شبهات مرا پاسخ گوئید (خیلی مهم و فوری)

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

Re: شبهات مرا پاسخ گوئید (خیلی مهم و فوری)

پست توسط ازاد »

سلام علی اقا
کاش میشد یه خورده دیگه هم بگین، چون من واقعاً به این جواب ها نیازمندم
مائده ی اسمای هم که چنان اروم کار میکنند که واقعاً صبر ایوب میخواد که بتونی باهاشون ادامه بدیم.
من از ملائده میخوام که یه خورده دست بجنبانند.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

برای پاسخ دادن به سوالاتی که در زمینه علوم دینی هستن ، مخصوصا شبهه هایی که از آیات قرآن برای افرا بوجود می آید ، باید دقیق و

ریز بین بود ، و با اطلاعات کافی به پاسخگویی مشغول شد .

ازاد نوشته شده:

خب ، حالا دیگه نیازی نیست دیگه، چون هم ژنتیک معلوم میکنه که بچه مال کیه و هم ازمایشات نشون میده که زن حامله هست یا نه و بنابراین نیازی به نگه داشتن عده هم نیست دیگه. وقتی با یه ازمایش معلوم میشه که زن از همسر قبلیش بار داره یا نه، دیگه چرا باید عده رو نگه دارند؟

شما به این اعتقاد دارید که اسلام برای همه زمانهاست ؟؟؟؟

و اینکه روی حرف خدا حرف نیاورد ؟

آیه صریح قرآن هستش که عده نگه دارید  ، حتی گفته شده زنی که شوهرش فوت میکند چه طور لباسهایی و آرایشی داشته باشه .

زنی که همسرش فوت شده یا طلاق گرفته باید طوری رفتار کنه ازش خواستگاری هم نشه ...

همه اینها به صلاح زن هستش ... اگه کمی دقت کنیم ....

همه اینها ارزش و مقام زن رو میرسونه ....

ازاد نوشته شده:

لرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي

تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا«34»

مردان ، كارگزاران و تدبيركنندگانِ [ زندگى ] زنانند ، به خاطر آنكه خدا مردان را [ از جهت توان جسمي ، تحمل مشكلات و قدرت روحى و فكرى ] بر زنان برترى داده ، و به خاطر آنكه [ مردان ] از اموالشان هزينه زندگى زنان را [ به عنوان حقّى واجب ] مي پردازند ; پس زنان شايسته و درست كار [ با رعايت قوانين حق ] فرمانبردار [ و مطيع شوهر ]ند [ و ] در برابر حقوقى كه خدا [ به نفع آنان برعهده شوهرانشان ] نهاده است ، در غياب شوهر [ حقوق و اسرار و اموال او را ] حفظ مي كنند . و زنانى كه از سركشى و نافرمانى آنان بيم داريد [ در مرحله اول ] پندشان دهيد ، و [ در مرحله بعد ] در خوابگاه ها از آنان دورى كنيد ، و [ اگر اثر نبخشيد ] آنان را [ به گونه اى كه احساس آزار به دنبال نداشته باشد ] تنبيه كنيد ; پس اگر از شما اطاعت كردند براى آزار دادن آنان هيچ راهى مي وييد ; يقيناً خدا بلند مرتبه و بزرگ است
(ایه 34 سوره ی نساء)
با اینکه در ترجمه ی ان سعی شده بر بی عدالتی ان پوشش قرار دهد، بازهم معنای بی عدالتی و پایین اوردن جایگاه زن است.
حتی اگر این را دال بر بی عدالتی ندانیم با توجه به قسمت"به خاطر آنكه خدا مردان را [ از جهت توان جسمي ، تحمل مشكلات و قدرت روحى و فكرى ] بر زنان برترى داده ،" بحث آن مطرح میشود که الله مسلمان ها مردان را برتر میداند...

جمله زیر رو در کدوم تفسیر نوشته شده ؟

بحث آن مطرح میشود که الله مسلمان ها مردان را برتر میداند...

