مختصر و مفيد ( جملات قشنگ)

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

مختصر و مفيد ( جملات قشنگ)

پست توسط shimaa »

چه زود دير مي شود گاهي

زندگي را نفسي ارزش غم خوردن نيست؛ بخند!

در کودکي بازي، در جواني مستي، در پيري سستي، پس کي خدا را جُستي؟

بردگي انساني براي انسانِ ديگر، روايتِ نا انساني انسان است با انسان...

قضاوت مکن، مبادا که قضاوت شوي. ( جمله ي معروف حضرت عيسي عليه السلام)

لباس، پوست دوم انسان نيست؛ خانه ي اول اوست.

وقتي به دنيا مي آييم در گوشمان اذان مي گويند، وقتي مي ميريم بالاي سرمان نماز مي خوانند.
زندگي چقدر کوتاه است؛ فاصله ي اذان تا نماز...

اِنَّ اَحَبَّ الاعمالِ الي اللهِ عزَّوجلَّ اَدوَمُها و اِن قلِّ.
محبوب ترين کارها نزد خدا با دوام ترين آنهاست، گرچه اندک باشد.
(رسول اکرم (ص))

آن کس که بسيار شاد است، بسيار خواهد گريست.

هر کس به اميد شانس زندگي کند، بازنده ي زندگي است!

بيش از حد عاقل بودن کار عاقلانه اي نيست! ( مثل فرانسوي)

در نگاه کسي که پرواز را نمي فهمد هر چه بيشتر اوج بگيري، کوچک تر خواهي شد...

دنيا را بد ساخته اند....کسي را که دوست، تو را دوست نميدارد...کسي که تو را دوست دارد، تو دوستش نمي داري... اما کسي که هم تو دوستش داري و او هم تو را دوست دارد... به رسم و آيين هرگز به هم نمي رسند... و اين رنج است... ( دکتر علي شريعتي)

يادت باشه دنيا گِرده، هروقت احساس کردي به آخر رسيدي شايد در نقطه ي شروع باشي.

مراقب افکارت باش که گفتارت مي شود! مراقب گفتارت باش که رفتارت مي شود! مراقب رفتارت باش که عادت مي شود! مراقب عادتت باش که شخصيت مي شود! مراقب شخصيتت باش که سرنوشتت مي شود!

عاشق عاشقي باش، دوست داشتن رو دوست بدار، از تنفر متنفر باش، به مهرباني مهر بورز، با آشتي آشتي کن و از جدايي جدا باش.

وقتي دندون هاي کسي رو ديدي مطمئن نباش که داره مي خنده، شايد بخواد گاز بگيره!

هميشه کسي رو براي دوستي انتخاب کن که اونقدر دلش بزرگ باشه که نخواي براي براي جا شدن تو دلش خودتو کوچيک کني.

بزرگ ترين خيانت ها اين است که به دوست خود که تو را راستگو مي پندارد دروغ بگويي (رسول اکرم"ص")

از افتادن ديگري دل خود را شاد مکن، زيرا نمي داني زمانه براي تو چه پيش خواهد آورد. ( حضرت علي عليه السلام)

با ثروت نمي توانيد در قلوب مردم رخنه کنيد ولي با اخلاق نيکو مي توانيد. ( رسول اکرم"ص")

خداوند کاهلي و تنبلي را دو فرزند عطا فرمود که آن ها را خواري و بدبختي نام نهادند. ( سقراط)

اي پسر من از سکوت هيچ گاه نادم نشدم ، ليکن بسيار وقت سخن گفتم و پشيماني بردم. (لقمان)

سرچشمه ي همه ي فسادها بيکاري است، شيطان براي دست هاي بيکار کار تهيه مي کند. ( پاسکال)

زندگي چقدر بي رحم است که معلمش اول امتحان مي گيرد بعد درس مي دهد...

امروز همان فردايي است که ديروز منتظرش بوديد.

علم بدون مذهب ننگ است و مذهب بدون علم کور است. ( آلبرت اينيشتين)

جز راست نبايد گفت
هر راست نشايد گفت

صدها هزار نفر براي بارش باران دعا کردند، غافل از اين که خدا در فکر کودکي است که چکمه هايش سوراخ است.

کسي که تو قايقِ هيچ وقت شنا نمي کنه و کسي که تو هواپيماست هيچ وقت پرواز نمي کنه.

