چیکار کنم که دیگه گناه نکنم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

Re: چیکار کنم که دیگه گناه نکنم

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

در احادیث زیر راههایی وجود داره که چی کار کنیم گناه نکنیم ، ترجمه حدیث رو براتون نوشتم ، هر کدوم از احادیث رو اگه متوجه نشدید

سوال کنید ان شالله پاسخگو خواهیم بود .

فطرس نوشته شده:سلام خسته نباشید
من می خواستم بدونم آدمی حداقل هفته ای دو سه بار گناه می کننه چی کار باید کرد این گناه رو دیگه نکند از نظر معصومین حدیثی دارید کمک کنیدl

امام على عليه‏السلام :

هر كس كه زياد به ياد آخرت باشد ،  گناه و نافرمانى او كم شود !

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :

خوشا چهره‏اى كه خداوند به آن مى‏نگرد در حالى كه از ترس خدا بر گناهى كه كرده مى‏گريد و  جز او كسى از آن گناه آگاه نيست .

امام على عليه‏السلام :

چشمها نخشكيد مگر بر اثر سخت دلى و دلها سخت نشد مگر به سبب گناه زياد .

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم:

توبه كننده از گناه مانند كسى است كه گناهى نكرده باشد .

امام على عليه‏السلام :

پشيمانى از گناه ، آمرزش خواهى است .

امام صادق عليه‏السلام :

خداوند عز و جل به داود پيامبر - كه بر پيامبر ما و خاندانش و بر او درود باد - وحى كرد :

اى داود ! هرگاه بنده مؤمن من گناهى كند و سپس از آن   برگردد و توبه نمايد و به هنگام ياد كردن از آن گناه از من شرم كند ، 

او را بيامرزم و   گناه را از ياد فرشتگان نگهبان اعمال ببرم و آن را به نيكى بدل كنم .  

و از اين كار مرا با كى نيست كه من مهربانترين مهربانانم .

امام صادق عليه‏السلام:

خوشخويى گناه را ذوب مى‏كند ، همچنان كه آفتاب يخ را .

امام على عليه‏السلام :

گناهان ، درد و دارو (ى آنها) استغفار است و شفا(ى از گناه) به اين است كه (به گناه) بازنگردى .

امام على عليه‏السلام :

بدترين گناه آن است كه گنه‏كار آن را سبك شمارد .

امام على عليه‏السلام :

بزرگترين گناه نزد خداوند ، گناهى است كه مرتكبش بر آن اصرار ورزد .

همانا   گناه خود را چونان تخته سنگى بزرگ مى‏بيند كه مى‏ترسد به روى او بيفتد و كافر گناه‏خويش را مانند مگسى مى‏بيند  

كه از جلوى بينى‏اش رد شود .

كوچكى گناه را نبينيد ، بلكه ببينيد كه به چه كسى گستاخى كرده‏ايد .

امام على عليه‏السلام :

بزرگترين گناه نزد خداى سبحان ، گناهى است كه در چشم گنهكار كوچك شمرده شود .

موفق باشید تصویرتصویر
تصویر
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط فاطمه قلي پور »

خدا همه جور گناهيو مي بخشه؟
اگه يه كسي از يه كارش پشيمون باشه و حسابي توبه كنه يعني روز قيامت اون گناه ديگه اصلا تو پروندش نيس يا هست و ديگه به حساب نمياد؟
اصلا چيكار كنيم كه از كاري كه يدونيم گناهه پشيمون شيم؟من بعضي وقتا كاراييو انجام ميدم كه ميدونم دارم گناه ميكنم ولي از كارم حتي پشيمونم نميشم يعني به نظرم مياد كه خيليا از من بدتر نميشه كه خدا اونارو ببره جهنم منم ببره پيش اونا.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

فاطمه قلي پور نوشته شده:خدا همه جور گناهيو مي بخشه؟
اگه يه كسي از يه كارش پشيمون باشه و حسابي توبه كنه يعني روز قيامت اون گناه ديگه اصلا تو پروندش نيس يا هست و ديگه به حساب نمياد؟
اصلا چيكار كنيم كه از كاري كه يدونيم گناهه پشيمون شيم؟من بعضي وقتا كاراييو انجام ميدم كه ميدونم دارم گناه ميكنم ولي از كارم حتي پشيمونم نميشم يعني به نظرم مياد كه خيليا از من بدتر نميشه كه خدا اونارو ببره جهنم منم ببره پيش اونا.

