نقد موسیقی

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 39 بار
سپاس‌های دریافتی: 51 بار

Re: نقد موسیقی

پست توسط godlover »

به نظر من اين بحث زيادي طولاني شده
بهتره هر كسي به خودش و مرجع خودش رجوع كنه :-o
انشا الله يه روزي يه نفر مي ياد جواب نهايي را مي ده
اونوقت ديگه كسي نمي تونه اعتراض كنه :AA:
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز
کان سوخته را جان شد و آواز نیامد

این مدعیان در طلبش بیخبرانند
آن را که خبر شد خبری باز نیاند

[url=http://www.navay_baran.mihanblog.com]www.navay_baran.mihanblog.com[/url]
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط روشنک »

چرا شماها فکر می کنید باید به فقیه مراجعه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه خودتون عقل ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه من با موسقی به خدا برسم چه ربطی به مراجع دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم هم این است که من و تو به خدا برسیم تصویر
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

,

چرا شما فکر میکنی برای خوب شدن باید به پزشک مراجعه کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه خودت عقل نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایی نکرده قلبتون درد گرفت یه چاقو بزنید و رگها را باز کنید چه نیاز به پزشک هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط روشنک »

سلام ای عزیزی که طاقت بحث نداری و تاپیک مردم را قفل می کنی
من اونو برای مثال گفتم
بعدش هم که این دو تا به هم ربطی نداره
تازش هم تا حالا نشده سرت درد بگیره مسکن بخوری بدون مراجعه به پزشک ؟ دیگه این مسخره بازیه رو نداره که
داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

,

دوست محترم شما در چند تاپیک جو را متشنج کردید و برخورد با کاربران داشتید اما بنده سکوت کردم !

در چند تاپیک فرمودید که چرا تاپیک را قفل میکنید اما اینقدر مطلع نیستید که تاپیک اگه قفل باشه کسی نمیتونه توش پست بزاره !!!

هم در این تاپیک و هم در تاپیکهای دیگه این روحیه از شما دیده شده.

ضمناً شما اگر تحمل این مسخره بازیهایی که از جانب ما رخ میدهد را ندارید مجبور به فعالیت در سایت نیستید .

تا حالا هم سکوت کردیم و شما هر حرفی خواستید زدید.

اما زین پس اگر قصد تهمت زدن به کاربران را داشته باشید به گونه ای دیگر با شما برخورد خواهد شد !

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و راه درست را انتخاب کنید .

موفق باشید
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار
تماس:

پست توسط Homa_MIR »

سلام

بحثتون جالب بود ولي فكر ميكنم يه ايراداتي داره

اينكه كي گفته موسيقي حرامه ؟

نه شنيدنش حرامه و نه نواختنش

فقط درجايي كه موسيقي مخصوص مجالس لهو و لعب باشه حرام شده ... البته به گفته آيت الله مكارم شيرازي

لطفا استفتائات ايشون رو بخونيد

اين يعني اينكه خود موسيقي لهو و لعب نيست

موسيقي جزئي از طبيعته و در وجود انسان هم هست

در خود قرآن هم موسيقي جاريه و بعد ها در قالب الحان مختلف اومده

اين آقايي كه اين تحقيق رو كرده يه فرد خارجيه ... خب شما موسيقي كشورهاي خارجي - خصوصا اروپا و آمريكا - رو در نظر بگيريد ادعاي ايشون صحيحه .... ولي آيا ايشون درباره موسيقي ايراني و موسيقي قرآن هم مطالعه كردن ؟؟؟

اون دستگاه هايي كه در موسيقي ايراني هست دقيقا دستگاه هايي هستن كه در تلاوت قرآن هم بكار ميرن

پس اينطوري استناد كردن به تحقيقات يك فردي كه همه ي موسيقي هاي جهان رو تجربه نكرده توسط يك ايراني مسلمان ، به نظرم درست نيست .

كمي وسيع تر بنگريم .
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

سلام

دوست محترم همه که مقلد اقای مکارم نیستند ، مراجعی مثل ایت الله صافی گلپایگانی همه موسیقی ها را حرام میدونن !
New Member
New Member
تماس:

پست توسط Homa_MIR »

Mohsen1001 نوشته شده:سلام

دوست محترم همه که مقلد اقای مکارم نیستند ، مراجعی مثل ایت الله صافی گلپایگانی همه موسیقی ها را حرام میدونن !

سلام

اين بحث بعد از حديثي از پيامبر صلوات الله عليه و آله با يك پاراگراف درباره ي حكم موسيقي شروع ميشه :

موسیقی:  

گونه صدا وآهنگی که طرب و   مخالس لهب و فساد باشد گوش دادن به آن وتعلیم وخرید وفروش آن حرام می باشد.علاوه بر آن آواز خواندن زن     مرد حرام می باشد.       

به نظر من اين بحث ايراد داره .

چون اول توي بيان حكم موسيقي ، موسيقي مناسب مجالس لهو و لعب و ديگر موسيقي ها از هم جدا شده اما در ادامه ي بحث مطالبي ديده ميشه كه معلوم نيست درباره ي كدوم يكي از اين انواع موسيقي هست .

