اگرروزجمعه موعود خبر ظهور رااز کنارکعبه بشنوم...

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 55 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

اگرروزجمعه موعود خبر ظهور رااز کنارکعبه بشنوم...

پست توسط شب انتظار14 »

فکرنمیکنم که لیاقت درک ان روز را داشته باشم ولی از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون خیلی دلم میخواست اون روز رو ببینم البته

دوست داشتم در حالتی بودم که اقا ازم راضی باشند وگرنه با این همه گناهی که دارم اگه میشد اون روزو درک کنم پیش اقا از خجالت

میمردم شاید خیلی از دوستان ندونند ازخجالت مردن یعنی چی ؟ من یک بار تو خواب اقا امام زمان رو دیدم اومده بودند جلوی در

خونمون وقتی درو باز کردم ویک لحظه چشمم به اقا افتاد از خجالت دیگه نتونستم به اقا نگاه کنم چون در مقابل معصوم ایستاده بودم

انگار اقا آینه ای بودند که من در آن گناهانم رو میدیدم از خجالت داشتم آب میشدم . به خاطر همینه که میگم البته سعی من اینه که

طوری باشم که اقا ازم راضی باشند ولی خب یه کمی سخته وقتی فکر میکنم میبینم من لیاقت دیدن اون روزو ندارم پس بهتره که من

اون زمان تو این دنیا نباشم که از خجالت بمیرم ولی ازهمه شما میخوام که هرکس اون روزو درک کرد سلام منو به اقا برسونه وبهشون

بگه که چقدر دوستشون داشتم و دارم و خیلی وقتها دلم براشون تنگ میشد . دوستان بیایید برای تعجیل در ظهور اقا امروز سر سفره

افطار دعای فرج رو بخونیم راستی نماز روزه هاتون قبول والتماس دعاتصویر خدایا کمکم کن که بتوانم لبیک گوی هل من ناصر ینصرنی اقا

اباعبدالله که روزی ازگلوی نینوایی مهدی فاطمه بیرون خواهدامد بشومتصویر
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”