصویر
و حتی فکر کردن به این خواب ممکنه تا پایان روز طول بکشه (بخصوص در مورد خانم ها که حساس ترند!!)
با اینکار شیطان علاوه بر وارد کردن فشار روحی, باعث هدر دادن وقت اون آدم شده

و این یکی از راحت ترین روش های وسوسه کردن شیطونه برای اینکه جلوی ما را از انجام یک کار نیک و خیر بگیره!!

پس یادتون باشه اگر معبر خوابی پیدا نکردید
خوابتون را( چه خوب و چه بد) برای کسی تعریف نکنید,
صدقه بدید و از اون برداشت خیری داشته باشید تا خیر پیش بیاید

مطالبی که براتون گفتم را از صحبت های استاد فاطمی نیا نقل کردم

به امید اینکه شب ها خوابای خوب ببینیدتصویر
موفق و پیروز باشیدتصویر
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
New Member
New Member

تقاضا برای تعبیر خواب

پست توسط حمید پهلوان »

با سلام و احترام.
من در خواب دیدیم که ما در همسایگی یک امامزاده زندگی می کنیم و از حیات منزل ما می شود به داخل محوطه امامزاده رفت.
یک آقای سید و یک نفر همراهش به منزل ما آمدند. میهمانی مفصلی داشتیم. آ« آقا از من خواست که به امامزاده برویم و من توضیحاتی درباره امامزاده و نیاکان ایشان ارائه دادم.
لطفا تعبیر خواب مرا بفرمائید. متشکرم.
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 45 بار

Re: تعبیر خواب

پست توسط mehdi_m »

mehdi_m نوشته شده:ببخشید.در مورد تعبیر خواب سوال داشتم.
2سال پیش از دختری خواستگاری کردم.ولی پدر دختر مخالفت کرد.5ماه بعد نیز شنیدم که آن دختر عقد کرده.یکروز در خواب دیدم آن دختر به
منزل ما آمده و به طرف من آمد ومن کمی عقب رفتم و به کمدم رسیدم و پیش خودم گفتم یه چیزی بهش یادگاری بدم.و دست کردم توی
کمدم و یک قرص نان قدر پیلاشکی که روی آن کمی کشمش بود اومد تو دستم و من آن نان را دادم به آن دختر بعد مادرم وارد اتاق شد
و به دختر پرخاش کرد و گفت برو و پسر منو اذیت نکن. و آن دختر مقنعه اش را سرش کرد و رفت.
<!--Session data-->

<!--Session data-->

<!--Session data-->

<!--Session data-->
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

خواب ماه

پست توسط باوران »

لطفا تعبیر خوابم را بگویی چون برام خیلی مهمه
خواب دیدم که بالای پشت بام هستم ماه کامل و مهتابی بودم بعد کم کم به تعداد ماهها اضافه شد همه جای آسمان میشد ماهها را دید همگی ماهها کامل و درخشان بودند ولی اندازه آنها فرق می کرد حتی فیلم آنها را هم با گوشی گرفتم بعد دیدم ماهها ناپدید میشن یواش یواش همگی محو شدند تا اینکه دو تا از ماهها ماند یکی به صورت خندان بود و دیگری معمولی بود اولی نیز در حالی که می خندید ناپدید شد تا اینکه فقط همان ماه ماند و آسمان هم صاف شد.
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”