براي شنا کردن به سمت مخالف رودخانه، قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهي مرده اي هم مي تواند از طرف موافق جريان آب حرکت کند . ( دکتر علي شريعتي)

:razz: :razz: :razz:
هر کس از تاريخ عبرت نگيرد، عبرتِ تاريخ مي شود.
New Member
New Member

پست توسط shimaa »

سلام دوستان
اينم چند تا جمله ي قشنگ ديگه از اينيشتين:

1. اين ممكن است كه بتوان هر چيزي را به صورت علمي شرح داد،اما اين بي احساس و بي معني خواهد بود، درست مثل اين كه اگر شما سمفوني بتهوون را همچون يك موج نوساني فشرده شرح دهيد.

2. مسلما نيروي جاذبه هيچ مسئوليتي در قبال افتادن انسانها در عشق ندارد.

3. وقتي شما به مدت دو ساعت با دختر زيبايي مي نشينيد به نظر مي رسد كه دو دقيقه بر شما گذشته، ولي وقتي روي يك اجاق داغ براي دو دقيقه مي نشينيد گويي به نظر مي رسد كه دو ساعت بر روي آن نشسته ايد " اين نسبيت است ".

4. تخيلات بسيار مهم تر و با ارزش تر از دانش و دانسته ها هستند.

5.اشخاص مختلف به كمك تكلم مي توانند تا حدودي تجربيات خود را با هم مقايسه كنند، از اين راه نشان داده مي شود كه برخي ادراكات حسي اشخاص مختلف نظير يكديگر است،در حالي كه براي ادراكات حسي ديگر چنين تناظري را نمي توان اثبات كرد. ما عادت داريم كه آن دسته از ادراكات حسي را كه بين افراد مختلف مشترك هستند و بنابراين ،تا حدودي،غير شخصي هستند را، واقعي بدانيم.

6. در طول يك قانون رياضي به يك واقعيت اشاره مي شود ولي يقين وجود ندارد. در طول زماني كه يقين وجود دارد، كسي به واقعيت اشاره نمي كند.

7. گاهي اوقات ما بهاي هنگفتي را براي هيچ مي پردازيم.

8. زماني كه از آلبرت اينيشتين خواسته شد كه درباره ي راديو شرح دهد، پاسخ داد: "ببينيد،سيم تلگراف شبيه يك گربه ي بسيار بسيار طويل مي باشد.شما دم او را در نيويورك مي كشيد،و او در لس آنجلس ميوميو مي كند.آيا شما اين را درك مي كنيد؟راديو نيز دقيقاً اين چنين عمل مي كند؛ شما سيگنال را در اينجا ارسال مي كنيد و آنها در آنجا آن را دريافت مي كنند. فقط با اين تفاوت كه در آنجا گربه اي وجود ندارد."

9. اگر من فقط شهرت داشتم ، من فقط يك قفل سازمي بودم.

10. انسان عموما از نسبت دادن صفت زيركي به ديگران اجتناب مي كند، مگر به دشمن.

11. هيچ گاه به آينده فكر نمي كنم ،آينده خيلي زود از راه مي رسد.

12.انسان جزئي است از يك كل، كه ما آن را "عالم" مي ناميم. جزئي كه محدود به زمان و فضا است. او خود افكار و احساساتش را به عنوان چيزي جداي بقيه عالم تجربه مي كند.كه مي توان آن را نوعي خطاي باصره در خود آگاهيش دانست.اين خطا براي ما نوعي زندان است كه ما را به اميال شخصي و ابراز عواطف نسبت به چند نفري كه از همه به ما نزديكترند محدود مي كند.
وظيفه ي دشوار ما بايد اين باشد كه خود را از اين زندان نجات دهيم و دايره ي عواطف خود را گسترش دهيم تا همه موجودات زنده و سراسر طبيعت را با تمام زيبائيهايش در بر گيرد.هيچ كس قادر نيست كاملاً به اين هدف دست يابد.اما تلاش براي نيل به آن خود بخشي از روند آزادي براي امنيت دروني است.

13. فقط دو چيز لايتناهي وجود دارد،جهان هستي و ناداني انسانها،البته من راجع به اولي زياد مطمئن نيستم.

14. در مقابل خداوند همه ي ما به يك اندازه خردمند و به يك اندازه احمق هستيم.

15. لذت نگريستن و درک طبيعت والاترين نعمت است.

16. - آلبرت اينيشتين (متفكر و فيزيكدان بزرگ) Albret Einstein : قرآن، كتاب جبر يا هندسه يا حساب نيست بلكه مجموعه‌اي از قوانين است كه بشر را به راه راست، راهي كه بزرگ‌ترين فلاسفه از تعريف آن عاجزند ، هدايت مي‌كند.
17. نقطه اتصال دو زمان گذشته و آينده حال است قدر آنرا بدانيد.

