خدايا خداوندا اگر من با اين حال و اعمالم بميرم در حاليكه اعمال خير و صالحي نداشته ام با تهيدستي و روسياهيم چه كنم ؟
خدايا نفس اماره ام مرا دائم فريب مي دهد كه بدنبال خوشي هاي حرام و لذت هاي فاني و خوشگذراني و رفاه شخصي و زندگي حيواني و فردي ام باشم و براي زندگي جاوداني آخرتم آماده نگردم !
خدايا مي گريم به تاريكي قبرم و تنهائي قبرم ، مي گريم از ترس خروج از قبر پس از زنده شدنم در روز محشر كبري از اينكه با اعمال زشتم تنها بمانم و چهره ام سياه و خوار و آبرو ريخته در ميان خلايق باشم !
خدايا تا نمرده ام مرا از خواب غفلت بيدار كن و دلم را از انواع شرك تهي نما و توفيق اطاعت و ترك معصيت و گناه كوچك و بزرگ بمن عطا كن ،يا رب ...
الهي با ياد تو دلم زنده است و با مناجات تو دلم خوش است و با اميد برحمت و اسعه تو وجود و احسان تو زندگي بسرمي برم خدايا مرا شا كرنعمتها ي بيكرانت نما كه من طمع به رافت ورحمت تو دارم آمين يا رب العا لمين
كسي كه طعم زبان عسل نمي فهمد توهرچه هم بخواني غزل ؛ نمي فهمد حكايت نرود ميخ اهني درسنگ ؛ مخوان كه سنگ ضرب المثل نمي فهمد حديث عاشقي به پايان نمي رسد اما... دريغ ودرد كه اين را اجل نمي فهمد
[COLOR=#407f00]قال الامام الرضا عليه السلام: من قرا فى شهر رمضان اية من كتاب الله كان كمن ختم القران فى غيره من الشهور.. [COLOR=#407f00] امام رضا عليه السلام فرمود: هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت
مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را بخواند. [COLOR=#0080ff] بحار الانوار ج 93، ص
اعمال مستحبي ماه مبارك رمضان
[FONT=Times New Roman][SIZE=170]نماز شبسی ام
[FONT=Times New Roman]دوازده رکعت ( شش تا دو رکعتی)، در هر رکعت بعد از حمد
بیست مرتبه سوره توحید و بعد از سلام صد مرتبه صلوات.
تقويم ماه مبارك رمضان
[FONT=Times New Roman]روز بیست و نهم :
[FONT=Times New Roman]غزوه حنین (8 ه . ق) درگذشت محمد بن حسن شیروانی
[FONT=Times New Roman](ملامیرزا) (1098 ه . ق)
كسي كه طعم زبان عسل نمي فهمد توهرچه هم بخواني غزل ؛ نمي فهمد حكايت نرود ميخ اهني درسنگ ؛ مخوان كه سنگ ضرب المثل نمي فهمد حديث عاشقي به پايان نمي رسد اما... دريغ ودرد كه اين را اجل نمي فهمد
[SIZE=200]نكته ها ... و معنای جشن [COLOR=navy]اگر فراق ماه رمضان به خاطر از دست دادن برکات [COLOR=navy][COLOR=navy] و الطاف الهی مصیبتی برای مؤمنان باشد، [COLOR=navy][COLOR=navy] عیدی که پس از آن میآید به معنای جشن گرفتن[COLOR=navy][COLOR=navy] انجام وظیفه و برکات آن رضایت [COLOR=navy] صفای شادمانی معنوی [COLOR=navy][COLOR=navy][COLOR=navy]
و توجه انسان به عظمت مسؤولیت در طول زمان، [COLOR=navy] هم پس یک دوره تمرین ارادی تحمل محرومیت است.
خواست ما ای خدا این است که دشواریهای ما در این ماه را جبران کنی از الطاف خودت به ما ببخشی روز عید و روزه گشایی ما را بر ما مبارک فیوضات بسیاری خود را شامل حال ما بگردانی این روز را بیشتر از روزهای دیگر مایه عفو و بخششو محو گناهان ما قرار دهی
تا ما ازتمام گناهان آشکارونهان خود بخشیده شویم
و به سعادت ایمانی در دنیا و اطمینان معنوی آخرت دست پیدا کنیم برای ما گناهی نمانده باشد اینکه آن را بخشیده باشی ما نیز اثری از شقاوت و بدبختی وجود خویش نیابیم در سایه عفو و رحمت بیکران تو، روز ما سراسر فایده و نعمت است. [SIZE=200][COLOR=blue]التماس دعا [COLOR=#00007f]