اینکه خدا همه جور گناهی رو میبخشه یا نه ؟ باید بگیم که خدا گناهانی رو میبخشه که ما توبه کنیم و دیگه تکرارش نکنیم .

و اون گناه در نظر گناه کننده کوچک نباشه که همین کوچک شمردن گناهی خودش گناه داره .

اینکه یکی پشیمون بشه و توبه کنه و دیگه انجام نده آیا اون گناه هنوز در پرونده اعمالش هست یا نه باید بگیم که خدا ستارالعیوب

هست ، یعنی اینکه نمیزاره کسی عیب های ما رو ببینه . پس چه در پرونده ما باشه چه نباشه اگه واقعا توبه کرده باشیم ، کسی

متوجه این گناه ما نمیشه .

ما فقط به این حدیث پیامبر ص توجه کنیم که می فرمایند :

كوچكى گناه را نبينيد ، بلكه ببينيد كه به چه كسى گستاخى كرده‏ايد .

اگه این حدیث همیشه در یاد ما باشه هیچ وقت گناه نمیکنیم ، چون اون موقع هست که میدونیم اگه گناه کنیم به خدای متعال نعوذبالله گستاخی میکنیم .

همین فکری هم که میکنیم که خیلی ها هستن گناهان بدتری میکنن پس ما با اونا جهنم میریم یا نه این خودش فکرش شیطان هست

اون میخواد ما رو وسوسه کنه و به سمت گناه بکشونه برای همین دائم فکرها و توجیهاتی در ذهن ما بوجود میاره که ما مرتکب گناه بشیم

و باعث میشه گناه رو کوچک بشماریم که خودش بزرگترین گناه هست .

امام على عليه‏السلام :

بزرگترين گناه نزد خداى سبحان ، گناهى است كه در چشم گنهكار كوچك شمرده شود .

------------------------------------------------------------------------------------------------

[HIGHLIGHT=#ffff00]نتیجه :  

به این یقیین داشته باشیم که خدا ستارالعیوب هست ، وقتی ما توبه حقیقی داشته باشیم ، خدا هم نمیزاره آبروی بنده اش بره .

موقع گناه کردن به این بیندیشیم که در مقابل چه کسی داریم گناه میکنیم .

هیچ گاه گناهی که مرتکب میشیم رو کوچک نشماریم .

ان شالله که با کمک خدای مهربان از وسوسه های شیطان دور باشیم تصویرتصویر 
تصویر
Junior Member
Junior Member

پست توسط فاطمه قلي پور »

خيلي سخته گول شيطونو نخوردن ولي به نظر من اون چيزي كه باعث شد من اين همه گناه كنم تكرار گناه بود مثلا بار اولش كي عذاب وجدان داشتم كلي ناراحت بودم ولي همين كه دو سه بار ديگه ام تكرار شد گفتم واي من خيلي بدم خدا من نميبخشه ديگه من و دوس نداره واسه همين بيشتر كارام و تكرار كردم تا جايي كه ديگه به نظرم كار بدي نميومد ديگه به نظرم زشت نبود.فكر كنم قبلا يه جاي ديگم گفتم ولي بازم ميگم به يه گناه عادت نكين چون ديگه به چشتون بد نمياد.من الان كلي نماز قضا دارم فقط به خاطر اينكه چن شب خسته بودم نماز نخونده خابم برد اولش كلي ناراحت بودم ولي بعدش واسم عادي شد جوري كه خيلي وقتا ميخام نماز بخونما حتي چادرمو سرم ميكنم ولي روم نميشه بخونم از خدا خجالت ميكشم
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام فاطمه خانم تصویر

خداوند اگر کسی گناه کنه ولی بعدش توبه کنه (توبه واقعی) گناهش را میبخشه و انگار که اصلا همچین گناهی را مرتکب نشده بوده.

حتی بعضی روایات داریم که گناهان قبلی را به حسنه تبدیل میکنه.

اما اینا همه در صورتیه که توبه واقعی کرده باشه و تصمیم بگیره دیگه اون کار را انجام نده و پشیمون بشه و درصدد جبران گذشته بربیاد.

در مورد ناامیدی نسبت به خدا نقل به مضمون روایتی هست که هر کسی که از خدا ناامید بشه کافر هست.

داستان حُر را همه میدونیم . آب را به روی اهل بیت امام حسین علیهم السلام بست و کارهایی که اصلا به خاطر ما نمیرسه که در مورد یک امام انجام بشه مثل بستن اب به روی امام.

اما با این حال ناامید نشد و یکدفعه به خودش اومد و پشیمون از گناهانش به سوی حضرت اومد و امام حسین علیه السلام هم اون رو بخشیدن و به میدان جنگ رفت و در راه امام شهید شد.

