اَللهم اجعل لي فيه الي مَرضاتِكَ دَليلاً و لاتَجعل لِلشَّيطان فيه عَلَيَّ سَبيلاً واجعل الجَنّة لي منزلاً و مقيلاً يا قاضي حوائج الطّالبين
پروردگارا در اين روز مرا به خشنوديهايت راهنمائي كن و شيطان را بر من مسلط مگردان و بهشت را خانه و آسايشگاهم قرار ده اي برآورنده حوائج جويندگان ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ [COLOR=#fac08f] [COLOR=#548dd4]ابزار شيطان براي گمراهي انسان 1. به فراموشي انداختن "و اگر شيطان تو را به فراموشي انداخت پس از متوجه شدن ،ديگر با ستمكاران منشين"1
2. كينه انداختن در دلها "به درستي كه شيطان مي خواهد بين شما كينه ودشمني اندازد.2
3. تزئين اعمال ناپسند "شيطان كردار بدايشان رادرنظرشان زينت داد،او امروزدوستدارشان است و درگير عذابي دردناكند"3
5.وعده هاي دروغين " شان مي دهد و به آرزو كردن وادارشان مي كند و جز فريب ،شيطان وعده شان ندهد 5"
[COLOR=#205867]6. وسوسه "[پناه ميبرم از شرّ خناس (شيطان)كه در دلهاي مردم وسوسه ميكنند.6 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ياد خدا موجب فرار شيطان يكي از اصحاب دوان دوان راه مسجد را در پيش گرفت و نزد پيامبر(ص) رفت وگفت "يا رسول الله من منافق شده ام! پيا مبر(ص) فرمود:نه ،بخدا سوگند ،منافق نشده اي .اگر منافق ميشدي نزد من نيز نمي آمدي تا آگاهم سازي .چه چيز تو را به شك انداخته ؟گويا شيطان به تو القا كرده كه چه كسي تو راآفريده است و چنين شبهه اي برايت بوجود آورده كه منافقق شده اي. تو هم در پاسخ گفته اي خدا مرا آفريده ،" و دوباره اين سؤال را به ذهنت انداخته كه حال خدا را چه كسي آفريده است؟ مرد كه از غيب گويي پيامبر(ص) شگفت زده شده بود پاسخ داد آري"،سوگند به كسي كه تو را بحق مبعوث كرده ،همين گونه است ".پيامبر(ص) فرمود: شيطان براي ناقص كردن ياجلوگيري از كردار خير سراغ شما مي آيد .وقتي در اين ميدان بر شما پيروز نشد ، از راه القاي باطل ،به ذهن شما هجوم مي آورد تا شما را گمراه سازد .هرگاه چنين شد ،خدا را به يگانگي ياد كن تا از لغزشايي كه او براي شما بوجود مي آورد در امان باشي.7 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 1.انعام/68 2.مائده91 3.نحل/ 63 4.بحار الانوار ج104ص40 5.نساء /نوحاصول كافي ج2 6 ناس/5و4 [COLOR=#1f497d][SIZE=85]7.اصول كافي /ج2 [COLOR=#1f497d][SIZE=85] [COLOR=#1f497d][SIZE=85]
