saeedmontazer نوشته شده:عزیزم من هم اطلاعاتی که گرفتم از یک دامپزشک مجرب بود، تمام سایت های دامپزشکی هم تایید کردن که فقط بیماری از طریق خوردن فضولات این حیوان منتقل میشه که فکر کنم کسی میل به خوردنش نداشته باشه

البته من دامپزشک نیستم و حتما ایشون اطلاعاتشون در این زمینه از من بیشتره.. چیزایی که پیشتر براتون توضیح دادم رو از منابع علمی گفتم.
ضمن اینکه تماس با فضولات برای ایجاد حساسیت کافیه و نیاز به بلع (!) نداره و در توضیح باید بگم که این یه جور عکس العمل دفاعی محسوب میشه که وقتی به این موجودات استرس وارد میشه با دفع مواد آلرژن از خودشون محافظت کنن. اما در مورد ابتلا به بیماری عفونی حق با شماست. به هر حال در صورت رعایت نکردن بهداشت توسط شخصی که با این حیوان سرو کار داره امکان مبتلا شدن به بیماری هم هست و در کل احتمال ایجاد مشکل در بچه ها خیلی بیشتره. در زیر یه خلاصه براتون میارم انشاالله که مفید باشه
این حیوان ناقل یه جور باکتری از خانواده ی salmonella هست که میتونه موجب اسهال شدید، درد شکم و تب بشه
[External Link Removed for Guests]در مورد سلامونلا باید بگم که انتقالش از طریق مواد خوراکی آلوده شدس.. کسی که در تماس با این باکتری باشه و نظافت رو رعایت نکنه میتونه از طرق oral-fecal آلوده به بیماری بشه ( یعنی بعد از تماس با مثلا مدفوع آلوده به نوعی آلودگی رو به دهان منتقل کنه)
[External Link Removed for Guests]به هر حال اگر برای نگهداری این حیوان تصمیمتون رو گرفتید
[External Link Removed for Guests] رو هم مطالعه کنید. نکاتی در مورد نگهداری، خلق و خوی حیوان، طول عمر، نوع تمیز کردن، احتاج به ورزش دادن یا ندادن و ... آورده شده.
امیدوارم موفق باشید