18.راز ابدي دنيا دريافتني بودن آن است. از يافته هاي بزرگ امانوئل كانت يكي اين است كه فرض دنياي خارجي واقعي،بدون اين دريافتني بودن،بي معني است. اين واقعيت كه دنيا دريافتني است،يك معجزه است.

19. قسم مي خورم كه توي اين عالم يك خبري هست!!

20. به هنگام رويارويى با مشكلات اساسى، نمى‏توانيم از همان سطح تفكرى كه آن مشكلات را به وجود آورديم، آنها را برطرف كنيم.

21. عشق مثل ساعت شني مي ماند، هم زمان که قلب را پر مي کند،مغز را خالي مي کند.

22. من مي خواهم انديشه هاي خداوند را بدانم...بقيه چيزها جزئيات هستند.

23. من خودم را براي يك كار خيلي بزرگ آماده كرده بودم اما بعد از اينكه مسايل رو ديدم فهميدم كه كار بزرگي نمي خواهد انجام بدهم. فقط بايد اين قايق را روي آب انداخت و كمي پارو زد. همين!!

24. تجاربي كه تا كنون داشته ايم به ما اين اجازه را مي دهند كه طبيعت را مصداق ساده ترين انديشه هاي رياضي قابل تصور بدانيم.من قانع شده ام كه مي توان با استفاده از ابزارهاي رياضي محض،مفاهيم و قوانين مرتبط كننده آنها را كه كليه شناخت طبيعت هستند بدست آورد،آزمايش ممكن است الهام بخش مفاهيم رياضي مناسب باشند اما به طور قطع و يقين نمي توان اين مفاهيم را از تجربه استنتاج كرد،البته آزمايش همچنان يگانه معيار مفيد بودن ساختارهاي رياضي خواهد بود اما خلاقيت در جنبه هاي رياضي مطلب است،بنا براين به يك اعتبار عقيده دارم كه همانطور كه قدما تصورمي كردند،فكر محض مي تواند به درك واقعيت نائل شود.

25. من بافته هاي فكرم را با استفاده از تيشه ي رياضي آنچنان ظريف و حساس كرده ام تا به فركانسهاي خدا، عكس العمل نشون بده.

26. جالبه كه هر كدام ما براي يك سفر روي زمين مي آييم كه نميدونيم چرا؟ اما بنظر ميرسه كه هدف مقدسي وجود داشته باشه.

27. در جهان چيزي هست كه نمي دانيم چيست و كاري مي كند كه نمي دانيم چه كاري است.

28.براي من چه لذتي عميق تر و واقعي تر از اين است كه بدانم ،آيا خداوند هيچ انتخابي در آفرينش اين جهان داشته است.
29.دو راه براي زندگي در دوران زندگي وجود دارد: يكي آنكه تصور كنيم هيچ چيز يك معجزه نيست و ديگر آنكه تصور كنيم كه همه چيز يك معجزه است.

30.تو نمي تواني به طور همزمان هم آماده ي جنگ و هم مانع از وقوع جنگ شوي.
31.نفهميدني ترين چيز در رابطه با دنيا آن است كه اصلا قابل درك نيست.
32.خداوند براي آفرينش جهان تاس نيانداخت.

33.اگر A يك معادله ي موفق باشد،آنگاه فرمول آن به اين قرار است: Z+Y+X=A كه در آن X : كار و Y: تفريح و Z : دهانت را بسته نگه دار، تعريف شده است.
34..شما وقتي تبسم مي كنيد، جامه ي انسانيت مي پوشيد.
35.از نظر من معادله مهم تر است زيرا سياست براي حال است و معادله براي ابد.

:razz: :D
New Member
New Member

پست توسط shimaa »

سلام

« اقترب للناس حسابهم و هم فی غفلة معرضون »
مردم يک ابديت در پيش دارند و عين خيالشان نيست.

ای دل! بدان که عشق مرکب حرکت است نه مقصد حرکت.

بزرگترين مخدر براي بشريت اين است
كه مدام با خود بگويد خوش باش!
(علامه جعفري)

بزرگي مي‏گفت:
آسمان ها و عوالم مافوق ما همانقدر حقيقت و واقعيت دارند كه زمين زير پاي ما.

يا سخني بگو دلپذير و يا دلي داشته باش پند پذير.

كسي رشد و پيشرفت مي كند كه در
زندگي در پي افق هاي تازه و جديد
باشد.