[HIGHLIGHT=#548dd4][COLOR=#f2f2f2] روز بيست و دوم [COLOR=#17365d] َللهم افتح لي فيه اَبواب فَضلك و اَنزل عَلَيَّ فيه بَركاتك و وَفّقني فيه لِموجبات مَرضاتك و اسكنّي[COLOR=#17365d] فيه بِحبوحات جَنّاتك يا مُجيب الدعوة المُضطرين درهاي فضل خودت را بر من بگشاي و بركاتت را در اين روز بر من نازل كن و به آنچه درآن است موفق بدارو دروسط بهشتت مرا سُكني ده اي پاسخ دهندۀ درخواست ناچاران[COLOR=#17365d] ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ[COLOR=#953734] اميدواري به فضل پروردگار [COLOR=#953734] [COLOR=#548dd4] "وَاسئَلوا اللهَ مِن فَضلِهِ" از فضل خدا درخواست كنيد.1 ـــاميدواري با عمل صالح[COLOR=#953734] "و هركس ديدار پروردگارش را آرزو دارد پس بايد عمل صالح انجام دهد و در پرستش او هيچ كس را شريك نگرداند. "2 ـــنااميدي ،مرز كفر به خدا[COLOR=#953734] "به درستي كه جز گروه كافران از رحمت خدا نااميد نمي شوند" 3 ــاميدواري تا كجا[COLOR=#953734] صادق(ع) : به خدا اميد داشته باش تا جائي كه تو را بر گناه دلير نكند و از خدا بترس تا جائي كه[COLOR=#953734] تو را از رحمتش نااميد نسازد. 4 ــــــــــــــــــــــــــــــــــ[COLOR=#953734] با فضل پروردگار اند كه در زمانهاي گذشته عابدي بود كه خارج از شهر زندگي ميكرد ،روزها روزه ميگرفت و شبها عبادت مي نمود. مسكنش در كنار نهر آبي بود و از درخت اناري كه آنجا بود تغذيه مي كرد. روزي از خدا خواست كه ملك الموت جانش را بگيرد تا در محضر عدل الهي حاضر گردد. اين جريان را براي پيامبر(ص) تعريف نمود و حضرت در لوح محفوظ ديد كه قيامت برپا شده است خدا به آن عابد فرمود: [COLOR=#953734] "با مرحمت من به بهشت وارد شو" [COLOR=#953734] كه به عبادت خود مغرور شده بود گفت پس اين ششصد سال عبادت من چه مي شود كه حالا با[COLOR=#953734] مرحمت به بهشت روم؟ خداوند فرمود:تا اعمالش را با عدل الهي حساب كنند .آخر سر به او گفتند "ششصد سال عبادت و شكرانه اي كه كردي در مقابل يك انار از آن درخت برابري نميكند! خطاب رسيد "پس شكر نعمتهاي ديگري كه برخوردار بودي كو؟!! عابد سر به زير انداخت. خطاب رسد كه بواسطه ناشكري او در برابر نعمتهايم وي را به دوزخ ببريد .عابد به التماس افتاد و درخواست كرد خدا با فضلش با او رفتار كند نه با عدلش.خدا بر وي رحم كرد و او رابه بهشت خود داخل نمود.5ـــــــــــــــــــــــــــــــــ1.سوره نساء/322.كهف/1103.يوسف/874.بحارالانوار ج70ص3845.مصابيح القلوب ص115 [COLOR=#953734] [COLOR=#205867][COLOR=#1f497d][SIZE=85] [HIGHLIGHT=#262626][COLOR=#ddd9c3]سالروز شهادت مولا علي(ع) برشيعيان تسليت باد
اَللهم اِنّی اسئلک فیه ما یُرضیک و اعوذ بِک مِمّا یؤذیک و اَسئلک التوفیق فیه لِان اطیعک و لا اعصیک یا جواد السائلین
خدایا امروز آنچه که خشنودی توست از تو مسئلت دارم و از آنچه موجب آزار توست به تو پناه می برم و امروز توفیق اطاعت و گناه تکردن را از تو می خواهم ای بخشندۀ درخواست کنندگان
