بیعت با امام رضا(علیه السلام)

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

بیعت با امام رضا(علیه السلام)

پست توسط .:HEMAT:. »

<<بسم الله الرحمن الرحیم>>
اسلام علیک یا علی بن موسی الرضا(علیه السلام)  
آقای من ، مولای من ، سلطان ایران
امروز که همه باهم از مجلس خاکسپاری آن پدر شریف آن هفتمین حلقه از زنجیر مستحکم هدایت ، آن جسم سراسر نور ، آن روح آسمانی بازگشتیم تمام وجودم را این حس فرا گرفت که اکنون که این خاک بر سرما شیعیان شد حتماً خدا یک سرور برای خاکروبی از وجود دنیا می فرستدو آنگاه از آسمان ندا آمد که ای بندگان من با تمام جفایی که شما در حق این خاندان ومن روا داشتید اما بار دیگر من بهترین بهترینان را برای اینکه باز به شما نشان دهم که چقدر شما بندگانم را دوست دارم پاره ی تن رسولم را در کالبدی به نام رضا می دمم و به سمت شما می فرستم باشد که هدایت شوید.
تا به خود آمدم انبوهی از عاشقان را دیدم که دست در حلقه درب بیت رضا زده اند و آمده اند برای بیعت با او؛
برای اینکه بگویند ما با تمام رو سیاهی جایی جز خانه شما نداریم،
ما با تمام بار گناه امیدی جز امید به شما نداریم،
و ما با تمام بدی پدری همچو شما نداریم،
ناگهان بغضم شکست ، اشکانم مانند زم زم جاری شد و بر دامان آن نور الهی ، آن رشته اتصال خدا، آن عشق ، آن مولا دخیل بستم و گفتم مولای من با تمام وجود آمده ام که بگویم :
  لبیک یا رضا

ام تا با شما بیعت کنم ، آقای من دستم را بگیر اما هرگز رها نکن

(اى سيد ما! اى مولاى ما! جان ناقابلى دارم، جسم ناقصى دارم، اندك آبروئى هم دارم كه اين را هم خود شما به ما داديد؛ همه‏ى اينها را من كف دست گرفتم، در راه اين انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم كرد؛ اينها هم نثار شما باشد. سيد ما، مولاى ما،دعا كن براى ما؛صاحب ما توئى؛ صاحب اين كشور توئى؛صاحب اين انقلاب توئى؛ پشتيبان ما شما هستيد؛ ما اين راه را ادامه خواهيم داد؛با قدرت هم ادامه خواهيم داد؛ در اين راه ما را با دعاى خود، با حمايت خود، با توجه خود، پشتيبانى بفرما)

Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 458 بار
سپاس‌های دریافتی: 1612 بار

Re: بیعت با امام رضا(علیه السلام)

پست توسط طهورا »

تصویر 

السلام عليك يا علي بن موسي الرضا المرتضي  
 السلام عليك يا غريب الغربا  
 السلام عليك يا معين الضعفا  

اناتوجهناو اتشفعنا و توسلنا بك الي الله  
 وقدمناك بين يدي جاجاتنا