سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 55 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط شب انتظار14 »

سلام الان دوستم پیامک زدو گفت که خواب دبده من داشتم گریه میکردم لطفا هرچه زودتر تعبیرش رو بفرماییدتصویر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 2007 بار
سپاس‌های دریافتی: 991 بار

پست توسط مستور »

سلام دوست عزیز!تصویر

"گريه در خواب دو نوع است و خارج از اين دو نوع به ندرت اتفاق مي افتد خواب گريه ببينيم. يک وقت هست که در خواب گريه مي کنيم و اين گريه فيزيکي

است. چنان هق هق مي گرئيم يا خودمان به سبب شدت گريستن بيدار مي شويم يا اطرافيان ما را بيدار مي کنند و مي گويند در خواب گريه مي کردي.

دانشمندان و روانکاوان دريافته اند که اين گريه يک تحريک شديد عصبي است و از نظر علم تعبيرخواب به هيچ وجه تعبير ندارد. تحريکات عصبي گاه موجب

خنده مي شود و گاه سبب گريه و اين هر دو حالت چنان واکنشي ايجاد مي کند که اگر کسي در کنار ما بيدار باشد مي فهمد يا مي بيند که در خواب ما

مي خنديم يا گريه مي کنيم. اما گريه ديگري هست که رواني و روحي و صرفا روياست. يعني در خواب خودمان را مي بينيم که گريه مي کنيم يا ديگري

اشک مي ريزد. اين نوع گريستن در خواب تعبير دارد. گريستن در خواب شادي و خرمي و فرح و انبساط است . چنانچه در خواب ببينيم گريه مي کنيم در

روزهاي آينده خوشحال مي شويم و حادثه اي خوب براي ما اتفاق مي افتد. اگر در خواب ببينيم که ديگري گريه ميکندخبري خوش به ما مي رسد ولي اگر

در روياي خويش ببينيم که کسي مي خندد و بعد از خنده بلافاصله گريه ميکندو بعد به قهقهه مي خندد خوب نسيت.نه براي آن کسي که مي خندد و گريه

مي کند و نه براي ما که بيننده خواب هستيم. اگر در خواب ببينيم کسي که مرده است گريه مي کندخوب است و جاي نگراني نيست."

----------------------------------------------------

منبع :www.ayeneh.net

همیشه یک ذره حقیقت پشت هر"فقط یه شوخی بود "- یک کم کنجکاوی پشت" همین طوری پرسیدم " - قدری احساسات پشت"به من چه اصلا " - مقداری خرد پشت " چه بدونم " -و اندکی درد پشت " اشکالی نداره" هست.
Junior Member
Junior Member

پست توسط شب انتظار14 »

سلام دوست گرامیتصویر

از پاسختون ممنونم راستی عیدتونم مبارکتصویرتصویر
New Member
New Member

تعبیر خواب

پست توسط nikravan »

با سلام
یکی از دوستانم خوابمو دیده که محاسن بلند وپرپشتی گذاشتم وموهایم بلند وزیبا شده وکلا چهره زیبایی بخاطر محاسن وموهایم پیدا کردم
می خواستم تعبیرشو بدنم.
با تشکر
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 45 بار

تعبیر خواب

پست توسط mehdi_m »

ببخشید.در مورد تعبیر خواب سوال داشتم.
2سال پیش از دختری خواستگاری کردم.ولی پدر دختر مخالفت کرد.5ماه بعد نیز شنیدم که آن دختر عقد کرده.یکروز در خواب دیدم آن دختر به
منزل ما آمده و به طرف من آمد ومن کمی عقب رفتم و به کمدم رسیدم و پیش خودم گفتم یه چیزی بهش یادگاری بدم.و دست کردم توی
کمدم و یک قرص نان قدر پیلاشکی که روی آن کمی کشمش بود اومد تو دستم و من آن نان را دادم به آن دختر بعد مادرم وارد اتاق شد
و به دختر پرخاش کرد و گفت برو و پسر منو اذیت نکن. و آن دختر مقنعه اش را سرش کرد و رفت.
<!--Session data-->

