يه خواب عجيب!!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
محل اقامت: همه ايران سراي من است
تماس:

يه خواب عجيب!!

پست توسط meghnatesm »

سلام
اين يه نظر سنجي نيست يه خوابي ديدم که نميدونستم کجا بنويسم لطفا اگه ميتونيد تو تعبيرش کمکم کنيدتصویر
پدرم در اومد
من اول_دوم راهنمايي يه خوابي ديدم که هنوز ذهنمو مشغول کرده
يه جايي يه کلاسي ميرفتم خواب دبيدم که کلاس تموم شده هوا افتضاح خراب بود بادو ابر سياه تصویرراه افتادم به طرف خونه وقتي به سر کوچه مون رسيدم از ابرخارج شده بودم(ابره ديگه بالاي سر من نبود اونودر تر بود.ديدي يه جا بارونه اونورتر نيست يه همچين چيزي ابره خيلي بزرگ بود )
واردکوچه شدم که برم توکوچه خودمون يه زنه چادري جلوم داشت راه ميرفت منم خجسته به رام ادامه دادم تصویروقتي رسيدم پشتش يه هو برگشت ديدم مرده چادر سرش کرده (يهو برگشتو گفت
خداوند توبه کنندگان را دوست داردتصویر
مرنم از اين که فکر ميکردم ککه زنه ويهو برگشت ديدم مرده (ريش داشت) اومد توصورتم منم دنده عقب رفتم از پشت پام گير کرد کبه جوب افتادم که يهو از خواب بيدار شدم تصویر
ترسيده بودم عين گنجيشک تصویرميخواستم برم پيش مامان مهکم بغلش کنم ولي روم نشد بابدبختي خوابيدم
بچه هم که بودم خواب بد ميديدم ولي نه اينقدر دقيقو ترسناک مردم
العان21سالمه هنوز فکرم مشغولهتصویرتصویر
با خودم گفتم که شايد يه کار بدي کردم از اونجايي که خدا منو خيلي دوست داره نميخواد ادامه بدم(بابا اعتماد به نفس )ولي هرچقدر فکر کردم چيزي به فکرم نيومد نميگم بچه پيغمبرم ولي نه لااقل کاري که اينقدر بد باشه
قربونت داداش بگو اين يعني چي يا از کسي بپرس اولين کسي هستي که دارم اين موضوعو بيان ميکنم خودم روم نميشد از کسي بپرسم تصویر
شاد باشتصویر
تصویرMeghnatesm
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

Re: يه خواب عجيب!!

پست توسط Jamshid2100 »

من از تعبیر خواب چیزی بلد نیستم ولی اونچه رو که به ذهن ضعیف خودم میرسه برات می نویسم :
اینکه توتوی کلاس بودی نشون از اینه که داشتی چیزی رو یاد می گرفتی (در طول مدت زندگی ،تربیتت)
گفتی هوا پسه و دو تا ابر سیاه بال سرمهو بالا بودن چیزی نشانه از اینه که در ذهن و فکرت (بالاتنه و سر محل تخیل) به چیز بدی مشغول بوده که به اون فکر می کردی یا اینکه داشتی با اون خو می گرفتی ، تو گرفتار چیز بدی شده یودی و حالا برگشتی تو کوچکتون بهمعنی که به سمت خدا و اقعیت اومدی (جایگاه واقعی پاکی و معصومیت است) و از اون مهلکه دوری جستی یا خدا خواسته یا اینکه خودت با خواسته ی خودت از اون جدا شدی
(الته شیطان امکان نفوذ به مکان های پاک رونداره)مثل خونتون که هر کسی نمی تونه داخل بشه این کوچه حکم جایگاه پاکی است.
گفتی که دیدی زنی با حجاب راه میره و لی مرد بوده احتمالا لباس و حجاب به معنی حفاظت و پوش است نه به معنی زنبودن یعنی اون مرد خودش را با این لباس از گناه پاک نگه می داشته که خواسته بهتو بگه اگه اشتباه خدا قبول می کنه اماموقتی رفتی عقب و افتادی رو نمی دونم چیه ؟
الته عقبرفتن چیز خوبی نیست و امکان داره اون شیطان باشه که دو رنگی در اون دیده میشه و با گفتن این مطلب از تو ناراحت بوده که به مکان پاک اومدی و تو رو به جای اولیه هل داده و تو رو عقب رونده .

