Mohsen1001 نوشته شده:godlover,
دوست محترم لطفاً حدود بحث را رعایت کنید و با منطق و استدلال دلایلتون را مطرح کنید.
اگر توصیه نشده بخاطر اینه که نهی شده !
مطالبی که عرضه شد جامع و کامل هست .
لطفا اگر ردی در مورد گفته های دوستان دارید بفرمایید وگرنه از ارسال پست بیهوده خودداری کنید.
موفق باشید

أَعَجِلْتُمْ أَمْرَ رَبِّكُمْ -- [COLOR=#000000]آيا بر فرمان پروردگارتان پيشى گرفتيد ؟ 150 اعراف ميتونم بپرسم كجاي قرآن نهي شده ؟
كدوم حديث نهي كرده ؟
كدوم مراجع نهي كردن ؟
در قرآن هر كاري كه انسان رو از ياد خدا غافل كنه نهي شده ... چه موسيقي چه هر كار ديگه اي
پس معيار ياد خداست
البته من همه ي موسيقي ها رو تاييد نميكنم
من فقط از موسيقي اصيل ايراني - شعر اصيل ايراني و هنر و فرهنگ ايراني كه در متن خودش اسلام رو همواره داشته و داره حمايت ميكنم و پايبند به عقيده ي مراجع در اين زمينه هم هستم علي الخصوص مرجع عاليقدر آيت الله مكارم شيرازي
و معتقدم ما بايد به اين سه منبع مهم رجوع كنيم وگرنه قطعا گمراه خواهيم شد
تصور نكنيد اگر دارم نقد ميكنم دشمن قسم خورده ي مرجعيت و قرآن و اهل بيتم ... اتفاقا اين نقد و حمايت رو در راستاي احكام صادره از اين سه منبع دارم انجام ميدم
ما بايد حواسمون باشه از امر پروردگار پيش نيفتيم
و حواسمون باشه
افراط هم به همون اندازه به اسلام ضربه ميزنه كه تفريط .
وقتي معيار ما در انجام كارها و پرداختن به علايقمون و امور مباح ، ياد خداست ، يعني تا اون جايي ميتونيم به اين امور بپردازيم كه از ياد خدا غافل نشيم ... البته بعضي موسيقي ها مثل موسيقي هاي مبتذل غربي كه برخواسته از تفكر و علايق مادي گراست ماهيت و خاصيتش غافل ساختن از ياد خداست و ما تو اين بحثي نداريم ولي آيا موسيقي اصيل خودمون ، شعر اصيل خودمون هم چنين خاصيتي دارن؟ آيا از همون جايي برخواسته كه موسيقي غرب برخواسته ؟ آيا منشأش هوا و هوس هاي نفساني بوده ؟
اسلام و ياد خدا در تمام فرهنگمون از معماري تا شعر و موسيقي نهفته است ، چطور ممكنه مارو از ياد خدا غافل كنه ؟
شما نگاه كنيد پرمعنا ترين و زيباترين و معنوي ترين اشعار اصيل ما از مولانا و حافظ و سعدي همراه با موسيقي اصيلمون تذكره هاي خداست ... اين در حاليه كه همون نوا و آهنگي كه در تلاوت قرآن استفاده ميشه در آواز اصيل ايراني - حتي بدون آلات موسيقي - براي خوندن اشعار نغز شعراي بزرگمون به كار ميره
من پيشنهاد ميكنم دوستان برن در نغمات قرآني و دستگاه هاي موسيقي ايراني كند و كاوي داشته باشند و به اين موضوع دقت داشته باشند كه لهو و لعب امور بيهوده اي است كه انسان رو از ياد خدا غافل مي كنه و مجالس لهو و لعب مجالسي هستند كه در اون ها گناه ميشه و در كنار عياشي هاي خارج از حدود الهي موسيقي هم جريان داره ... نه اينكه هر مجلسي كه درش موسيقي باشه لهو و لعب باشه ...
دقت كنيد لطفا