[COLOR=#548dd4] ــــــــــــــــــــــــــــــــــ**ـــــــــــــــــــــــــــــ [COLOR=#c00000] گناه و آثارش ــجنگ با خدا و رسول "آیا نمی دانند که هرکس با خدا و رسولش در افتد پس آتش جهنم برای اوست که در آن جاودانه خواهد بود." 1
ـــبزرگی خدا "پیامبر(ص): ای اباذر !به کوچکی گناه نگاه نکن بلکه به بزرگی کسی نگاه کن که نافرمانیش را می کنی."2
ـــ دوری از نعمتها پیامبر(ص) : گناهان نعمتها را تغییر می دهند. 3
ـــقساوت قلب علی (ع) :اشک چشم خشک نمیشود مگر به قساوت قلب و قلب قسی نمیشود مگر بواسطه زیادی گناهان.4
ـــــــــــــــــــــــــــ**ـــــــــــــــــــــــــــ گناه در خلوت
[COLOR=#000000]ابو بصیر می گوید : در کوفه به زنی قرائت قرآن یاد می دادم . روزی با او شوخی کردم و حرف نامربوطی زدم . پس از مدتی به
مدینه رفتم و نزد امام باقر(ع) شرفیاب شدم . حضرت به محض دیدن من ،شروع کرد به سرزنش کردنم و فرمود: شما که ادعای
دوستی و ولایت ما را دارید و خود را به ما وابسته می دانید چرا در خلوت گناه می کنید؟! کسی که در خلوت گناه کند ،خدا نظر
رحمتش را از او باز دارد .آن چه سخنی بود که به آن زن گفتی؟
من از شدت شرمندگی سرخ شدم و سرم را پائین انداختم و در همان حال توبه کردم .
حضرت فرمود: دیگر تکرار نکنی و در خلوت با زن نامحرم شوخی ننمائی.5 ـــــــــــــــــــــــــــ 1 توبه/63 2 مجموعه ورّام/ج2 ص53 3 مستدرک الوسائل/ج12 ص334 4 بحارالانوار/ج70 ص55 5 بحارالانوار/ج46 ص247
شکر الله شد نصیبم مشهد شاه رضا یافتم بوی بهشت از مرقد شاه رضا
[HIGHLIGHT=#92d050]دعای روز بیست و اَللهم اغسلنی فیه مِن الذنوب و طَهِرنی فیه مِن العیوب و امتحن قلبی فیه بِتفوی القلوب یا مُقیل عثرات المذنبین خداوندا! از گناه شستشویم ده و در این روز مرا از عیوب پاک گردان و به پرهیزگاری ،دلم را بیازمای ،ای چشم پوش لغزش گنهکاران
ـــ زیباترین پوششها امام صادق(ع): زیباترین لباسها برای مؤمن تقوی است.1
ـــ حضور دائم در نزد خدا امام صادق(ع): تقوی آن است که هرگاه خداوند به تودستوری داد تو را غائب نیابد و چون تو را باز دارد حاضرت نبیند.2
ـــ برترین توشه آخرت علی(ع): تقوی عالیترین توشه برای روز معاد می باشد.3
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ***ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پاداش تقوی 1. میراث داری زمین "زمین از آن خداست و به هرکس از بندگانش که بخواهد ،می دهد و سرانجام از آن متقین است."4
2.میراث داری بهشت "آن بهشتی است که به بندگانی که پرهیزگار باشد به میراث می دهیم."5
3.آسان شدن امور " هرکس از خدا پروا کند ،خدا برای او در کارش تسهیلی قرار می دهد."6
4 . روزی از مجرای غیر منتظره "هرکس از خدا پروا کند برای او گریزگاهی قرار می دهد و از جایی که نمی داند به او روزی می رساند."7
5. آسودگی خاطر "پس هرکس پرهیزگاری کند و خود را اصلاح نماید نه بیمی بر اوست و نه اندوهی"8 ـــــــــــــــــــــــ 1 مستدرک الوسائل/ج3 ص324 2 بحارالانوار/ج70ص285 3 غرر الخکم/ص272 4 اعراف/128 5 مریم/63 6 طلاق/4 7 طلاق/3 8 اعراف/35
بسم الله الرحمن [HIGHLIGHT=#ccc1d9]دعای روز بیست وپنجم اَللهم اجعلنی فیه مُحباً لِاولیائک و مُعادیاً لِاعدائک و مُتسنناً بِسنة خاتم انبیائک یا عاصم قلوب النبیین
خدایا امروز مرا دوستدار اولیائت قرار ده و دشمن دشمنانت کن و پیرو سنت خاتم رسل بدار ای بازدارنده از گناه دلهای پیامبران
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ**ــــــــــــــــــــــــــــــ دوستی و پیروی از اهلبیت(ع)
ـــدلیل دوستی[COLOR=#953734] پیامبر (ص): دوستی با من و خاندانم با خون امّتم آمیخته شده و از این رو است که آنها مرا به پدران و مادران خویش ترجیح می دهند.1
ـــعنوان نامه عمل مؤمن
پیامبر(ص): سرلوحه نامه اعمال هر مؤمنی دوستی و محبت علی ابن ابیطالب(ع) است. 2
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ**ــــــــــــــــــــــــــــــــ خود را شیعه ما ننامید ! [COLOR=#000000]روزی خادم امام رضا(ع) آمد محضر امام و گفت که "چند نفر آمده اند و اجازه شرفیابی میخواهند.و میگویند ما از شیعیان شما هستیم
حضرت آنها را نپذیرفت . آنها رفتند و فردا باز آمدند ولی امام نپذیرفت . روزهای بعد هم به همین منوال گذشت و این کار را تا دو ماه تکرار
میکردند. هر روز می آمدند و اجازه شرفیابی می خواستند ولی حضرت اجازه نمی دادند .
وقتی از زیارت حضرت ناامید شدند به خادم گفتند: خدمت امام عرض کن در اثر نپذیرفتن شما ،دشمنان ما را سرزنش میکنند
خادم گفته های آنها را به حضرت رساند .امام فرمود داخل شوند وقتی وارد شدند امام به آنها اجازه نشستن نداد همانطور ایستاده
گفتند" یابن رسول الله دلیل اینکه ما را دوماه راه نداد ید چه بود؟"
امام فرمود: فما اصابکم من مصیبة فیما کسبت ایدیکم "هرچه به شما رسیده ،از دست خودتان است "
من در این کار از جدم رسول خدا و پدران پاکم پیروی می کنم .آنها بر شما خشمگین هستند . چرا به دروغ خود را شیعه می نامید ؟
وای بر شما! شما میگوئید شیعه علی هستید امّا رفتارتان با آن امام همام مخالفت دارد.شما درادای حقوق برادرانتان کوتاهی میکنید.
حضرت اوصاف شیعیان را بر شمرد و آنها نیز سرافکنده شدند و گفتند :ما از گفتار و ادعای خویش سرافکنده ایم و استغفار می کنیم
اما ما شما را دوست داریم و با دوستانتان دوست و با دشمنانتان دشمن !
حضرت خوشحال شده و فرمودند "آفرین بر شما ! ای دوستان و محبین من"
و آنها را تکریم کرد و به خادم فرمود: از طرف من مأموری هر چند بار اینها را برگردانیدی پی در پی به دیدار ایشان بروی و جویای حالشان
شوی و به آنها در مشکلات کمک کنی چرا که از گناه خود استغفار کردند و اکنون شایسته احترام هستند .3 ــــــــــــــــــــــــــــ [SIZE=85]1.بحار الانوار /ج16ص361 2.همان /ج27ص142 3.سفینة البحار/ج1ص731
اَللهم اجعل سَعیی فیه مَشکوراً و ذَنبی فیه مغفوراً و عملی فیه مقبولاً و عیبی فیه مستوراً یا اسمع السامعین
خدایا کوشش امروزم را پاس دار و گناهم را ببخش و کردارم را پذیرفته و عیبم ر پوشیده دار ای شنونده ترین شنوندگان ــــــــــــــــــ******ــــــــــــــ زیبایی عیب پوشی
1-زیباترین اخلاقها علی(ع): شریف ترین اخلاق فرد بزرگوار ،چشم پوشی از آنچه می داند است.1
2-نشانه هوشمندی علی(ع):از زیرکی مرد همین بس که عیبهای خویش را بشناسد 2
3-برترین مردم علی(ع): باید تأثیرگذارترین مردم در نزد تو کسی باشد که عیبهای تو را به تو گوشزد کند و تو را یاری نماید. 3
4-عدم شتاب در عیبجویی علی(ع): ای بنده خدا !در بر شمردن عیب کسی به گناهش شتاب مکن شاید گناهش بخشیده شود ،پس به نفس خودت اطمینان نداشته باش [که بهتر از او باشی]. 4 [COLOR=#ffc000] ـــــــــــــــــ******ــــــــــــــــ زشتی عیبجویی 1-کینه توزترین مردم علی(ع): کینه توزترین مردم ،عیب جو است.5
2-بزرگترین عیبها علی(ع): بزرگترین عیبها این است که عیبی را در دیگران بر شماری که در خودت هم است.6
3-عیب جویی نشانه خودپسندی علی(ع): در شگفتم از کسی که عیوب مردم را زشت می پندارد در حالی که عیبهای خودش بیشتر است ،اما نمی بیند.7 ـــــــــــــــــــ******ـــــــــــــــــ نکوهش عیبجویی
مردی روستایی ،پیوسته خدمت امام صادق(ع) می آمد. اما مدتی امام او را ندید .حضرت از حال او جویا شد .شخصی که در محضر امام بود خواست از مرد روستایی عیبجویی کند و از ارزش او نزد امام بکاهد. گفت :آن مرد بادیه نشین و بیسواد است و چندان آدم مهمی نیست . امام (ع) فرمود: "شخصیت انسان در عقل او و شرافتش در دین او و برتری اش در تقوای اوست . زیرا مردم از نظر نسل یکسانند و همه از بنی آدم هستند و مزایای مادی ارزش آفرین نیست." آن مرد از گفته اش خجل شد و دیگر چیزی نگفت. 8 ــــــــــــــ 1غرر الحکم/ج2ص450 2 همان/ج4ص576 3 همان/5 ص48 4 همان/ج6ص459 5 همان/ج2ص381 6 همان /ص432 7 همان /ص416 8 بحار الانوار/47ص215
[COLOR=#974806]شکر الله شد نصیبم مشهد شاه رضا یافتم بوی بهشت از مرقد شاه رضا
بسم الله الرئوف [HIGHLIGHT=#ffff00]دعای روز بیست و هفتم
اَللهم ارزقنی فیه فضل لیلة القدر و صَیر اموری فیه مِن العسر الی الیسر و اقبل معاذیری و حطّ عنّی الذنب و الوزر یا رئوفاً بعباده الصالحین
بار خدایا فضل شب قدر را در این روز بر من روزی کن و کارهایم را از سختی به آسانی واگردان و عذرم را بپذیر و گناهانم را بریز ای مهربان به بندگان نیکوکار ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ درخواست از خدا در شب قدر
ـــ از پیامبر (ص) سوال شد که اگر شب قدر را درک کردیم از خدا چه بخواهیم؟فرمود :سلامتی (عافیت) بخو.اهید.1
ـــ موسی(ع) به خدا عرض کرد :خدایا میخواهم به تو نزدیک شوم فرمود:قرب من برای کسی است که شب قدر بیدار باشد
گفت: خدایا !رحمتت را می خواهم فرمود: رحمتم از آن کسی است که در شب قدر به مسکینان رحمت کند
گفت: خدایا!جواز گذشتن از پل صراط را می خواهم فرمود: آن از آن کسی است که در شب قدر صدقه ای بدهد.