پس این نمونه ها نشون میده که در هیچ زمانی جای ناامیدی نیست و باید امید داشته باشیم با یه توبه همه کارها حل میشه (ان شاالله)

ولي به نظر من اون چيزي كه باعث شد من اين همه گناه كنم تكرار گناه بود

به همین خاطر هست که اصرار بر گناهان صغیره و تکرار اونها خودش از گناهان کبیره حساب میشه.

یعنی کسی اگر گناهی را کوچک بشمره همین کارش یه گناه کبیره محسوب میشه.

در پناه خداوند متعال موفق باشیدتصویر
Junior Member
Junior Member

پست توسط فاطمه قلي پور »

سلام :razz:
ممنون =:(
حالا چي كار بايد كنيم كه اون چيزيو كه بهش عادت كرديم ترك كنيم؟گفتم كه قبح خيلي از گناها با تكرار جلو ادم ميريزه،چي كار كنيم كه اون كار دوباره مثه قبل به نظرمون بد بياد؟ :-x
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط pooyesh »

تنها راه جلو گیری از تکرار گناه نگه داشتن فکره
کافیه حواسمون رو جمع کنیم و لحظه ای رو که فکرمون می خواهد به سمت گناه منحرف بشه جلوشو بگیریم
واگر تنهاییم به جمع بپوندیم و یه جوری سرمون رو گرم کنیم تا افکار شیطان دور بشن
خلاصه اینکه فرصت پردازش و تحلیل فکر بد به ذهنمون ندیم
چون فاصله ی لحظه مشغول شدن فکر به گناه تا اجرای گناه از یه چشم به هم زدن هم کمتره
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

سلام دوست عزیز
دوستان عزیز به مطالب خوبی اشاره کردند از جمله روایات و احادیث
یاد مرگ شهوات از بین میبره
همیشه به یاد خدا بودن طوری که اگر ما خدا را نمیبینیم خدا را شاهد اعمالمان بدانیم
راهی که به ذهن من میرسه اینه که اگر خودمان مثلا به عنوان یار امام زمان بدانیم این باعث میشه جلوی گناهان بگیریم
فرد بی ارزشی مثل من هیچ وقت لیاقت اینو نداره که یار امام باشه ولی حتی فکر اینکه من به عنوان یار امام زمان باشم باعث میشه گناه نکنم

قرآن در خصوص قرین بودن عملکافر با او در آیات 36 - 38سوره زخرف می فرماید: «و کسی که از یاد خداوندرحمن إعراض کند، ما میگماریم بر او شیطانی را که پیوسته با او قرین وملازم است؛ و آن شیاطین پیوسته آنانرا از راه خدا باز میدارند و آنان چنینگمان می کنند که راهیافتگانند. تا زمانی که بر ما وارد شود میگوید: ای کاشفاصله بین من و توکه شیطان قرین من هستی، به اندازه فاصلة مغرب از مشرقبود، پس چه بد قرینیهستی ».
پس کسی که یه یاد خداست شیطان بر او تسلطی نداره

به این تاپیک هم نگاهی بندازید مطالب مفیدی داره تصویر
forum-f27/topic-t1877.html
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط في سبيل الله »

[HIGHLIGHT=#eeece1]سلام عليكم 

[HIGHLIGHT=#eeece1]من مسلمان هستم اما در دسته بندي هايي كه در كتاب هاي ي مربوط به علماي عزيز ما ميشود سني هم گفته ميشويم كه خيلي بي ربط است.... 
[HIGHLIGHT=#eeece1]بگذريم  
[HIGHLIGHT=#eeece1]من خيلي سايت ها ميبينم كه اونجا بسياري شيعيان هي ميگويند ما گناه مي كنيم گناه ميكنيم چه كنيم گناه نكنيم نميشود گناه نكنيم اشكالي نداره گاهي گناه كنيم آيا اين جور گناهان بخشيده ميشود ؟؟؟ اين مسئله خيلي توجه مرا جلب كرده ، من فكر ميكنم شيعيان تعريفي از گناه ندارند يعني علماي آنها گناه را براي آنها يا تعريف نكرده اند يا تعريفي واحد ندارند يا گناهان معرفي نشده اند ....خلاصه يك اشكالي هست اگر كسي اطلاعاتي دارد لطفا بنويسد تا من هم به نوبه خود آگاه شوم  
[HIGHLIGHT=#eeece1]با تشكر  
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
آخرین ويرايش توسط 2 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”