[FONT=Book Antiqua]خنچۀ عقد
مقدمه :
الحمدلله اقراراً بنعمة و لااله الاالله اخلاصاً لوحدانیته و الصلوة و السّلام علی اشرف بریته و علی الأصفیاء من عترته.
و بعد فقد کان من فضل الله علی الأنام أن أغناهم بالحلال عن الحرام فقال وانکحوا الایامی منکم و الصالحین من عبادکم و امائکم إن یکونوا
فقراءَ یغنهم الله من فضله والله واسع علیم .
و قال رسول الله [SUB](ص)[/SUB] : من تزوّج احرز نصف دینه ، فلیتق الله فی النّصف الآخر .
[HR]
لحظات سخت انتظار رو به پایان است ، انتظاری شیرین در آستانۀ رؤیایی شورانگیز تعبیر خواهد شد .
نشستن کنار خنچۀ عقد برای پسر و دختری که این لحظه هرگز برایشان فراموش نخواهد شد .
آنها در آستانۀ پیوند الهی و آسمانی خود قرار دارند . میثاقی که همۀ فرداهای آنان را به هم پیوند خواهد زد .
گرهی که دو سرنوشت را به هم در می آمیزد .
کنار خنچه عروس خانمی لبریز از عاطفه و احساس و پر از ناز و حیا ، چشم به جادۀ زندگی با آرزوهای رنگارنگ و در کنار او آقا دامادی
جوان ، مصمم و پر امید ، غرق عشق و شیدایی ، چشم به هدفهای دور و دغدغه مند فراز و نشیبهای زندگی نشسته .
در کنار آنان چشمانی پر از مهر و آکنده از اشک شوق و دلهایی غرق شادمانی و سرور پدران و مادران که لحظۀ پیوند گلهای بوستان
زندگی شان را انتظار می کشند .
چه میثاق پر فروغی ! انجام فرمان الهی هماهنگ با سنّت نبوی [SUB](ص)[/SUB] و شیوۀ علوی[SUB] (ع)[/SUB] .
دلهایی لبریز از مودت خاندان پیامبر (ص) که برای فلاح و خوشبختی با یکدیگر پیمان می بندند.
دو پرستو که بال در بال هم ، پروازی را تا آشیان قدس و بهشت رضوان آغاز می کنند ، ساکت و آرام به خطبۀ زیبایی گوش میکنن که
روزی از لبان مبارک پیامبر [SUB](ص)[/SUB] در عقد فاطمه[SUB] (س)[/SUB] و علی [SUB](ع)[/SUB] جاری شد .
خطبه ای که خطبۀ عشق است ، با جاری شدنش عشقی باور نکردنی در دل این دو جوان مومن و خداجو می افتد و این عشق کمکی
است برای رسیدن به عرش از فرش .
صدای تپش های قلب عروس خانم همراه با زمزمه های قرائت آیات نور و اضطراب آقا داماد را می شود حس کرد .
-----------------------------------------------
برای عکس خیلی گشتم که یه عکس ساده و سنتی و قشنگ پیدا کنم ولی از این بهتر ندیدم .

میخواستم خودم درست کنم عکس بندازم ولی نشد دیگه .

[FONT=Book Antiqua]