بيا به ابديت بپيونديم
نه مثل خيلي ها به تاريخ!

*ضاع من کان له مقصد غير الله
هر کس که هدف و غايتي جز خدا داشته باشد خود را تلف کرده است.

بشر امروز از آزادي مي‌گريزد و اين گريز از آزادي را آزادي مي‌نامد!
(شهيد آويني)

هرگز فردی ولو بسیار نادان را ندیدم که از وی چیزی نتوانسته ام بیاموزم . ( گالیله)

در عالم دو چيز از همه زيباتر است : آسمانی پر ستاره و وجدانی آسوده . (کانت)

بین حق و باطل ، چهار انگشت فاصله است و این مصافت کوتاه را همیشه در قضاوت خود رعایت نمایید (حضرت مولا (ع))

اينکه انسان بتواند چيزهايی را که سبب آزار ديگران است درخود از بين ببرد ، هنر است . ( گوگول)

اگر می خواهی اندوهگین نباشی ، حسود مباش .( انوشیروان عادل ( پادشاه ساسانی ))

بلند نظر باشید و هدفهای بزرگ تعیین کنید .( میکل آنژ)

آنقدر شکست خوردم که راه شکست دادن را آموختم .( ناپلئون)

اگر همه می‌توانستند از استعدادهای خود درست بهره بگیرند، دنیا همان بهشت موعود می‌شد که همه می‌خواهند . ( محمد زکریای رازی)

تدبیر همیشه بر شمشیر غالب است .( ناپلئون)

هیچ کاری برای انسان سخت‌تر از فکر کردن نیست .( آلبرت اینشتین)

مردم از ترس شکست می بازند .( ناپلئون)

برتری دانش از برتری نیایش، بیشتر است .( حضرت محمد (ص))

وجود ما به منزلهٔ باغی است که ارادهٔ ما باغبان آن است . (ویلیام شکسپیر)

دروغ در دوی سرعت شرکت می‌کند، اما راستی در دوی ماراتن. (مایکل جکسون ( موسیقی دان و خواننده))

اگر می‌خواهی بدانی که خدا چه ارزشی و اعتباری برایت قائل است، پس ببین تو چه ارزشی برای او قائلی (حضرت محمد (ص))

هنگامى که بر دشمنت پیروز شدى عفو را شکرانه این پیروزى قرار ده .(حضرت مولا (ع))

کارهای تکراری ما نشان دهنده شخصیت ماست . ( ارسطو)

تا زمانی که سخن نگفته‌ای کلامت بندهٔ توست اما وقتی سخن گفتی تو بندهٔ سخنت هستی ( حضرت مولا (ع))

یک دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به سر جای اولش برگردد؛ ولی در همین مدت یک راست هنوز دارد بند کفش‌های خود را می‌بندد تا حرکت کند. ( مارک تواین ( نویسنده ))

کم دانستن و زیاد حرف زدن مثل نداشتن و زیاد خرج کردن است .( ناپلئون)

ترسناک ترین تنهایى خود پسندى است .( حضرت مولا (ع))

به خدا نگویید مشکل بزرگی دارید بلکه به مشکل بگویید خدای بزرگی دارید .

شادترین افراد، لزوماً بهترین چیزها را ندارند فقط از آنچه که دارند بهترین استفاده را می‌کنند
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط aliila »

هميشه به ياد داشته باش : با آجرهايي که به سويت پرتاب مي کنند ؛ مي تواني ديواري استوار براي خود بسازي! ::sh
[marq=right] من در اندیشه ی گام هایت پروانه وار می سوزم ، در انتظار آمدنت می بارم و زیر لب میخوانم : گر تو باشی غم عالم هیچ است . الا که راز خدایی ... خدا کند که بیایی ...[/marq]
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 563 بار
سپاس‌های دریافتی: 541 بار

Re: مختصر و مفيد ( جملات قشنگ)

پست توسط هیچ »

اگر انسانها مي دانستند با هم بودنشان چقدر محدود است ،محبتشان به هم نامحدود ميشد.(امام علی ع) 

اهل دل را دوخصلت باشد : دل سخن پذیر - سخن دل پذیر 

يك نقطه بيش فرق رحيم ورجيم نيست  
 از نقطه اي بترس كه شيطاني ات كند 

خدايا
به داده و نداده و گرفته ات شكر
كه داده ات نعمت است
و نداده ات حكمت
گرفته ات امتحان

همانا دنیا مانند آب شور است
هر چه بیشتر بنوشی تشنه تر شوی

(امام علی علیه السلام)
ارسال پست