ويروس آنفولانزاي خوكي وجود خارجي ندارد !!!!!!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 621 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

ويروس آنفولانزاي خوكي وجود خارجي ندارد !!!!!!

پست توسط علی اصغر حسین »

<A href="<A">ادعاي عجيب چهره سرشناس وهابي:[/TD]
[External Link Removed for Guests]

<A href="<A"> "صالح لحيدان" چهره سرشناس وهابيت در عربستان سعودي، كه هر از چند گاهي مانند ديگر چهره‌هاي وهابيت، ادعا و اظهارات تعجب برانگيزي را مطرح مي‌كند، دو روز پيش در جديدترين اظهارات خود ادعا كرد كه ويروس آنفولانزاي خوكي اصلا وجود خارجي ندارد. [/TR] [TD]تصویر[/TD]  به گزارش شيعه آنلاين، روزنامه فرامنطقه "الشرق الأوسط" در شماره صبح چهارشنبه خود در اين باره نوشت: "صالح لحيدان" كه در حال سخنراني در موضوع "فقه بيمار" در دانشگاه "راجحي" در شهر رياض پايتخت عربستان سعودي بود، با پرسش يكي از دانشجويان حاضر در سالن مواجه شد. اين دانشجو از "لحيدان" خواست تا حكم نماز خواندن فردي كه به دليل مبتلا بودن به ويروس آنفولانزاي خوكي براي نماز به مسجد نمي رود، را بيان كند، اما "صالح لحيدان" در پاسخ به وي به جاي بيان حكم اين پرسش، گفت: ويروس آنفولانزاي خوكي اصلا وجود خارجي ندارد!

اين چهره سرشناس وهابيت در ادامه افزود: اصلا بر تعداد افرادي كه هر روز در عربستان مي‌ميرند و براي خواندن نماز ميت، آنان را نزد ما مي آورند، افزوده نشده است و اين نشان دهنده آن است كه اصلا چنين ويروسي وجود ندارد و موضوع خيالي است. من نگرانم تمام اين مسأله ساختگي و با اهداف و پشت زمينه اقتصادي ساخته شده باشد.

در همين حال "خالد عبدالغفار آل عبدالرحمن" رئيس دانشكده پزشكي دانشگاه اسلامي "محمد بن سعود" وادار شد به اظهارات "لحيدان" پاسخ دهد و ادعاهايش را رد كند. "خالد آل عبدالرحمن" گفت: وجود ويروس و بيماري آنفولانزاي خوكي ثابت شده است. شايد علت بيان و مطرح شدن چنين اظهاراتي توسط "صالح لحيدان"، كم بودن تعداد مبتلايان به اين بيماري در شهر مكه مكرمه است.

شايان ذكر است مسئولان وزارت بهداشت عربستان سعودي و ديگر مقامات مسئول در اين كشور طي چند ماه اخير نسبت به خطرناك بودن اين ويروس براي عربستان به ويژه در فصل حج هشدار داده و از افزايش تعداد مبتلايان به اين نوع آنفولانزا در آينده اي نزديك خبر دادند. تاكنون بيش از دو هزار نفر در سراسر عربستان سعودي به ويروس آنفولانزاي خوكي مبتلا شده اند.
تصویرتصویر
Advance Member
Advance Member
محل اقامت: زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 218 بار
سپاس‌های دریافتی: 311 بار

Re: ويروس آنفولانزاي خوكي وجود خارجي ندارد !!!!!!

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام

:D

تشکر از شما برایِ این مطلب .

اگه این بنده خدا واقعاً چنین چیزی گفته باشه ، تازه شده مثلِ همۀ انسانها که جایز الخطا هستند

خدا میدونه تا حالا چند تا آدمِ معمولی همین حرف رو زده اما کسی توجه نکرده . مشکلِ مشاهیر اینه که اشتباهاتشون مثل توپ صدا میکنه و همه جا منتشر میشه

واسه همین باید بیشتر از بقیه مراقبِ گفتار و اعمالشون باشند

إن شاء الله این بنده خدا هم متوجه اشتباهش بشه و تصحیحش کنه البته اگه واقعاً چنین حرفی زده باشه

با تشکر مجدد از شما

والسلام تا دیگر سلام
 دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.

باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

اگر اشتباه کرده باشه شاید چیزی که تو می گی درست باشه
اما
اگر به خاطر بی عقلیش و به خاطر این که مذهبش هیچ وقت حرفی برای گفتن نداره باشه
اونوقت هم اینقدر مثبت نگاه می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Advance Member
Advance Member
محل اقامت: زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 218 بار
سپاس‌های دریافتی: 311 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

با سلامی دوباره

من در چند سایت عربی خوندم که یکیش اینه :

الشيخ صالح اللحيدان يشكك بوجود "انفلونزا الخنازير"

أثار عضو هيئة كبار العلماء الشيخ صالح اللحيدان جدلاً بعد رفضه ، خلال محاضرة ، وجود مرض انفلونزا الخنازير ، ما دفع عميد كلية الطب في جامعة الإمام محمد بن سعود الإسلامية، الذي كان مشاركاً أيضاً في المحاضرة، إلى الرد بالتأكيد أن "المرض موجود ومثبت علمياً".

وجاء رأي اللحيدان رداً على سؤال وُجّه إليه، أثناء محاضرة في جامع الراجحي في الرياض حول "فقه المريض". وتطرق السؤال إلى حكم صلاة الشخص في بيته وعدم الذهاب إلى المساجد تحوطا من إنفلونرا الخنازير، ليأتي ردّ الشيخ بسؤال مقابل، إذ قال "لا أدري ما جدية هذا المرض، فعلى سبيل المثال لم يظهر أن الجنائز في رمضان أكثر من العام الماضي. وبعض الأيام يكون هناك وقتان لا نصلي فيهما على جنائز في الحرم المكي، فأين الوباء الذي يتحدث عنه كثير من الناس؟!"، بحسب صحيفة "الشرق الأوسط" اليوم الأربعاء .

وتخوف اللحيدان من أن تكون دوافع التركيز على المرض تعود الى أسباب تجارية.

لكن الدكتور خالد عبد الغفار آل عبد الرحمن، عميد كلية الطب بجامعة الإمام محمد بن سعود أكد أن المرض موجود ومثبت، وأشار إلى أن "الذي يستحق الدراسة هو عدم تسجيل مكة المكرمة سوى حالات قليلة، مع وجود الكثافة البشرية في شهر رمضان"، معتبرا هذا الأمر من عناية الله وحفظه لزوار بيت الله الحرام.

وأكد آل عبد الرحمن أن المرض متوسط الخطورة، وأخف من الإنفلونزا العادية، وأشاد بالإجراءات الصحية التي اتخذتها المملكة في سبيل مكافحة مرض إنفلونزا الخنازير.

إلا أن عضو هيئة كبار العلماء عاد ليتدخل ويناقش عميد كلية الطب بجامعة الإمام، مؤكدا أنه يعرف أشخاصا لم يأخذوا التطعيم ضد إنفلونزا الخنازير، ولم يصبهم المرض. وقال "هذا من الله سبحانه، هو الذي يصور الأمور والمبتغى". إلا أن عميد كلية الطب، كرر تأكيد وجود مضاعفات خطرة للإصابة بهذا المرض، نتيجة تحولاته التي يمكن أن تهدد حياة الإنسان.

=============================================================

اول اینکه ایشون جزء هيئت قضات بود و بر کنار شد

بگذریم......

این بنده خدا تو یه دانشگاه در موقع سخنرانی گفت که شک داره در وجود این ویروس وفکر میکنه که برایِ کاسبی و تجارت و فروش ملیاردها دلار دارو و واکسن این ویروس رو معرفی کردند

و میگه خیلیها در سعودی واکسن نزدن و مبتلا نشدند و در ماه مبارک هم اتفاقی نیافتاد

بعد یکی از اعضای دانشگاه به حرفش اعتراض میکنه و میگه تعداد زیادی مبتلا شدند در دنیا و عده زیادی هم مردند . چطور وجود نداره

==========================================

دخالت این بنده خدا در موضوع انفولانزای خوکی برمیگرده به مسئلۀ حج و در آمیختن این دو موضوع با هم که باعث شده که علمای دین دخالت کنند در این موضوع که ایا مردم برند حج یا نه . و اینکه چه کسی بره و چه کسی نره حج .

=================================================

به هر حال این بنده خدا یه حرفی زده و باید پای عواقبش هم وایسه
تصویر

یا حق
 دوستِ عزیز، چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد ،همه ما آسمونی هستیم وشمارش معکوس برای بازگشتمون ازهمون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده و حسابِ بسیار دقیقی هم در انتظارمونه.
یه آسمونیِ فعّال باش که آزمایشِ دنیا تکرارشدنی نیست.

باور نمیکنی؟ همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
قبول نداری؟
این شما واین هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “اخبار مذهبي”