سوالی دارم که واقعا برام مساله ایجاد کرده
من تو شهری زندگی میکنم که اقلیتی به نام اهل حق در این شهر هستند یعنی شهر هشتگرد .تعداد زیادی از دوستان وهمکاران من هم از همین فرقه هستند و ما برای عقاید هم هحترام قائل بوده ومشکلی باهم نداریم هرچند بعضی وقتها افراد تندرو پیدا میشن وبا توهین وتحقیر زمینه درگیریهای پراکنده رو ایجاد میکنند .این رو هم بگم که یکی از زیارتگاههای مهم این گروه در همین شهر قرار داره.
بعضی وقتها با دوستان اهل حق صحبتهائی در مورد مذهب مطرح میشه واونها همیشه در اول بحث سوالی رو مطرح میکنند که من قادر به جواب دادن به اون نیستم واون اینکه
چرا بعضی افراد به صورت ناقص العضو به دنیا میان یا اینکه بعضیها سختیهای بیشتری در زندگی تحمل میکنند .البته خودشون با توجه به اینکه به اصل تناسخ اعتقاد دارند برای این مطلب پاسخهایی دارند واینطوری با پرسیدن این مطلب درواقع همون اول صحبت سعی میکنند که ما رو به اصطلاح از نظر کلامی خلع سلاح کنند .بعضی وقتها هم البته به ندرت دیده شده که افرادی به این مذهب گرویده واهل حق شده اند
این مذهب در ایران میلیونها پیرو داره و اغلب افراد اونها رو علی الهی مینامند .البته اونها به گروههای مختلف تقسیم میشن وپای صحبت بعضی از گروهها که بشینید رگه هائی از مذهب غلات رو میتونید متوجه بشید .ولی همشون اینطوری نیستند .به هر حال من برای این سوال که گفتم جوابی ندارم .از اساتید محترم میخام به صورت دقیق نظر مذهب حقه شیعه درباره این مطلب رو بیان کنند
با تشکر