خودتون که آیه رو اوردید طبق همین آیه پیش میریم .

مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آنكه از اموالشان خرج مى‏كنند پس زنان

درستكار فرمانبردارند [و] به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مى‏كنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم

داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاه‏ها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد] آنان را ترك كنيد پس اگر شما را اطاعت كردند

[ديگر] بر آنها هيچ راهى [براى سرزنش] مجوييد كه خدا والاى بزرگ است (34)

طبق آیه مرد نگهبان و نگهدار زن هست . کسی هست که از زن مراقبت میکند و پشتیبان زن در اکثر موارد هستش .

پس ارزش زن پایین نیومده .

طبیعت هم همینطور هست صدف از مروارید نگهداری میکنه .

اگه دقت کنید هر چیزی در عالم که ارزش بیشتری داره حفاظت ازش اهمیت بیشتر ی داره .

خود شما اگه صاحب جواهرات باشید ، جواهراتتون رو میزارید توی حیاط خونتون که هر کسی بتونه ازش استفاده کنه و یا اینکه برای خودش

برداره ؟

اگه انسانهای هم این کار و نکنن و دست نزنن ، کلاغ که علاقه خاصی به جواهرات داره میاد و برمیداره . اونقوت میتونید به کلاغ بگید

چرا این کارو کردی ؟

خب اگه شما به هرکسی مشکلتون رو بگید میگن که خودت مقصر بودی باید مراقب ویژه میکردی ، جای خاصی میزاشتی ،

پنهانش میکردی ، یا حتی صندوق امانات بانک میزاشتی .

نکته بعدی اینکه در آیه گفته شده که اموالشان را خرج زنانشان کنند . پس وظیفه مرد امرار معاش هست نه زن ...

درسته که زنان ما هم در صحنه های اجتماعی هستن و حتی خیلی هاشون خرج خودشون رو در میارن ولی اسلام ازشون اینو نخواسته،

اسلام نخواسته که درآمد داشته باشن ...

البته منکر این نیستم که زنان اصلا فعالیت نداشته باشن ، ولی هر شغل و فعالیتی مناسب زنان نیست .

مثلا در امر اموزش و پرورش و تعلیم علم ، بسیار هم میتوانند مفید باشند . یا طبابت ، پزشک زن حازق همیشه برای جامعه مسلمانان

مفید بوده و هست .

ولی مثلا ، مهندس برق ، برای زنان ما چه ضروریتی داره ؟

اگه زنان و مردان جامعه ما هر کدوم به وظایفی که اسلام براشون تعیین کرده عمل کنند ، مطمئن باشید ، جامعه ای سالم ، پیشرفته

خواهیم داشت .

ازاد نوشته شده:

يوصيكم الله في اولادكم للذكر مثل حظ الانثيين فان كن نساء فوق اثنتين فلهن ثلثا ما ترك و ان كانت واحدة فلها النصف و لابويه لكل واحد منهما السدس مما ترك ان كان له ولد فان لم يكن له ولد و ورثه ابواه فلامه الثلث فان كان له اخوة فلامه السدس من بعد وصية يوصي بها او دين آباؤكم و ابناؤكم لا تدرون ايهم اقرب لكم نفعا فريضة من الله ان الله كان عليما حكيما (11)

خداوند در باره فرزندانتان به شما سفارش مى‏كند كه سهم (ميراث) پسر، به اندازه سهم دو دختر باشد; و اگر فرزندان شما، (دو دختر و) بيش از دو دختر باشند، دو سوم ميراث از آن آنهاست; و اگر يكى باشد، نيمى (از ميراث،) از آن اوست. و براى هر يك از پدر و مادر او، يك ششم ميراث است، اگر (ميت) فرزندى داشته باشد; و اگر فرزندى نداشته باشد، و (تنها) پدر و مادر از او ارث برند، براى مادر او يك سوم است (و بقيه از آن پدر است); و اگر او برادرانى داشته باشد، مادرش يك ششم مى‏برد (و پنج ششم باقيمانده، براى پدر است). (همه اينها،) بعد از انجام وصيتى است كه او كرده، و بعد از اداى دين است -شما نمى‏دانيد پدران و مادران و فرزندانتان، كداميك براى شما سودمندترند!- اين فريضه الهى است; و خداوند، دانا و حكيم است. (11)