گفت: خدایا رهایی از آتش جهنم را می خواهم .فرمود: آن برای کسی است که از گناهانش در شب قدر استغفار کند
گفت: خدا !خشنودی تو را می خواهم فرمود: خشنودی من از آن کسی است که در شب قدر دو رکعت نماز بخواند.2
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ گرمی یک آه!
روزی شخصی خدمت یکی از حضرات معصومین(ع) سخن از شبهای لیالی مبارک رمضان و لیالی قدر می آورد و فضیلت آن
را از حضرت سوال می کند. حضرت شروع به شمردن خصایص و فضایل شب قدر می کند .
شخصی در مجلس حضور داشت و با شنیدن آن آه حسرتی کشید که چرا شب قدر را به غفلت به سر برده است و
گفت:"آه واغفلتاه" آن شب را در غفلت به سر بردم و عبادتی ننمودم .
حضرت رو به او کرد و فرمود: "پاداش تو از همه کسانی که دیشب را تا صبح بیدار بودند ،بیشتر است . زیرا در آن شب تو آب
نوشیدی و یاد از لب تشنه اباعبدالله الحسین(ع) کردی و گفتی: سلام خدا بر حسین و لعنت بر قاتلان او . همین مسئله
سبب شد که بهترین عبادت را در نامه اعمالت بنویسند.3 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 1 مستدرک الوسائل/ج5ص219 2 همان/ج8ص20 3 حدیقة الشیعة/ص508
شکر الله شد نصیبم مشهد شاه رضا یافتم بوی بهشت از مرقد شاه رضا [COLOR=#974806] داد توفیقم خداوند کریم ذوالجــــلال توتیای چشم کردم خاک ایوان طلا
نائب الزیاره همه دوستان در مشهد الرضا هستم اگر لایق باشم
بسم الله الرحمن الرحیم [HIGHLIGHT=#d7e3bc]دعای روز بیست و هشتم
اَللهم وَفّر حظّی فیه مِن النوافل و اکرمنی فیه باحضار المسائل و قرّب فیه وسیلتی الیکمِن بین الوسائل یا من لا یشغله الحاح الملحّین
خدایا بهره مرا در این روز از نمازهای مستحبی زیاد کن و در آن بر آماده کردن درخواستها گرامی ام دار و وسیله مرا به سوی خودت از بین وسایل نزدیک کن ای کسی که اصرار او را مشغول نمی کند.
**ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ** اهمیت نماز ــــ نماز وسیله رهائی از عذاب پیامبر(ص) : هیچ نمازی وقتش نمی رسد مگر آنکه فرشته ای پیشاپیش مردم ندا می دهد ای مردم !به سوی آتشهایی که بر پشت سر خویش (آخرت) افروخته اید بپاخیزید و با نماز خواندن ،آن را خاموش سازید.1
ـــ نماز وسیله گشودن درهای آسمان امام صادق(ع) : هرگاه وقت نماز فرا رسد درهای آسمان برای بالا رفتن اعمال گشوده می گردد ونماز می گوید: من دوست ندارم که عملی پیش از عمل من بالا رود و در نامه عمل کسی جلوتر از من چیزی نوشته شود.2
ـــ نماز وسیله پاک شدن گناهان هرکس دو رکعت نماز بخواند و بداند که در آن چه می گوید از نماز فارغ می شود در حالیکه گناهی بین او و خدا نمانده است .3
[COLOR=#548dd4] **ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ** آسیب نماز ـــ عدم حضور قلب رسول اکرم(ص): خدا به نماز کسی که بدون حضور قلب به جا می آورد نگاه نمی کند.4
