سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
New Member
New Member
محل اقامت: لاهیجان
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 36 بار
تماس:

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط بیدمجنون »

سلام من خواب دیدم روی زمین نشستم و یک روحانی اومد..صورتشو نمیدیدم..یه سیب قرمز از درخت چید داد دستم..میخواستم بدونم تعبیر این خواب چیه؟؟؟
New Member
New Member

پست توسط ali.88xx »

سلام استاد
من خواب دیدم با مادرم داخل مسجدلحرام هستم.ولی خود کعبه رو نمیدیدم تا اینکه مادرم بهم گفت بیا ببرمت نشونت بدم.توی راهی که داشت من رو می برد به شدت گریه می کردم.اونقدی که شدت گریه از خواب بیدارم کرد.و قبل بیدار شدنم فقط یادم میاد از دور کعبه رو دیدم
ممنون میشم کمکم کنید
New Member
New Member

سوال تعبیر خواب

پست توسط HASTIM »

تصویربا عرض سلام و خسته نباشید
من در واقعیت پسری را دوست دارم که او از این موضوع خبر ندارد.شبی خواب دیدم همان پسر با زنی که چادر مشکی سرش بود و به ظاهر مادر آن پسر بود در دستش یک سینی داشت.که هر دو به سمت من آمدند.بارون روی هر سه تامون می بارید.آن زن به من گفت تو باید به او سلام کنی و بعد هر دو از من دور شدند.تعبیر این خواب چیست؟
New Member
New Member

Re: سوال تعبیر خواب

پست توسط HASTIM »

:razz:
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

تعبير خواب فوري فوري لطفا

پست توسط amirabbasm »

با سلام
از مدتي پيش تقريبا 2 سال پيش خواب عجيبي ميبينم اين خواب دايمي نيست ولي دفعات تكرار ان وشنيدن تعبير خوابي مشابه ان(نزديكي با مادر در خواب) باعث شد به اين فكر بفتم كه شايد تعبيري دارد
در خواب با خواهرم نزديكي ميكنم كه اين كار با اكراه از طرف او و با اجبار از طرف من صورت ميگيرد
اين خواب را هر بار به شكلي متفاوت ميبينم ولي تعداد دفعات تكرار ان بسيار زياد است
اگر راهنمايي كنيد بسيار ممنون ميشم
New Member
New Member

پست توسط mrkiani »

سلام
من خواب ديدم قسمتي از موهاي وسط سرم كم شده و ريخته و موهاي يكطرف سرم يك دفعه سفيد شده و آنها رو با دست روي قسمت خالي قرار مي دم تعبير آن چي هست؟
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط amirabbasm »

با سلام
از مدتي پيش خواب عجيبي ميبينم اين خواب دايمي نيست ولي دفعات تكرار ان وشنيدن تعبير خوابي مشابه ان(نزديكي با مادر در خواب) باعث شد به اين فكر بفتم كه شايد تعبيري دارد
در خواب با خواهرم نزديكي ميكنم كه اين كار با اكراه از طرف او و با اجبار از طرف من صورت ميگيرد
اين خواب را هر بار به شكلي متفاوت ميبينم ولي تعداد دفعات تكرار ان بسيار زياد است
اگر راهنمايي كنيد بسيار ممنون ميشم
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 55 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

سوال درمورد تعبیر خواب

پست توسط شب انتظار14 »

باسلام وفات حضرت خدیجه را تسلیت میگویمتصویر

خواب دیدم شب بود ومن ازپنجره به اسمان وبه ماه که ماه شب چارده بود نگاه میکردم ماه خیلی

پرنور بود یکدفعه یک ماه دیگه رو دیدم که وسط اسمون ظاهر شد وداخل ماه اولی شدوباهم یکی

شدندوماه خیلی خیلی خیلی پرنورشدبعد اطراف ماه شهاب سنگهایی نورانی ظاهر میشدندو

ناپدید میشدند . البته من این خواب را چند سال پیش دیده بودم.لطفا تعبیرش رابفرمایید متشکرمتصویر
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

تعبیر خواب مکه رفتن

پست توسط bahar1 »

با عرض سلام و خسته نباشید و قبولی طاعات و عبادت شما

خواستم بگویم نزدیک یک ماهی است که اکثر شبها خواب می بینم به مکه یا کربلا رفته ام یا در حال رفتن هستم و مقدمات سفر را تهیه می کنم یا اینکه در خود شهر مکه یا کربلا هستم و یا در آن شهر ها مشغول سوغات خریدن هستم البته نه دقیقا با آن شکل واقعی خود یعنی در خواب می بینم که آنجا مکه و یا کربلاست ولی در بیداری متوجه می شود که با شکل واقعی آن کمی فرق دارد ولی به هر حال با عده ای مشغول زیارتم گاه آشنا گاه غریبه البته شایان ذکر است من و خانواده ام حدود 5 ماه پیش سفر مکه بودیم و 3سال پیش هم به کربلا رفتیم. راستش این خواب های هر شب کمی مرا پریشان خاطر کرده می خواهم بدانم تعبیرش چیست؟ متشکرم.
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

تعبیر خواب

پست توسط پدیده »

خواب دیدم که در بازارم و سه سرویس نقره بدون صاحب بر زمین افتاده است و چند دختر انها را دزدیدند ولی دسبند آنها به جای ماند و من یکی از آنها را برداشته و گفتم این ها مانده. سپس مادرم مرا به قسمت دیگر بازاز برد و ظروف بلور بسیار زیبایی را نشانم داد و یک دست بشقاب میوه خریدیم و وارد مغازه ی دیگری شده و از بین دو نوع ظرف میوه یکی را از فروشنده ای که می شناسم خریدیم و پولش را پدرم پرداخت.تصویر
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”