به نظر شما خدا بعد از خلقت انسان باز هم دست به افرینش نو میزند تا موجوداتی را بیافرینه و انها را ازمایش کنه ؟
بنظر خودم این کار خلقت تا بینهایت خواهد داشت
خلقت جدید
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 227 بار
- سپاسهای دریافتی: 154 بار
خلقت جدید
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 137 بار
Re: خلقت جدید
سلام
در روایتی از حضرت علی -علیه اسلام - است که خلقت ادامه دارد (متأسفانه مدرک حدیث را فراموش کرده ام )
اما توجه داشته باشید این بی نهایت از نوع بی نهایت لا یقفی می باشد مثل بی نهایت بودن عمر بهشتیان
نباید با بی نهایت مورد اختلاف در بحث خدا شناسی خلط شود
در روایتی از حضرت علی -علیه اسلام - است که خلقت ادامه دارد (متأسفانه مدرک حدیث را فراموش کرده ام )
اما توجه داشته باشید این بی نهایت از نوع بی نهایت لا یقفی می باشد مثل بی نهایت بودن عمر بهشتیان
نباید با بی نهایت مورد اختلاف در بحث خدا شناسی خلط شود

-
این دو تا بینهایت با هم چه فرقی دارند ؟
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟

-
سلام
بی نهایتی که در بحث خدا شناسی مورد بحث بود بی نهایتی بود که الان فعلیت داشت یعنی کل بی نهایت موجود است به طور مثال وقتی در آن بحث می گفتیم بی نهایت سیب به این معنا که تعداد بی نهایت سیب موجود است (فرضی)
اما اینکه می گوییم خلقت ادامه دارد مثلا تا بی نهایت به آن معنا نیست که الان بی نهایت را رسیده اییم بلکه به این معنا است که داریم به سمت بی نهایت حرکت می کنیم
وقتی گفته می شود عمر اهل بهشت خالد و جاودانه و ابدی است (اگر دوست داری بگو بی نهایت ) نه به این معناکه الان اهل بهشت در ابدیت به سر می برند بلکه عمر آنان به سمت ابدیت یا بی نهایت امتداد دارد (اگر دوست داری بگو به سمت بی نهایت حرکت می کند )
دومی را بی نهایت لا یقفی گفته اند
اگر باز هم ابهام داشت بگویید
بی نهایتی که در بحث خدا شناسی مورد بحث بود بی نهایتی بود که الان فعلیت داشت یعنی کل بی نهایت موجود است به طور مثال وقتی در آن بحث می گفتیم بی نهایت سیب به این معنا که تعداد بی نهایت سیب موجود است (فرضی)
اما اینکه می گوییم خلقت ادامه دارد مثلا تا بی نهایت به آن معنا نیست که الان بی نهایت را رسیده اییم بلکه به این معنا است که داریم به سمت بی نهایت حرکت می کنیم
وقتی گفته می شود عمر اهل بهشت خالد و جاودانه و ابدی است (اگر دوست داری بگو بی نهایت ) نه به این معناکه الان اهل بهشت در ابدیت به سر می برند بلکه عمر آنان به سمت ابدیت یا بی نهایت امتداد دارد (اگر دوست داری بگو به سمت بی نهایت حرکت می کند )
دومی را بی نهایت لا یقفی گفته اند
اگر باز هم ابهام داشت بگویید

-
سلام بسیار ممنون از جوابتون
بینهایت لایقفی یعنی بینهایتی که هنوز فعلیت نیافته
پس ان بینهایتی که الان فعلیت یافته اسمش چی هست؟
بینهایت لایقفی یعنی بینهایتی که هنوز فعلیت نیافته
پس ان بینهایتی که الان فعلیت یافته اسمش چی هست؟

-
سلام
بی نهایتی که فعلیت یافته باشد در عالم خارج موجود نیست بلکه وهم ما آن را می سازد
معمولا از آن به بی نهایت تعبیر می شود بدون هیچ قیدی
در تاپیک "یک سوال مهم در مورد خدا شناسی " دوستان در این مورد بحث کرده اند
قطعا نظر شما در این مورد قابل توجه است
بی نهایتی که فعلیت یافته باشد در عالم خارج موجود نیست بلکه وهم ما آن را می سازد
معمولا از آن به بی نهایت تعبیر می شود بدون هیچ قیدی
در تاپیک "یک سوال مهم در مورد خدا شناسی " دوستان در این مورد بحث کرده اند