ـــبه تأخیر انداختن نماز امام زمان(عج): ملعون است ملعون است کسی که نماز صبح را تا رفتن ستاره ها به تأخیر اندازد و ملعون است کسی که نماز عشا را تا پدیدار شدن همگی ستارگان به تأخیر اندازد.5 **ـــــــــــــــــــــــــــــــــ**
فلسفه ارکان نماز شخصی از حضرت علی(ع) پرسید:بالا بردن دست در تکبیرة الاحرام نماز چه معنایی دارد؟ حضرت فرمود: یعنی خدا بزرگ و یکی است و مانند ندارد و به انگشتان لمس نمی شود پرسید:گردن کشیدن در رکوع به چه معناست؟ فرمود: یعنی به خدا و روز قیامت ایمان داریم حتی اگر گردنمان را بزنند پرسید:سجده اول برای چیست؟ فرمود: یعنی خدایا!ما را از زمین خلق کردی و معنی سربرداشتن این است که ما را از زمین موقع قیامت بیرون خواهی کرد. پرسید:گذاشتن پای راست در کف پای چپ در تشهد برای چیست؟ فرمود: یعنی خدایا باطل را نابود کن و حق را به پادار پرسید:سلام پیش نماز چه معنایی دارد/ فرمود:پیشنماز از قول خدا می گوید روز رستاخیز از عذاب ایمن هستید.6 ـــــــــــــــــــــــ 1 وسائل الشیعه/ج4ص120 2 ثواب الاعمال/ص81 3 اصول کافی/ج3ص10 4 اصول کافی/ج3ص27 5 بحار الانوار/ج83ص50 6 قضاوتهای حضرت علی(ع) [COLOR=#974806] [COLOR=#974806] [COLOR=#974806]شکر الله شد نصیبم مشهد شاه رضا یافتم بوی بهشت از مرقد شاه رضا داد توفیقم خداوند کریم ذوالجــــلال توتیای چشم کردم خاک ایوان طلا
[HIGHLIGHT=#fac08f]دعای روز بیست ونهم [HIGHLIGHT=#fac08f] اَللهم غَشّنی فیه بالرحمة و ارزقنی فیه التوفیق و العصمة و طَهّر قلبی مِن غیاهب التُهمة یا رحیماً بِعباده المومنین
خدایا در این روز به مهربانی ات مرا بپوشان و توفیق و پاکی را روزیم کن و از زشتیها ی زبان و غیبت دلم را پاک نما ای مهربان به بندگان مومن
ـــــــــــــــــــ*******ـــــــــــــــــــ زشتی ـپست ترین عمل علی(ع): هیچ پستی ای مانند بهتان و تهمت زدن نیست.1
ــ از بین برنده ایمان امام صادق(ع) : هرگاه مومن به برادرش تهمت بزند ایمان در قلبش از بین می رود همانگونه که نمک در آب ناپدید می شود.2
ــ از بین برنده بزرگی امام صادق(ع):هرگاه مومنی برادرش را درچیزی از دینش متهم سازد دیگرحرمتی بین آن دو باقی نمی ماند(پرده دری میشود.)3 ــــــــــــــــــــ******ـــــــــــــــــــــــ گوشت خوک بزرگی می گوید :وارد مسجدی شدم و جماعتی را دیدم که مشغول غیبت کسی هستند .من آنها را از این کار منع
کردم .آنها نیز غیبت آن شخص را رها کردند و غیبت دیگری را شروع نمودند.
من با آنها در این کار شریک شدم . در عالم خواب دیدم که طبقی گوشت خوک در دست کسی است و آن را به من
تعارف می کند . من در جوابش گفتم :من گوشت خوک نمی خورم!
او فریاد کشید که پس چرا امروز بدتر از آن را خوردی؟!