برای عملت هم یک اعتقاد نادرست کافیه
............
اگه جزئیات چهره و وضع و حال و مردو برام بگی جوابتوکاملتر می دم .
Advance Member
Advance Member
محل اقامت: Tehran, Iran
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 138 بار
تماس:

پست توسط mona m »

سلام،
به نظر من، با این جزئیات نمی شه جواب داد. باید بیشتر توضیح بدی. مثلا باید بگی که جه وقت از شب این خوابو دیدی؟ یا بگی که صبح اون روز چه اتفاقاتی برات افتاده بوده؟ بعضی اوقات هم گفتن این که آدم شام چی خورده بوده، موثره!!!
به نظر من، اگه شما با یه کسی که علم تعبیر خواب داره (مثل روحانی ها) خوابتو در میون بذاری، بهتره. آخه من شنیدم که تعبیر خواب خیلی شرایط داره و هر کسی نمی تونه تعبیر کنه. اگرم خجالت می کشید به کسی بگید، می تونید نامه بنویسید. :D
خدا را دوست دارم, بخاطر اینکه از من می پذبرد که بگویم: دوستت دارم...
Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

به نام خدا

سلام به برو بچز اعتقادی
بارها اومدم توضیحاتی در خصوص تعریف و تعبیر خواب در این تاپیک های تعبیر خواب و غیره بنویسم ولی ننوشتم
تعبیر خواب چیزی نیست که از دست من و شما و حتی خیلی خیلی از اینهایی که ادعای تعبیر خواب دارن بر بیاد

کسی میتونه معبر خواب باشه که به شرایط مختلف خواب از زمان دیدن خواب تا حالات و روحیات و تفکرات فردی که خواب دیده و ... آشنا باشه
باور کنید خواب چیزی نیست که بخوایم صرفا باتوجه به ظاهرش نتیجه بگیریم که تعبیرش هم خوب میشه یا بد

در حدیثی از یکی از امامان نقل شده که ایشون فرمودند:
خواب بر سه نوع استتصویر
1.خواب راست و صادقه که موجب رهنمود افراد میشه
2.خواب هایی که نشات گرفته از فکرها و دغدغه های روزمره انسان هاست
3. خواب های شیطانی....این مورد را لازم میدونم کمی توضیح بدم

شاید فکر کنید خواب شیطانی از اون دست خوابهاییه که هیچ چیز از سر و تهش نمیفهمیم و در یک کلمه چرته!!تصویر
در صورتی که در خیلی مواقع شیطان به خواب آدم میاد و در خواب بهش نشون میده که فردا یا روز دیگری فلان اتفاقی برای خودش,
فرد دیگه ای از خانواده یا مثلا ماشینون و.... می افته
در نتیجه از زمانی که اون بنده خدا از خواب بیدار میشه دچار استرس و نگرانی میشه تاتصویر
و حتی فکر کردن به این خواب ممکنه تا پایان روز هم طول بکشه (بخصوص در مورد خانم ها که حساس ترند!!)
با اینکار شیطان علاوه بر وارد کردن فشار روحی, باعث هدر دادن وقت اون آدم شده

و این یکی از راحت ترین روش های وسوسه کردن شیطونه برای اینکه جلوی ما را از انجام یک کار نیک و خیر بگیره!!

پس یادتون باشه اگر معبر خوابی پیدا نکردید
خوابتون را( چه خوب و چه بد) برای کسی تعریف نکنید,
صدقه بدید و از اون برداشت خیری داشته باشید تا خیر پیش بیاید

مطالبی که براتون گفتم را از صحبت های استاد فاطمی نیا نقل کردم

به امید اینکه شب ها خوابای خوب ببینیدتصویر
موفق و پیروز باشیدتصویر
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند