.خيلي از مواردي كه از آنها به عنوان تكنيك ياد ميشود در واقع كارهاي روزانه ميباشند .همانطور كه گفتم كشش جنسي زن داراي مراحل مختلفي بوده كه آرامش بخشيدن به آن مستلزم رابطه جنسي نميباشد . بلكه كارهاي عموميتر و سادهتر براحتي ميتواند خيلي تاثير گذارتر از رابطه جنسي باشد .توصيه من به شما اين است:كارهاي شخصي همسرتان را انجام دهيد!!
من بطور خلاصه و فهرست وار چند كار از اين جمله را برايتان ميشمارم….
1- حمام كردن…
ميتوانيد هرچند وقت يكبار كه احساس كرديد رابطه فيمابين شما رو به سكون ميباشد، با ديدن اولين علائم كشش جنسي در همسرتان از اين تكنيك استفاده كنيد شستشوي همسر با آب ولرم به راحتي علائمي از سپاسگذاري را در وي نمايان خواهد كرد . اين مسئله به سادگي آثار خستگي روحي و جسمي را از چهره وي خواهد زدود و به سرعت آتش عشق وي را زياد خواهد كرد. واقعاً در آن لحظات نميتوانيد تصور كنيد همسرتان چگونه محو وجود شما شده است.
2- شانه كردن…
بارها و بارها عنوان شده كه اين تكنيك قادر است آثار بياد ماندنی بجاي بگذارد امّا كمتر مردي را ديدم كه آن را انجام بدهد اين تكنيك زماني توصيه ميشود كه همسر شما ميخواهد نيم ساعت يك بند صحبت كند و فقط احتياج به گوش دارد!حرف زدن زن بدليل اينكه خط مشي ثابتي را دنبال نميكند به سرعت مرد را كلافه وگيج ميكند. اما با اين شيوه مرد شروع به برس كشيدن به گيسوان همسرش كرده و يك دليل موجه براي سكوت و گوش دادن پيدا ميكند. زن نيز بعد از مدتي صحبت كردن به شدّت آرام ميشود و ميتوانم بگويم كه حتي نميداند چگونه از شما تشكر كند..
3- نوازش…
باز هم لامسه ...بارها به شوهران تاكيد شده كه در زماني كه ميخواهند تلوزيون تماشا كنند و همسر آنان نيز ميخواهد كه به او توجه شود از تكنيك نوازش گيسوان استفاده كنند .شوهر ميتواند در حالي كه نشسته است سر همسر را بروي پاهاي خود گذاشته و مشغول بازي با موهاي وي شود .مطمئن باشيد كه در اين لحظه زن مثل چوب خشك شده و جيكش هم در نميآيد!! شما هم براحتي به برنامهتان توجه كردهايد و هم همسرتان را از خود نرنجانديد. زن نيز با اين نوازش آرام ميشود و يا در آغوشتان ميخوابد و يا به برنامهاي كه شما ميبينيد توجه ميكند….
تكنيكهاي واقعاً زيادي وجود دارند ولي من چند تا از ساده ترين آن را برايتان گفتم تا بدانيد سعادت و اثبات علاقه بسيار ساده و پيش روي شماست ولي آن را نميبينيد..بدانيد كه با كمي تفكر شما نيز تكنيكهاي بيشماري در ذهن خود داريد كه ميتوانيد از آنها استفاده كنيد……