چطوری میشه کمک کنم!!!!

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
محل اقامت: تهران - تجریش
سپاس‌های ارسالی: 51 بار
سپاس‌های دریافتی: 94 بار
تماس:

چطوری میشه کمک کنم!!!!

پست توسط seraj33 »

سلام
تصویرتصویرتصویر
من افرادی رو میشناسم که احساس می کنم روح خوب و لطیف و خلاصه پاکی دارن و به نظر می رسه به شدّت پتانسیل اینو دارن که یه بچّه مسلمون واقعی بشن ، امّا به خاطر قیافشون یا شهوت به راه هایی می رن که نباید برن! و بعد از مدتی احساس میکنن که الان آدم بدی ان و دیگه نماز و این جور چیزا رو هم میزارن کنار و خودشون هم از خودشون نا امید میشن و غرق میشن تو شهوت...
یا افراد دیگه ای میشناسم که به شدت اهل بحث های اعتقادی اند و اعتقادات خیلی خوبی هم دارن و به شدت هم علاقه مند اند که به سمت کمال حرکت کنن امّا یه دورانی با یه سری اتفاقاتی آروم آروم در شهوتشون غرق می شن و دیگه کلّی از دغدغه ی فکریشونه...
من واقعا دوست دارم بهشون کمک کنم ، اما انقدر مسئله رو پیچیده میبینم که به جز دعا کردن یراشون (که البته معتقدم خیییییییلی موثره) کار دیگه ای نمی تونم بکنم...تصویرتصویر
و مجبورم همین طوری بشینم(تصویر) و منحرف شدن رفقام و تماشا کنم!!!تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
می خواستم هر کی راهی بلده یا روشی داره یا فکر میکنه کاری موثره بگه!تصویرتصویرتصویر
هر کسی هم که لطف می کنه و براشون دعا(تصویر) میکنه با تشکر از این پست اعلام کنه...
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Junior Member
Junior Member
محل اقامت: کرمانشاه
سپاس‌های ارسالی: 26 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: چطوری میشه کمک کنم!!!!

پست توسط غلامعلی نوری »

انک تعلم مانخفی ومانعلن
آخرین ويرايش توسط 1 on غلامعلی نوری, ويرايش شده در 0.
حافظ اسرار الهی کس نمی داند خموش
از که می پرسی دور روزگاران را چه شد
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

غلامعلی نوری نوشته شده:با سلام
من بعد از پاسخ به این موضوع دکمه ی ذخیره رو زدم الان نمی دونم مطلبی را نوشته بودم کجا رفته تصویر

بالا گزینه ای به اسم مرکز کنترل کاربری دارد که شما روی آن کلیک میکنید بعد از منوی سمت چپ پیش نویس ها رو انتخاب کرده . 

متن شما در بخش پیش نویسها ذخیره شده که برای آمدن روی سایت باید   بارگزاری پیش نویس را انتخاب کرده و ارسال نمایید. 

موفق باشید. تصویر
تصویر
Member
Member
محل اقامت: تهران - تجریش
سپاس‌های ارسالی: 51 بار
سپاس‌های دریافتی: 94 بار
تماس:

پست توسط seraj33 »

سلام.
راستش اینو نوشتم تا این تاپیک دوباره تو صفحه اول نمایش داده بشه!!!
آخه این موضوع برام خیلی مهمه! :negaran: :negaran: :negaran:
از اونایی هم که با تشکر از پست بالا اعلام کردند که برای رفقام دعا میکنن خیییییییلی تشکر می کنم!! =:( =:(
:montazer: جواباتون هستم!
التماس :AA:
 اللهم عجل لولیک الفرج...    
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط فاطمه قلي پور »

راس ميگيا اينجور ادما زيادن،همشم واسه اينه كه ميخان سرگم شن،يعني اولش واسه سرگرميه و ميگن بابا چيزي نميشه كه فقط يه كم ميخنديم ولي بعد كارشون به كجاها كه نميكشه،
راه حلي واسه سرگرمي دوستاتون ندارم ولي فقط حواستون باشه نذارين كس كار اشتباهيو حتي واسه خنده انجام بده (اگه دوسش دارين)
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

سلام
خیلی ها می شناختم برای اینکه دیگران را به راه بیارند سمت دوستان منحرف یا در حال انحراف رفتند ولی خودشان منحرف شدند یا ....
پس در مرحله اول مهم خود شمایید و نسبت به خود وظیفه داریید
انسان موجود عجیبی است یک فرمول واحد ندارد که در مورد همه انسانها کاربرد داشته باشد
اما مهمترین دلیل انحراف معمولا سستی اعتقادات است البته دلایل مهم دیگری هم هست مثل خانواده یا رعایت نکردن حلال و حرام
اما چیزی که به ما مربوط می شود تذکر دادن است نه بیشتر بالاخص که خود ما هم همواره در معرض اشتباه هستیم ما نباید خودمان را معصوم بدانیم
خداوند عاقبت امر ما را به خیر بگرداند
Junior Member
Junior Member

پست توسط فاطمه قلي پور »

منم كساييو كه رفتن واسه نجات دادن و خودشون الان به ناجي نياز دارنو ديدم دوستمون راس ميگه ولي ادم در قبال دوستاش اونم تو مساله به اين مهمي اي بيشتر از يه تذكر وظيفه داره،اينم بايد يادمون باشه كه اگه طرفتون جوونه تذكر نتيجه عكس ميده يه راه بهتر بايد پيدا كرد چون مثلا من اگه ببينم دوستم هي بهم(حالا تو هر زمينه اي)پند و اندرز ميده شماره مامان بزرگمو ميدم بهش ميگم برو با اون دوس شو. به نظر من بايد خودمونو از جو كاراش دور كنيم ولي بازمباهاش دوس باشيمو دنبال يه راه درس كه اثرم كنه بگرديم ولي راهشو منم هنوز كشف نكردم.
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

یک راه :
امام صادق علیه السلام :
به جوانانتان سبقت بگیریید و احادیث ما را یا د بدهید قبل از اینکه مرجئه (مذهبی با عقائد اباحه گری) به آنان پیشی بگیرد
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله :
قلب تو جوان مانند زمین خالی است هر چه در آن بکاریید همان سبز می شود
Junior Member
Junior Member

پست توسط فاطمه قلي پور »

سلام
اين حديثايي كه گفتي راهاي پيشگيريو نشون ميده،ميتوني راه در اوردن دوستامونو از گناه نشون بدي؟چون اينجوري كه از حديث ميفهمم اگه دوستامو همين الان از گناه نيان بيرون تا هميشه همينجوري ميمونن :K:L ::sa
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

همه انسانها دنبال خوبی هستند ولی نوع جهان بینی ها ، چرایی زندگی کردن ها ، خودشناسی ها و ... متفاوت است
برای همین همه انسانها در واقع دنبال خوبی هستند ولی فکرهای مختلف از کمال و خوبی باعث شده ادمایی که دنبال یک چیز واحد هستند راهها و هدفهای مختلفی داشته باشند
آخرین ويرايش توسط 2 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”