و لكم نصف ما ترك ازواجكم ان لم يكن لهن ولد فان كان لهن ولد فلكم الربع مما تركن من بعد وصية يوصين بها او دين و لهن الربع مما تركتم ان لم يكن لكم ولد فان كان لكم ولد فلهن الثمن مما تركتم من بعد وصية توصون بها او دين و ان كان رجل يورث كلالة او امراة و له اخ او اخت فلكل واحد منهما السدس فان كانوا اكثر من ذلك فهم شركاء في الثلث من بعد وصية يوصى بها او دين غير مضار وصية من الله و الله عليم حليم (12)

و براى شما، نصف ميراث زنانتان است، اگر آنها فرزندى نداشته باشند; و اگر فرزندى داشته باشند، يك چهارم از آن شماست; پس از انجام وصيتى كه كرده‏اند، و اداى دين (آنها). و براى زنان شما، يك چهارم ميراث شماست، اگر فرزندى نداشته باشيد; و اگر براى شما فرزندى باشد، يك هشتم از آن آنهاست; بعد از انجام وصيتى كه كرده‏ايد، و اداى دين. و اگر مردى بوده باشد كه كلاله ( خواهر يا برادر) از او ارث مى‏برد، يا زنى كه برادر يا خواهرى دارد، سهم هر كدام، يك ششم است (اگر برادران و خواهران مادرى باشند); و اگر بيش از يك نفر باشند، آنها در يك سوم شريكند; پس از انجام وصيتى كه شده، و اداى دين; بشرط آنكه (از طريق وصيت و اقرار به دين،) به آنها ضرر نزند. اين سفارش خداست; و خدا دانا و بردبار است. (12)

درباره ارث بحث زیاد هست که الان فرصت نوشتن آن را ندارم ولی به زودی مینویسم .
ازاد نوشته شده:

الرجال قوامون على النساء بما فضل الله بعضهم على بعض و بما انفقوا من اموالهم فالصالحات قانتات حافظات للغيب بما حفظ الله و اللاتي تخافون نشوزهن فعظوهن و اهجروهن في المضاجع و اضربوهن فان اطعنكم فلا تبغوا عليهن سبيلا ان الله كان عليا كبيرا (34)
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند (از نظر نظام اجتماع) براى بعضى نسبت به بعضى ديگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان (در مورد زنان) مى‏كنند. و زنان صالح، زنانى هستند كه متواضعند، و در غياب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقى كه خدا براى آنان قرار داده، حفظ مى‏كنند. و (اما) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دورى نماييد! و (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايفشان نبود،) آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.) (34)
اینها آیاتی از سوره نسا است!

اما الان که اینجوری نیست، الان زن میتونه خودش کار کنه و خرجشو دربیاره و خرج مردشو هم تامین کنه
اون مال قدیما بود، اما الان وضع کارکردن زنان و مردان بکلی فرق کرده و زنان هم میتوانند کار کنند.

این هم قانع کننده نیست و در مجموع نشان از تبعیض دارد. مگر مرد ها احساسات ندارند؟تازه این که دلیل نمیشه که چون احساساتش بیشتره از نظر عقلی دچار مشکل باشه، اگه این جوری که شما میگین باشه یا نباید گواهی کی رو بپذیرند یا این که درست بپذیرند و قبول کنند.

مگه قدیم زنان نمیتوانستن کار کنند ؟؟؟؟؟

احساسی که خدا به زن داده خیلی خیلی عاطفی تر از احساس مردان هست ، همانطور که به مرد نیروی بدنی قوی داده برای انجام

کارها .