این را گفت و مقداری از گوشت را در دهان من گذاشت. من از خواب پریدم و دیدم که در دهانم گوشت خوک
است . آن را بیرون انداختم و تا مدت یکماه هر غذایی که می خوردم طعم گوشت خوک می داد.4 ـــــــــــــــــ 1غررالحکم/ج6ص349 2اصول کافی/ج2ص361 3امالی صدوق/ص28 4 مصابیح القلوب/ص17
[COLOR=#974806] [COLOR=#974806] شکر الله شد نصیبم مشهد شاه رضا یافتم بوی بهشت از مرقد شاه رضا [COLOR=#974806] داد توفیقم خداوند کریم ذوالجــــلال توتیای چشم کردم خاک ایوان طلا
اَللهم اجعل صیامی فیه بالشکر و القبول علی ما ترضاه و یرضاه الرسول محکمة فروعه بالاصول بحق سیدنا محمد و آله الطاهرین و الحمد لله رب العالمین
خدایا روزه ام را در این روز با شکر و پذیرش بر آنچه تو و پیامبرت می پسندد قرار ده که فرع هایش با اصل هایش استوار و متین باشد ،به حق سرور ما محمد و خاندان پاکش و شکر مخصوص خداوند است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ماهیت ولایت ــ اساس اسلام امام باقر(ع):اسلام بر پنج پایه بنا نهاده شده است:ولایت نماز زکات روزه ماه رمضان و حج1
ـ نگاهبان واجبات دین علی(ع): حدود واجباتی که خداوند بر بندگانش واجب کرده است ،پنج چیز از بزرگترین فرایض هست؛ نماز، زکات، حج، روزه، و ولایت که نگاهدارنده این چهار فریضه است.2 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پیامدهای ولایت پذیری 1 برخورداری از بهترین پاداش علی(ع): بر ما نسبت به مردم حق ولایت و سرپرستی،و بر مردم نسبت به خدای سبحان برترین پاداشها نوشته شده است.3
2 شایستگی و برتری علی(ع): برترین مردم نزد ما کسی است که ولایت ما را بپذیرد.4
3 نجات و رستگاری علی(ع): هرکس بر کشتی ای غیر از کشتی ما سوار شود غرق خواهد شد5
4 پیوستن به اهل بیت(ع) علی(ع) : کسی که به دامان ما چنگ زند به ما خواهد پیوست.6
5 جامعیت در داشتن نیکیها پیامبر(ص): هرکس خدا بر او در شناخت و دوستی خاندان من منت نهاد پس همانا خداوند تمام خیر و برکات را در او جمع کرده است.7 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ولایت اهل بیت(ع)
روزی مردی خدمت امیر المومنین علی(ع) رسید و پرسید:کمترین چیزی که انسان در پرتو آن جزو مومنان خواهد شد چیست؟
و کمترین چیزی که با آن جزو کافران می شود چیست؟
حضرت جواب داد :کمترین چیزی انسان به سبب آن در زمره گنهکاران در می آید این است که ولایت ما را نپذیرد.
مرد پرسید:یا امیر منظور از ما چه کسانی هستند؟حضرت فرمود :همان هایی که خداوند اطاعتشان را در ردیف اطاعت خود و
پیامبر خود قرار داده است و فرموده:
"اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم"
آن مرد پرسید:فدایت شوم برایم روشن تر بیان کن!
حضرت فرمود:آنانی که رسول خدا (ص) در موارد مختلف و در خطبه روز آخرش آنها را یاد کرد و فرمود:من در میان شما دو چیز با
ارزش را به یادگار می گذارم .اگر دست به دامن آنها بزنید هرگز بعد از من گمراه نخواهید شد ؛کتاب خدا و خاندانم که از هم جدا
نخواهند شد تا بر حوض کوثر بر من وارد شوند.8 ـــــــــــــــــــ 1 اصول کافی/ج2ص21 2 بحارالانوار/ ج65ص387 3 غررالحکم/ج5ص129 4 همان/ج2ص483 5 همان/ج5ص184 6 همان 7بحار الانوار/ج27ص88 8ینابیع المودة/مکتبه المحمدی
[COLOR=#974806] شکر الله شد نصیبم مشهد شاه رضا یافتم بوی بهشت از مرقد شاه رضا [COLOR=#974806] داد توفیقم خداوند کریم ذوالجــــلال توتیای چشم کردم خاک ایوان طلا