چه جوابی بدم ؟

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 252 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

چه جوابی بدم ؟

پست توسط حسن2568 »

سلام به همه عزیزان
سوالی دارم که واقعا برام مساله ایجاد کرده
من تو شهری زندگی میکنم که اقلیتی به نام اهل حق در این شهر هستند یعنی شهر هشتگرد .تعداد زیادی از دوستان وهمکاران من هم از همین فرقه هستند و ما برای عقاید هم هحترام قائل بوده ومشکلی باهم نداریم هرچند بعضی وقتها افراد تندرو پیدا میشن وبا توهین وتحقیر زمینه درگیریهای پراکنده رو ایجاد میکنند .این رو هم بگم که یکی از زیارتگاههای مهم این گروه در همین شهر قرار داره.
بعضی وقتها با دوستان اهل حق صحبتهائی در مورد مذهب مطرح میشه واونها همیشه در اول بحث سوالی رو مطرح میکنند که من قادر به جواب دادن به اون نیستم واون اینکه
چرا بعضی افراد به صورت ناقص العضو به دنیا میان یا اینکه بعضیها سختیهای بیشتری در زندگی تحمل میکنند .البته خودشون با توجه به اینکه به اصل تناسخ اعتقاد دارند برای این مطلب پاسخهایی دارند واینطوری با پرسیدن این مطلب درواقع همون اول صحبت سعی میکنند که ما رو به اصطلاح از نظر کلامی خلع سلاح کنند .بعضی وقتها هم البته به ندرت دیده شده که افرادی به این مذهب گرویده واهل حق شده اند
این مذهب در ایران میلیونها پیرو داره و اغلب افراد اونها رو علی الهی مینامند .البته اونها به گروههای مختلف تقسیم میشن وپای صحبت بعضی از گروهها که بشینید رگه هائی از مذهب غلات رو میتونید متوجه بشید .ولی همشون اینطوری نیستند .به هر حال من برای این سوال که گفتم جوابی ندارم .از اساتید محترم میخام به صورت دقیق نظر مذهب حقه شیعه درباره این مطلب رو بیان کنند
با تشکر تصویر
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
سپاس‌های ارسالی: 10691 بار
سپاس‌های دریافتی: 5476 بار
تماس:

Re: چه جوابی بدم ؟

پست توسط Mohsen1001 »

به نام خدا

سلام تصویر

حسن جان میتونی به این وبلاگ سر بزنی و اطلاعات خوبی بگیری :

[External Link Removed for Guests]

موفق باشی :razz:
Member
Member
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 499 بار
سپاس‌های دریافتی: 150 بار
تماس:

Re: چه جوابی بدم ؟

پست توسط اميرسيستاني »

بسم الله الرحمن الرحیم 

نسبت به سؤال شما:ناقص الخلقه و افرادی که امتحان زیادی می شوند 

دنیا کشت زار آخرت است 

اگر به روایات هم مراجعه نکنیم نصوص آیات مبارکات قرآن کریم مملو در این زمینه است 

همه آزمایش می شوند 

سوره زخرف:و قالوا لو لا نزل هذا القرآن علی رجل من القریتین عظیم«31»اهم یقسمون رحمة ربک نحن قسمنا بینهم معیشتهم فی الحیاة الدنیا و رفعنا بعضهم فوق بعض درجات لیتخذ بعضهم بعضا سخریا و رحمة ربک خیر مما یجمعون«32» و لولا ان یکون الناس امة واحدهلجعلنا لمن یکفر بالرحمن لبیوتهم سقفا من فضة و معارج علیها یظهرون«33»و لبیوتهم ابوابا و سررا علیها یتکئون«34»و زخرفا و ان کل ذلک لما متاع الحیاة الدنیا و الآخرة عند ربک للمتقین«35» 

سوره عنکبوت:الم«1» احسب الناس ان یترکوا ان یقولوا آمن و هم لا یفتنون «2»و لقد فتنا الذین من قبلهم فلیعلمن الله الذین صدقوا و لیعلمن الکاذبین«3» 

و اما روایات در سبک خود هم مستغنی است 

ان اشد الناس بلاءا الانبیاء ثم الاوصیاء ثم الاماثل فالاماثل -گرفتارترین مردم انبیا سپس امامان(ائمه)سپس شبیه ترین مردم به آن ها 

البلاء للولاء-دنیا نزد خدا اندازه بال مگسی ارزش ندارد و گر نه به کافر جرعه آبی نمی داد 

اهل البلاء(آن هائی که بلاهای ویژه ای در دنیا چشیدند و صبر کردند و از جاده حق نلغزیدن ) چه اجر و قربی در آخرت و صحرای قیامت خواهند داشت و پذیرائی آن ها ویژه خواهد بود -باید به روایت های آن مراجعه شود-حضور ذهن ندارم 
اللهم عجل لولیک المهدی المنتظر الفرج
السلام علیک یا بقیة الله یا خلیفة الرحمن یا امام الانس والجان
السلام علیک یا عین الحیات السلام علیک بجوامع السلام
خذ بأیدینا «آقا دست مارا بگیر»
یا أبانا إستغفر لنا ذنوبنا انا کنا خاطئین
یا أیها العزیز مسنا و أهلنا الظر و جئنا ببضاعة مزجاة فأوف لنا الکیل و تصدق علینا إن الله یجزی المتصدقین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک عدوهم من الجن و الإنس من الأولین و آلآخرین
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”