اگر همه ي اين آثار ، آثار هر نوع موسيقي هست چرا در حكم موسيقي ، موسيقي مجالس لهو و لعب از ساير موسيقي ها جدا شده

سوال اينجاست

آيا موسيقي به خاطر استفاده از اون در مجالس لهو و لعب بودن حرامه .... يعني اگر درجاي خوب استفاده بشه حلاله ؟

مثل زبان كه يك وسيله است براي حرف زدن ولي اگر در راه درست استفاده بشه حلال ولي اگر با اون غيبت كسي بشه استفاده از اون حرام ميشه

يا اگر تمام موسيقي ها اين آثار رو دارند - چه خوب چه بد - و موسيقي به خاطر اون آثار حرام شده ، چرا در حكم موسيقي آورده نشده است ؟

اين بحث اصلا ربطي به مرجع و مقلد نداره

شما به اين بحث پاسخ گفتيد يعني نقدي به موضوع مطرح شده نداشتيد ... در حالي كه در متن ابتدايي اين بحث ما با حكمي مواجه ميشيم كه به قول شما نظر همه مراجع نيست

به هر حال اين موضوع اگر مهم بوده شما مي بايست در همون ابتدا بحث رو نقد مي كرديد كه چرا حكم تمام مراجع در ابتداي بحث نيومده

New Member
New Member
تماس:

پست توسط Homa_MIR »

Mohsen1001 نوشته شده:godlover,

دوست محترم لطفاً حدود بحث را رعایت کنید و با منطق و استدلال دلایلتون را مطرح کنید. :D

اگر توصیه نشده بخاطر اینه که نهی شده ! :shock:

مطالبی که عرضه شد جامع و کامل هست .

لطفا اگر ردی در مورد گفته های دوستان دارید بفرمایید وگرنه از ارسال پست بیهوده خودداری کنید. :D

موفق باشید :razz:

أَعَجِلْتُمْ أَمْرَ رَبِّكُمْ -- [COLOR=#000000]آيا بر فرمان پروردگارتان پيشى گرفتيد ؟ 150 اعراف 

ميتونم بپرسم كجاي قرآن نهي شده ؟

كدوم حديث نهي كرده ؟

كدوم مراجع نهي كردن ؟

در قرآن هر كاري كه انسان رو از ياد خدا غافل كنه نهي شده ... چه موسيقي چه هر كار ديگه اي

پس معيار ياد خداست

البته من همه ي موسيقي ها رو تاييد نميكنم

من فقط از موسيقي اصيل ايراني - شعر اصيل ايراني و هنر و فرهنگ ايراني كه در متن خودش اسلام رو همواره داشته و داره حمايت ميكنم و پايبند به عقيده ي مراجع در اين زمينه هم هستم علي الخصوص مرجع عاليقدر آيت الله مكارم شيرازي

و معتقدم ما بايد به اين سه منبع مهم رجوع كنيم وگرنه قطعا گمراه خواهيم شد

تصور نكنيد اگر دارم نقد ميكنم دشمن قسم خورده ي مرجعيت و قرآن و اهل بيتم ... اتفاقا اين نقد و حمايت رو در راستاي احكام صادره از اين سه منبع دارم انجام ميدم
ما بايد حواسمون باشه از امر پروردگار پيش نيفتيم
و حواسمون باشه افراط هم به همون اندازه به اسلام ضربه ميزنه كه تفريط .

وقتي معيار ما در انجام كارها و پرداختن به علايقمون و امور مباح ، ياد خداست ، يعني تا اون جايي ميتونيم به اين امور بپردازيم كه از ياد خدا غافل نشيم ... البته بعضي موسيقي ها مثل موسيقي هاي مبتذل غربي كه برخواسته از تفكر و علايق مادي گراست ماهيت و خاصيتش غافل ساختن از ياد خداست و ما تو اين بحثي نداريم ولي آيا موسيقي اصيل خودمون ، شعر اصيل خودمون هم چنين خاصيتي دارن؟ آيا از همون جايي برخواسته كه موسيقي غرب برخواسته ؟ آيا منشأش هوا و هوس هاي نفساني بوده ؟

اسلام و ياد خدا در تمام فرهنگمون از معماري تا شعر و موسيقي نهفته است ، چطور ممكنه مارو از ياد خدا غافل كنه ؟
شما نگاه كنيد پرمعنا ترين و زيباترين و معنوي ترين اشعار اصيل ما از مولانا و حافظ و سعدي همراه با موسيقي اصيلمون تذكره هاي خداست ... اين در حاليه كه همون نوا و آهنگي كه در تلاوت قرآن استفاده ميشه در آواز اصيل ايراني - حتي بدون آلات موسيقي - براي خوندن اشعار نغز شعراي بزرگمون به كار ميره

من پيشنهاد ميكنم دوستان برن در نغمات قرآني و دستگاه هاي موسيقي ايراني كند و كاوي داشته باشند و به اين موضوع دقت داشته باشند كه لهو و لعب امور بيهوده اي است كه انسان رو از ياد خدا غافل مي كنه و مجالس لهو و لعب مجالسي هستند كه در اون ها گناه ميشه و در كنار عياشي هاي خارج از حدود الهي موسيقي هم جريان داره ... نه اينكه هر مجلسي كه درش موسيقي باشه لهو و لعب باشه ... دقت كنيد لطفا
Administrator
Administrator
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

محترم

ضمن عرض سلام و خوش آمد :D

اگر تمام تاپیک را کاملبررسی کنید تمام روایات پیرامون موسیقی در اینجا اورده شده و میتونید ملاحظه فرمایید.

ضمناً بنده مراجع عظام را از خودم در این زمینه آگاهتر می دونم .

لذا بر همگان است که در این موضوع طبق نظر مرجع خود عمل نمایند.

موفق باشید :razz:
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”