<!--Session data-->

<!--Session data-->
آخرین ويرايش توسط 1 on mehdi_m, ويرايش شده در 0.
New Member
New Member

تعبیرخواب

پست توسط رویا88 »

باسلام .
چند روز پیش مادربزرگم خوابی درموردمن دیده بود که برایتان تعریف می کنم اگر تعبیری دارید لطفاً برایم بنویسید.لازم به ذکر است که ایشان خیلی مذهبی و باایمان هستند.
ایشان خواب دیدند که من ومامانم و خاله هایم و خودش درون یک دشت (یه باغ مانند )نشسته ایم و سبزی مثل شبدر باشربت می خوریم مامان بزرگم به من می گوید که فکر کنم این شبدر نیست ولی خیلی قشنگه چقدر خوشگله آدم دلش نمیاد بخوره من هم پشت سرهم دسته دسته سبزی میارم . مامان بزرگم توخواب احساس می کنه که این باغ برای خود خود مانیست اما اونو دادن به من که توش مهمونی بگیرم. مردم هستند همه لباس نو وشیک پوشیدند انگار که مهمونی یا عروسی ولی عروس و داماد نیست ومیزبان اونجا من هستم.
لطف می کنید این خواب مرا تعبیر کنید.
New Member
New Member

ماشين

پست توسط ايرج گلچين »

سلام
لطفادرموردخوابم كمكم كنيد
خواب من درموردتعويض يك رنوي سفيدرنگ نوبايك رنوي استفاده كرده همسايه آن هم بدستورپدرم كه فوت شده وآن هم خيلي تاكيدداشت كه حتمامن همين كاررابكنم وهيچگونه حق اعتراض هم نداشتم وزمانيكه رفتم سويچ ماشين رابياورم ازخواب بيدارشدم
New Member
New Member

سوره ن والقلم

پست توسط ايرج گلچين »

سلام
خواب من درموردسوره ن والقلم ميباشد من زمانيكه درمنزل همسايه ام بودم پسرش پيش من آمدوگفت بيابامن نون هاي سوره ن والقلم راباهم جداكنيم لفطا درموردتعبيرخوابم كمكم كنيد
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: سوره ن والقلم

پست توسط في سبيل الله »

با سلام

بفرمائيد :‌وَقُل رَّبِّ أَعُوذُ بکَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ «97» وَأَعُوذُ بك رَبِّ أَن يَحْضُرُونِ «98»- سوره مومنون
شياطين هميشه در كمين مومنان هستند - ن هاي سوره قلم را پروردگار كنار هم قرار داده و جز شياطين جن و انس كسي مايل به جدا كردن آنها از هم نيست .
Junior Member
Junior Member

پست توسط شب انتظار14 »

با سلام تصویر

چند روز پیش شب خواب دیدم که تو یه امامزاده ای هستم نفهمیدم کدوم امامزاده بود اول درش بسته بود و نمی ذاشتند که بریم تو ولی

بعد در امامزاده باز شد و من رفتم توی ضریح وسرم رو روی قبر گذاشتم و دعا کردم و حاجت خواستم یکمرتبه از توی قبر کاغذ هایی

که توش مطالب مذهبی نوشته بود بیرون اومد ومن اونارو برداشتم شب بعدش هم خواب دیدم که تو حرم حضرت معصومه هستم و به

طرف ضریح دویدم و ناگهان دیدم که در ضریح باز است و من داخل ضریح رفتم و باز سرم را روی قبر مطهر گذاشتم و دعا کردم وبعد

دو رکعت نماز خواندم . یک بار هم برادرم خواب دیده بود که رفتیم قم ومن رفتم توی ضریح . لطفا اگه ممکنه تعبیرش را بفرمایید.تصویر
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”