"من کیم؟؟" «بحثی پیرامون خودشناسی»

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

Re: "من کیم؟؟" «بحثی پیرامون خودشناسی»

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

انسان مثل ظرفی میمنونه که توی ظرف خودش هم میتونه صفات خوب بریزه هم صفات بد و مجموعه ی اینها "من" شکل میده
هر کاری با هر نیتی کنیم روی ما اثر میذازه(( کلا بلا ران علی قلوبهم ما کانوا یکسبون))
همه ی گرگها صفت درندگی دارند یا مثلا همه سگها صفت خاصی دارند ولی اگر 2 تا انسان کنار هم بذاریم می بینیم از زمین تا اسمون با هم تفاوت دارند !
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
Iron
Iron
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 166 بار
سپاس‌های دریافتی: 279 بار

پست توسط عاشورايي »

با سلام و تشكر
من هم حاضرم با كمال ميل در اين بحث شركت كنم . تصویر
به آيه ذيل دقت كنيد :

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ عَلَيْكُمْ أَنفُسَكُمْ صلى لاَ يَضُرُّكُم مَّن ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ إِلَى اللّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ {المائدة/105}

يا أيها الذين آمنو :

بر شما باد خودشناسي .
برشما باد خودشناسي .
بر شما باد خودشناسي .

علامه طباطبائي در ذيل اين آيه شريفه (برخلاف ديكَر مفسرين) ضمن تفسير اين آيه به (( خودشناسي)) بحثي كَسترده درباره معرفة النفس ذكر كرده است .
بخوانيد :

[External Link Removed for Guests]

توضيح اينكه خودشناسي يك علم نيست يك معرفت است يك طريقت است كه بسياري از علما و عرفاي جهان اسلام براي تكامل خود آن را در بيش كَرفته اند . از مشهورترين اين علما مي توان به مرحوم سيد علي قاضي و شاكَردان مبرز ايشان همجو علامه طباطبائي و ... ( كه علامه طهراني نقل مي كنند كه علامه طباطبائي روش تفسير الميزان را از استاد خود سيد علي قاضي فراكَرفته است).
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

هر انچه که خود را بدانیم همان خواهیم شد چون خدا کمال ما را در دستان خودمان گذاشته
این واقعا شگفت اوره
خدا به سایر خلایق کمالات محدود و از پیش تعریف شده ای داده ولی کمال انسان در دستان خودش گذاشته
این خودمان هستیم که انتخاب میکنیم که چه کسی باشیم
برای این جواب دادن به این سوال من کی هستم مشکل شده که ما موجودات از پیش تعریف شده ای نیستیم مثلا همه ی گرگها صفت درندگی دارند ولی این ما هستیم که نعیین میکنیم که چه کسی باشیم
خدا قلم ترسیم چهره هر انسانی به خودش واگذار کرده ما نگارنده خودمانیم
دوستان لطفا هر تجربه ای در مورد خودشناسی دارید در اختیار ما هم بگذارید من به این بحث خودشناسی علاقه زیادی دارم
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”