چیکار کنم که دیگه گناه نکنم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: چیکار کنم که دیگه گناه نکنم

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

في سبيل الله نوشته شده:[HIGHLIGHT=#eeece1]سلام عليكم 

[HIGHLIGHT=#eeece1]من مسلمان هستم اما در دسته بندي هايي كه در كتاب هاي ي مربوط به علماي عزيز ما ميشود سني هم گفته ميشويم كه خيلي بي ربط است.... 
[HIGHLIGHT=#eeece1]بگذريم  
[HIGHLIGHT=#eeece1]من خيلي سايت ها ميبينم كه اونجا بسياري شيعيان هي ميگويند ما گناه مي كنيم گناه ميكنيم چه كنيم گناه نكنيم نميشود گناه نكنيم اشكالي نداره گاهي گناه كنيم آيا اين جور گناهان بخشيده ميشود ؟؟؟ اين مسئله خيلي توجه مرا جلب كرده ، من فكر ميكنم شيعيان تعريفي از گناه ندارند يعني علماي آنها گناه را براي آنها يا تعريف نكرده اند يا تعريفي واحد ندارند يا گناهان معرفي نشده اند ....خلاصه يك اشكالي هست اگر كسي اطلاعاتي دارد لطفا بنويسد تا من هم به نوبه خود آگاه شوم  
[HIGHLIGHT=#eeece1]با تشكر  

سلام علیکم و رحمته الله
منظور قریب به اتفاق این سایت ها گناهانی چون استمنا است و مواردی که مشابه است
اکثر مردم ایران جوانان تشکیل می دهند اما امکان ازدواج برایشان فراهم نیست
به نظر من گناه به صورت کلی یعنی نافرمانی خدا اما برای تعریف انواع گناهان بهتر است به رساله یکی از مراجع رجوع شود
آخرین ويرايش توسط 1 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط Jamshid2100 »

به معنی نافرمانی از دستورات خداست چه بخواهد فکر گناه باشد یا اینکه تا یک نگاه حرام حتی یک نیت بد در دل هم گناه است و تاثیرات بسیار بدب بر روح و روان می گذارد. که با گذشت زمان انسان این اثرات مخرب را در اثر گناه زیاد درک نمی کند.
آیت الله العظمی بهجت حتی فیلم خارجی را که حجاب زنان در آن را رعایت نشده را حرام اعلام می کند چون تاثیر آن خود به خودی به چشم نمی آید ولی در واقع نابود کننده است و ما آن را درک نمی کنیم.
اگر یک عالم بزرگ مثلا اگر گناه کوچکی بکند امکان دارد تا مدتی (روز و ماه)نتواند حال وهوای الهی بهخود بگیرد و اوضاع روحانی خود را نگاه دارد در حالی که مردم عادی مثل ما با بزرگترین گناه ها هیچ چیز بدی احساس نمی کنیم چون مشام ما به بوی آن عدات کرده است .
اما شما که میگویید ما شیعه ها گناه را تشخیص نمی دهیم اشتباه ایت زیرا ما می دانیم که دچار گناه و اشتباه هستیم اما برای رهایی از آن به اهر جایی چنگ می زنیم و فریاد از وحشت دل خود می کنیم در حالی که جامعه ی (مثال) امروز پر از گناه و سیاهی و تباهی فساد اخلاقی است و عنصر مبارک خانواده نابود شده آیا انگلیسیی ها می گویند ما گناه کاریم ؟
نه آنها حتی عمل خود را گناه نمی دانند و حتی آن را نعمت الهی برمی شمرند در حالی که در جامعه ی شیعه گناه را میشناسد و می داند که به آلوده است و آن را بازگو می کند تا خودش به یاد داشته یاشد که گنه کار است تا بیشتر خود را آلوده نکند و راه رهایی پیدا کند
در حالی که جامعه ی انگلیس که آخ نمی گوید روز به روز در گناه بیشتر غرق می شود و حتی شما سنی ها نیز خود تمام اعمالتان را درست می بینید در حالی که واقعیت چیز دیگری ایت مانند جامعه ی انگلیس کاری ندارید که دارید به دنبال چه هدفی میروید تنها به فکر آنید بروید هر چه شد شد غلط یا درست مهم نیست
شما راه میروید اما اینکه به کجا میروید خود هم نمی دانید (سنی ها) در حالی که شعیه متوجه اشتباهات کوچک خود می شود و به دیگران نیز اعلام می کند که حداقل دیگران اشتباه نروند و درست در مسیر مستقیم حرکت کنند و اگر اشتباهی کردند خود معترفند و این معنای واقعی فطرت و وجدان الهی است نه اینکه بر هر عملی که انجام می دهیم بعد از انجامش اگر غلط ود خود را به فراموشی بزنیم یا خود را از اشتباه بودن آن عمل غافل نماییم.
شیعه یعنی حقیقت راه مستقیم که اگر اشتباه کند خود متوجه است و می گوید
اما سنی راهی را که هزاران سال پیش گم کرده و حتی نمی خواهد به آن فکر کند که دارد از بیراهه میرود. و خود را آن چنان غافل کرده (از اشتباهش) کهگویا راه مستقیم میرود اما نمی داند در راه رسیدن به جهنم قدم برمی دارد.

اسلام علیک یا علی بن ابی طالب
و هو ولی الله و حجه الله علی خلقه و سیدنا و مولانا و هو خلیفه الله علی الرض و السموات و اولادهو خلیفه الله بعده
و مولانا صاحب الزمان فی عصرنا حجه الله علی خلقه و الشریک اقرآن و منجی العالم  
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

دلیل اصلی گناه کردن عاشق نبودن است انسانهاست
کسی که خدایی را که او را افریده به معنی واقعی کلمه بشناسد عاشق او میشود و کسی که عاشق خدایش بشود از او با جون و دل اطاعت میکنه نه از روی اکراه
چطور بوده که در گذشته یاران پیامبر سه سال شرایط سختی در دره شعب ابی طالب قرار گرفتند ولی کسی از انها به این وضعیت سخت اعتراضی نکرد یا چطور بوده که اصحاب امام حسین با انکه که میدانستند در عاشورا و تاسوعا کشته خواهند شند و هیچ امید زنده بودنی وجود نخواهد داشت با روی باز به استقبال مرگ رفتند؟همه این ها بخاطر عاشق بودن است
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط alirezaalireza »

...............................
New Member
New Member

پست توسط fatemehaghaei »

سلام. نمیدونم شما این مطلبو میبینی یانه
گناه تعریف خاصی نداره ولی میشه گفت تعریفش با توجه به درجه قرب بعضی فرق میکنه. ما آدم ها معمولی کارهای حرام مثل دروغ و یا نماز نخواندن را گناه می دانیم اما کسی که از ما قربش بیشتره کارهای مکروه را هم گناه میدانند چون توقع خدا از آنها بالا رفته. حتی بعضی فکرمکروه را هم گناه برایشان محسوب میشود تا میرسیم به درجه ی پیامبران که کارهایی که ما اصلا نه حرام و نه مکروه میدانیم مثل لذت بدون یاد خدا برایشان گناه محسوب میشود و از این رو استغفار میکنند

منبع: سخنان حجت الاسلام و المسلمین آقای عالی در مورد گناهان

اگه سوالی هست....
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”