فرض کنید پدر مادری فرزند خود را از دست میدهند ؟ کدومشون بیشتر از نظر عاطفی و احساسی ضربه میخورن ؟

اگه احساسات مردها هم زیاد هست ، خب مردها بچه دار بشن و با بچه ها که احساسات بیشتری لازم دارن سر و کله بزنن.

اینم خوبه ها ...
ازاد نوشته شده:
ولی ، یه سوال مهم دارم که ترجیح میدم اول جوابش رو

بشنوم بعد ادامه به بحث بدم :

تبعیضی که مدام ازش حرف میزنید که اسلام تبعیض قائل شده بین زن و مرد و این که مرد رو برتر از زن دونسته ،

اینو از کجا میگید ؟؟؟( منظورم اینه که اگه طبق آیه یا حدیث میگید بیارید ولی آیه و حدیثی بیارید که جوابی هم

براش نباشه . اینایی که معمولا مردم میگن و شما هم ذکر کردید همشون جواب دارن )
جواب قانع کننده میخوام . تصویر

لرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي

تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا«34»

مردان ، كارگزاران و تدبيركنندگانِ زنانند ، به خاطر آنكه خدا مردان را بر زنان برترى داده ، و به خاطر آنكه از اموالشان هزينه زندگى زنان را مي پردازند ; پس زنان شايسته و درست كار فرمانبردار ند در برابر حقوقى كه خدا نهاده است ، در غياب شوهر حفظ مي كنند . و زنانى كه از سركشى و نافرمانى آنان بيم داريد پندشان دهيد ، و در خوابگاه ها از آنان دورى كنيد ، وآنان را تنبيه كنيد ; پس اگر از شما اطاعت كردند براى آزار دادن آنان هيچ راهى مي وييد ; يقيناً خدا بلند مرتبه و بزرگ است
(ایه 34 سوره ی نساء)
(داخل گیومه ها رو پاک کردم چون سخن قران نیست و تفسیره، اما ما اونو جور دیگه ی تفسیر میکنیم)
با اینکه در ترجمه ی ان سعی شده بر بی عدالتی ان پوشش قرار دهد، بازهم معنای بی عدالتی و پایین اوردن جایگاه زن است.
حتی اگر این را دال بر بی عدالتی ندانیم با توجه به قسمت"به خاطر آنكه خدا مردان را [ از جهت توان جسمي ، تحمل مشكلات و قدرت روحى و فكرى ] بر زنان برترى داده ،" بحث آن مطرح میشود که الله مسلمان ها مردان را برتر میداند...

ان شاءالله

جواب این آیه رو هم در قسمت اول پست دادم .

موفق باشید تصویر

برای بدست آوردن حقایق شیعی همیشه دقّت کافی و وقت کافی لازم هست .

هر چیزی رو نمیشه زود بدست آورد .
تصویر
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط ازاد »

شما به این اعتقاد دارید که اسلام برای همه زمانهاست ؟؟؟؟

و اینکه روی حرف خدا حرف نیاورد ؟

آیه صریح قرآن هستش که عده نگه دارید  ، حتی گفته شده زنی که شوهرش فوت میکند چه طور لباسهایی و آرایشی داشته باشه .

زنی که همسرش فوت شده یا طلاق گرفته باید طوری رفتار کنه ازش خواستگاری هم نشه ...

همه اینها به صلاح زن هستش ... اگه کمی دقت کنیم ....

همه اینها ارزش و مقام زن رو میرسونه ....

