حجت الاسلام و المسلمین نبیل قاووق، مسئول حزب الله در جنوب لبنان، تاکید کرد: تهدیدها و تجاوزات مستمر رژیم اسرائیل تاکیدی بر آن است که این رژیم ,شر مطلق و خطر دائمی برای لبنان به شمار می رود.
وی اظهار داشت: نقض مستمر حاکمیت ملی لبنان از سوی اسرائیل، مستلزم اتخاذ موضمع ملی یکپارچه و قدرتمند برای مقابله با این تجاوزات است. وی خاطر نشان کرد: اسرائیل تا کنون شش هزار بار قطعنامه های بین المللی و حاکمیت لبنان را نقض کرده است
که این میزان تجاوزات سبب نشده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد حتی یکبار برای بررسی این تجاوزگری ها، نشست برگزار کند
و این محکومیت بزرگی برای جامعه بین المللی بشمار می رود. وی افزود: عضویت لبنان در شورای امنیت، فرصتی را برای افشای تجاوزگری های اسرائیل فراهم می کند تا این تجاوزات به عنوان یک واقعیت و حقی برای دشمن تثبیت نشود.
منبع: ماهنامه خبری و تحلیلی شیعیان جهان "اخبار شیعیان" /شماره چهل و هشتم [External Link Removed for Guests]<!-- w -->[/URL]
