معلومات راجع به سایت مسلمان.نت
با سلام خدمت دوستان سایت "مرکز نشر اعتقادات"، بنده یک سوال دارم. لطفا بگویید سایت "مسلمان. نت" از طرف پیروان مکتب اهل بیت عصمت و طهارت فعالیت دارد یا متعلق به نواصب است؟
من تمروز اتفاقا به این سایت برخوردم و ابتدا فکر میکردم از خود مان است ولی بعدا حرفهایی دیدم که علیه مکتب حق (اهل بیت علیهم السلام) بود.
لطفا در مورد این سایت به من مغلومات دهید، خیلی ممنون میشوم.
یا علی
سایت مسلمان چگونه سایتی است؟
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 7581 بار
- سپاسهای دریافتی: 6236 بار
- تماس:

-
Re: "مسلمان. نت" چگونه سایتی است؟
سلا عليكم
اين سايتي كه فرموديد مربوط به اهل سنت نيست و سايت فرقه وهابيت است كه ضد شيعه و سني هستند .
فقط جهت يادآوري
اهل سنت مخالف وهابيت است .
اين سايتي كه فرموديد مربوط به اهل سنت نيست و سايت فرقه وهابيت است كه ضد شيعه و سني هستند .
فقط جهت يادآوري
اهل سنت مخالف وهابيت است .

-
- سپاسهای ارسالی: 3085 بار
- سپاسهای دریافتی: 5884 بار
- تماس:
Re: سایت مسلمان چگونه سایتی است؟
نام خدا
در هر صورت مربوط به غیر پیروان مکتب حقه اهل بیت (علیهم السلام) است و مورد تایید شیعه نیست .
مربوط به هر گمراهی که می خواهد باشد .
رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم : " من مات و لم یعرف امام زمانه ، مات میتة جاهلیة "
ضمناجهت اطلاع شما باید عرض کنم که اهل تسنن ایران رو هم وهابیان دارند مدیریت و پشتیبانی می کنند .
این تفکیک ها قدیمی شده
در هر صورت مربوط به غیر پیروان مکتب حقه اهل بیت (علیهم السلام) است و مورد تایید شیعه نیست .
مربوط به هر گمراهی که می خواهد باشد .
رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم : " من مات و لم یعرف امام زمانه ، مات میتة جاهلیة "
ضمناجهت اطلاع شما باید عرض کنم که اهل تسنن ایران رو هم وهابیان دارند مدیریت و پشتیبانی می کنند .
این تفکیک ها قدیمی شده

[External Link Removed for Guests]