با سلام. البته من چون فشار روم هست اینجوری میگم، شما در کمال دقت به بحث ادامه بدین و به غر زدن های من توجهی نکنید. واز این که مرا با شبهاتم تنها نمیذارین قدر دان شما هستم.
امادر باره ی موارد بالا باید بگم که ، من قبول دارم، اما کسانی که دارم باهاشون بحث میکنم قبول ندارند. اتفاقاً من دارم میگم چرا قران هاینو گفته دیگه، اگه قرار باشه اینجوری بگیم که درباره ی همه ی ابات قران میشه گفت و من هم قبول میکنم که باید عده نگه داشت و در این شکی نمیکنم. اما ایرن ایرادی است که بر قران میگیرند و میگویند این یکی از مصادیق تجاوز به حقوق زنه که سه ماه نمیتونه نیاز جسمی اش رو براورده منه. و این یک نقص برای قرانه که نمیتونه خودش رو برای همه ی زمان ها نگه داره. وگرنه من که همچون شما معتقدم و دوست هم دارم و با این شبهه ها هم دینم رو ول نمیکنم. تصویر

جمله زیر رو در کدوم تفسیر نوشته شده ؟
بحث آن مطرح میشود که الله مسلمان ها مردان را برتر میداند...

با توجه به قسمت"به خاطر آنكه خدا مردان را [ از جهت توان جسمي ، تحمل مشكلات و  قدرت روحى و فكرى ] بر زنان برترى داده ،"

خودتون که آیه رو اوردید طبق همین آیه پیش میریم .

مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آنكه از اموالشان خرج مى‏كنند پس زنان

درستكار فرمانبردارند [و] به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مى‏كنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم

داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاه‏ها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد] آنان را ترك كنيد پس اگر شما را اطاعت كردند

[ديگر] بر آنها هيچ راهى [براى سرزنش] مجوييد كه خدا والاى بزرگ است (34)

شما طبق ایه پیش نرفتین و این تکه رو جا انداختین که میگه:
و آنان را تنبيه كنيد

طبق آیه مرد نگهبان و نگهدار زن هست . کسی هست که از زن مراقبت میکند و پشتیبان زن در اکثر موارد هستش .

پس ارزش زن پایین نیومده .

طبیعت هم همینطور هست صدف از مروارید نگهداری میکنه .

اگه دقت کنید هر چیزی در عالم که ارزش بیشتری داره حفاظت ازش اهمیت بیشتر ی داره .

خود شما اگه صاحب جواهرات باشید ، جواهراتتون رو میزارید توی حیاط خونتون که هر کسی بتونه ازش استفاده کنه و یا اینکه برای خودش

برداره ؟

اگه انسانهای هم این کار و نکنن و دست نزنن ، کلاغ که علاقه خاصی به جواهرات داره میاد و برمیداره . اونقوت میتونید به کلاغ بگید

چرا این کارو کردی ؟

خب اگه شما به هرکسی مشکلتون رو بگید میگن که خودت مقصر بودی باید مراقب ویژه میکردی ، جای خاصی میزاشتی ،

پنهانش میکردی ، یا حتی صندوق امانات بانک میزاشتی .

نکته بعدی اینکه در آیه گفته شده که اموالشان را خرج زنانشان کنند . پس وظیفه مرد امرار معاش هست نه زن ...

درسته که زنان ما هم در صحنه های اجتماعی هستن و حتی خیلی هاشون خرج خودشون رو در میارن ولی اسلام ازشون اینو نخواسته،

اسلام نخواسته که درآمد داشته باشن ...

البته منکر این نیستم که زنان اصلا فعالیت نداشته باشن ، ولی هر شغل و فعالیتی مناسب زنان نیست .

مثلا در امر اموزش و پرورش و تعلیم علم ، بسیار هم میتوانند مفید باشند . یا طبابت ، پزشک زن حازق همیشه برای جامعه مسلمانان

مفید بوده و هست .

ولی مثلا ، مهندس برق ، برای زنان ما چه ضروریتی داره ؟

اگه زنان و مردان جامعه ما هر کدوم به وظایفی که اسلام براشون تعیین کرده عمل کنند ، مطمئن باشید ، جامعه ای سالم ، پیشرفته

خواهیم داشت .

به نظر من این دلیل ها قانع کننده نیست. در جواب خواهد امد که دین شما زن را موجودی ضعیف و «ضعیفه» میداند ولی در جاهای دیگه ما زنی داریم که مهندسی برق که سهله راننده ی کامیون هم هست و مکانیک هم هست.

