منافق و كج فهم

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

Re: منافق و كج فهم

پست توسط فاطمه قلي پور »

سلام :razz:
ممنون ايشالا هيشكي انفولانزا مجازات گناهاش نباشه فوقش يه سرماي كوچولو بخوره.
من سوم دبيرستان تو كلاسي درس خوندم كه از33،34 نفرش فقط 6،7 نفر شيعه بودن،دوم دبيرستانم تو مدرسه اي درس خوندم كه درصد قابل توجهيش بهايي بودن ولي تو كلاس 18 نفره ي ما فقط دو نفربهايي بودن كه يكيش بقل دستيم بود و خيلي با هم دوست بوديم و خيلي با هم دوست بوديم و برام راجبه دين مزخرفشون خيلي حرف ميزد چون من هم فوق العاده شيطون بودم هم شاگرد اول بودم و كلاس تحت كنترل كامل من بود.من تو دو سال پشت هم با كسايي صميمي بودم كه يا مسلمون نبودن يا شيعه واسه همينم وقتي مقايسه ميكنم ميبينم دشمن ما سنيا نيستن بهاييان،البته اون دسته از اهل سنتو كه شيعه ها رو ميكشنو نميگما منظورم شافعي هاس كه به اماماي ما خيلي احترام ميذارن،اينو كه ميگم بابام ميگه خود شافعي ها قبول ندارن ولي امام شافعي گفته اگه شيعه بودن يعنع دوس داشتن اماما من از همه شيعه ترم.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

سلام
من نمی گم اونا دشمن هستند
اما دوست هم نیستند
یادمون نره اختلاف از کجا شروع شد تا مسلمونا چندین فرقه شدند یا بعضی هاشون کلا از دین خارج شدند ؟منظورم بهایی هاست

از اونجا که پیامبر گفت قلم و دوات بیاوریید تا برای شما مطلبی بنویسم تا ابدا گمراه نشویید
اما عمر علیه العنه به پیامبر جسارت کرد و نسبت ناروا به پیامبر داد
و اختلاف شروع شد

من قبول ندارم شاففعی محب اهل بیت باشد (نظریه شخصی )
اما اگر هم با شد قطعا شیعه به معنای حب اهل بیت نیست به تنهایی کما اینکه شما می دانید
شیعه در تار و پودش برائت سرشته شده است
:razz: میلاد
:razz: :razz: :razz: امام رضا :razz: :razz: :razz: :razz:

:razz: :razz: :razz: :razz: بر شما دوست عزیز :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: مبارک باد :razz:
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط فاطمه قلي پور »

سلام
اره من اين برايتو خيلي قبول دارم خوشم مياد كه زير بار حرف زور نميريم،
ولي انصافا وقتي بهاشون حرف ميزني خودشونم يه خورده گيجن بعضي از مسايلشون واسون قابل درك نيس،خيلي از هم كلاسيام نسبت به مسايل اخرالزمان كنجكاو بودن و ميخاستن راجبه امام زمان بدونن و يه جورايي انگار اگه تو يه خونواده سني نبودن شيعه ي خوبي ميشدن ولي اگه بخاي يكيو نسبت به مسير اشتباش اگاهش كني اگه همش گير بدي كه تو اعتقاداتت غلطه مال من درسته جبهه ميگيره جلوتو كلا بدش مياد از تو وهر چي كه بش معتقدي،به نظرم بدون اينكه به عمر بگيم منافق ميتونيم بهشون بفهمونيم كه منافق بوده،يار پيامبر كه نمياد بگه حالش خوب نيس داره هذيون ميگه.اگه طرفمون يه كم عقل داشته باشه خودش ميفهمه.
من همچنان طرفدار اگاهي دادن غير مستقيمم :shock:
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

سلام تصویر

در نحوه سخن گفتن شیوه ها متفاوت است قطعا غیر مستقیم تاثیر بیشتری دارد (تسلیمتصویر)

اما این باعث نمی شود که کاری کنیم که مطاعن آنها فراموش شود بالا خص کهدر کتب معتبر خودشان به آن تصریح شده
تکرار می کنم که یکی از براهین شیعه عدم صلاحیت آنها برای خلافت است هر چند همه جا ازش استفاده نکنیم
بله آنها از یه ذره بیشتر خنگند
يه جورايي انگار اگه تو يه خونواده سني نبودن شيعه ي خوبي ميشدن

پس خوبه که برای این مساله همیشه قدر دان پدر و مادر خودمون باشیم

یادمون نره که زیاد بگیم

الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه مولی علی مولی امیر المومنین

یا علی
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”