مگه قدیم زنان نمیتوانستن کار کنند ؟؟؟؟؟

احساسی که خدا به زن داده خیلی خیلی عاطفی تر از احساس مردان هست ، همانطور که به مرد نیروی بدنی قوی داده برای انجام

کارها .

فرض کنید پدر مادری فرزند خود را از دست میدهند ؟ کدومشون بیشتر از نظر عاطفی و احساسی ضربه میخورن ؟

اگه احساسات مردها هم زیاد هست ، خب مردها بچه دار بشن و با بچه ها که احساسات بیشتری لازم دارن سر و کله بزنن.

اینم خوبه ها ...

چیکار میکردند اونوقت؟ مگه سختی کار در قدیم باعث نمیشد که کارهای زن فقط محدود به خونه باشه؟

جواب این آیه رو هم در قسمت اول پست دادم .

که با توضیحاتی که دادم قابل قبول نبود

در ضمن اگه میشه از یک رنگ استفاده کنید، تا من هم بتونم از یک رنگ استفاده کنم که دلخواهم باشه، اینجوری که شما با چند رنگ مینویسید یه خورده مشکل دار میشیم.
با تشکر.
تو رو خدا جواب های جدلی نده
که مگه تو قرانو قبول نداری، شما فرض کن داری از قران نزد یک کافر دفاع میکنی.
ممنون

منم برای شما ارزوی توفیق روز افزون دارم
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط Ali_mahboobi »

سلام.

در مورد ارزش زن در اسلام این 2 مطلب رو من تازه یافتم:

حدیث از پیامبر اکرم ص داریم که هر کس همسر خود را ناراحت کند نمازش نزد خدا مورد قبول نیست. ارزش از این بالاتر؟

در جای دیگه خداوند در قرآن فرموده زن های شما امانت الهی هستن. ارزش از این بالاتر؟

شما این ارزش ها را ول میکنید و فقط به دیه نقد دارید؟
New Member
New Member

پست توسط Ali_mahboobi »

در ضمن من فکر میکنم برخی از آیات طبق شرایط اون زمان نازل شده.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام

الان وقت نوشتن و توضیح دادن ندارم ولی در مورد تنبیه این تاپیک رو کامل بخونید اگه قانع نشدید یا کسانی که براشون

توضیح میدید قانع نشدند سوالاتتون رو مطرح کنید .

و اینکه لینکهایی هم که در این تاپیک معرفی شده بخونید . که دیگه تکرار مکررات نباشه . تصویر

زنان را بزنيم يا نه؟!؟!؟!

موفق باشید تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on مائده آسمانی, ويرايش شده در 0.
تصویر
New Member
New Member

پست توسط Ali_mahboobi »

و یک نکته دیگه با زهم فکر میکنم شما وقتی روی یک آیه سوال دارید و فکر میکنید نعو ذبالله فلان آیه شریفه منطقی نیست. باید به تفسیر اون آیه مراجعه کنید...

مثل تفسیر المیزان ایت الله طباطبایی...

در تفسیر ایات مواردی ذکر میشه که شما را قانع خواهد کرد.
New Member
New Member
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط سمانه خانم »

یک مورد دیگه در مورد نهایت رعایت تساوی مرد و زن در آیات 34 و 128 سوره ی نساء اومده:
در آیه ی 34 به مردان میگه اگه زن تحت فرمانت نبود موعظه کن، اگه فایده نداشت از خوابگاهش دوری کن و اگه بازم فایده نداشت بزنش!!!!!
و در آیه ی 128 گفته اگه زن بیم داشت که شوهرش باهاش مخالفت یا ازش دوری کنه زن باید باهاش سازش کنه که صلح بهتر از کشمکش و نزاعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
که به نظر من نهایت عدالت در مورد زن و مرد می تونه باشهتصویر
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام

سمانه خانم دو پست قبل را مطالعه کنید به جواب سوالتون میرسید.

موفق باشید :razz:
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”