سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم. زود بگین.

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم. زود بگین.

پست توسط zahra sadeghpoor »

تصویر
سلام به ملت. چند هفته ایه که سوال مهمی برام پیش اومده ،
من برا این که راحت تر و بهتر عروج معنوی داشته باشم تصمیم گرفتم به مرد های نا محرم ابدا نگاه نکنم ولی تصویرمثلا برا
اصطلاحا نمره چونه زدن از استادا یا ...مواردی که آدم مجبور میشه( شایدم واقعا اجبار نباشه) با نگاه کردن همه چیزمو از دست دادم و زحمتم کلی زیاد شدتصویرتصویر. و چیز دیگه ای که هست اینه که بعضی مردا وقتی بهشون نگاه نکنیم حرسشون میگیره. به هر حال من موندم که چه جوری میشه تو این جامعه زندگی کرد و به قرب الهی رسید ! ! !تصویر
اگه راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم.
-
سپاس‌های ارسالی: 350 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

Re: سوال خیلی خیلی خیلی خیلی مهم. زود بگین.

پست توسط HRG »

با سلام خدمت شما دوست گرامی :razz:

ممکنه نگاه نکردن به مردهای نا محرم یکی از راههای قرب الهی باشه ولی نه هر نگاه نکردنی :x
منظور اینه که از نگاههایی باید پرهیز کرد که موجب شلیک شدن تیری زهرالود از ناحیه شیطان باشد و انسان را به دام منجلاب گناه بیفکند .
نگاههای سالم و ضروری جزیی از زندگی سالم است که ممکنه با حذف اونا بعضی ضررات را متحمل شویم .در نهایت منظور از نگاه است که مهمه و تاثیر گذار و مسلما بایستی از منظور های نا پاک دوری جست و این زن و مرد ندارد و حتی ممکن است بعضی نگاههای مرد به مرد و زن به زن نیز حرام باشد که فکر کنم دلیلش هم واضح باشد.
و ان چیزی که مهم است کاری به دیگران نداشته باشید که در مورد نگاه کردن شما به انها چه عکس العملی دارند بلکه مواظب نگاههای ناپاک باشید که خدای ناکرده متضرر نشوید .

در ضمن رسیدن به قرب الهی فاکتورهای مهم دیگری را نیز شامل می شود که موضوع مطروحه یکی از انها می باشد و مهم اینه که تمام شرایط را رعایت فرمایید :-o

پاینده و موفق باشید :razz:
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 123 بار
سپاس‌های دریافتی: 236 بار

پست توسط TAVVAB »

zahra sadeghpoor نوشته شده:تصویر
سلام به ملت. چند هفته ایه که سوال مهمی برام پیش اومده ،
من برا این که راحت تر و بهتر عروج معنوی داشته باشم تصمیم گرفتم به مرد های نا محرم ابدا نگاه نکنم ولی تصویرمثلا برا
اصطلاحا نمره چونه زدن از استادا یا ...مواردی که آدم مجبور میشه( شایدم واقعا اجبار نباشه) با نگاه کردن همه چیزمو از دست دادم و زحمتم کلی زیاد شدتصویرتصویر. و چیز دیگه ای که هست اینه که بعضی مردا وقتی بهشون نگاه نکنیم حرسشون میگیره. به هر حال من موندم که چه جوری میشه تو این جامعه زندگی کرد و به قرب الهی رسید ! ! !تصویر
اگه راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم.

سلام بر شما .تصویر

چند هفته است سوال دارید الان که میپرسید میگید زود زود جواب بدید ؟! تصویر

اولا خوشا به حالتون که میخواید عروج معنوی داشته باشید . اگر براتون پیش اومد در دعاهاتون برای ما هم دعا بفرمایید . تصویر

ثانیا بنده چون استاد پاسخگو نیستم زیاده نمیگم و چند جمله ای رو که به نظرم میرسه میگم و میرم . تصویر

ببینید خواهرم فقط کسانی به عروج معنوی میرسند که سر تسلیم بر همه فرمانهای خدا فرود بیاورند نه اینکه بعضی از احکام رو بپذیرند و بعضی رو نه.

و این رو بدونید که تنها کسی که در دنیا اثر دارد خداست . استاد دانشگاه و رئیس شرکت و مدیر فلان جا و ... اینا همه قرارداد هایی هستند که ما انسانها وضع کردیم .

اگر خوب نگاه کنی میبینی که بزرگترین آدمها به خدا محتاجند و از او تاثیر میپذیرند . پس نیازی نیست که برای رفع نیازهامون به نامحرم نگاه کنیم. نه نامحرم نه کسی که محرم است. چشمت رو فقط به دستان خدا بدوز . او از رحمت بی وسعت خودش بهت عنایت میکند .

ببخشید اینا رو برای نفس خودم نوشتم . انشاءالله قابل استفاده برای شما هم باشه .

[External Link Removed for Guests] فرمود:«هر کس به نامحرم نگاه کند، خداوند چشم او را [url=<A]روز قیامت[/url] از آتش پر می‌کند؛ مگر اینکه در دنیا توبه کند.»

و نیز فرمود:«همه چشم‌ها در روز قیامت گریانند مگر چشمی که در دنیا از ترس خدا بگرید و چشمی که به نامحرمان نگاه نکند و چشمی که در راه خدا شب را تا به صبح بیدار باشد.»

و نیز فرمود:«نگاه نامحرمان تیری است مسموم از تیرهای
[External Link Removed for Guests]. هر کس از ترس خداوند چشم خود را از نگاه حرام باز دارد، خداوند ایمانی به او عطا فرماید که شیرینی آن را در قلبش حس کند.»

و نیز فرمود:« زنا برای همه اعضای انسان وجود دارد: زنای چشم، نگاه به نامحرمان است، زنای زبان، سخن گفتن با نامحرمان به قصد لذت طلبی، زنای گوش، شنیدن سخن نامحرمان و زنای دست، لمس بدن نامحرمان است.»

و نیز فرمود:«خداوند بر زنی که شوهر دارد و به نامحرمان نگاه می‌کند خشم می‌گیرد.»

[External Link Removed for Guests] فرمود:«هر کس نامحرمی را دید و چشم خود را به طرف آسمان بلند کرد یا بست، خداوند در بهشت، [External Link Removed for Guests] را به عقدش درمی‌آورد.»

منابع:
بحار الانوار، ج 104، باب 91، ص 31 تا 42.

مراجعه شود به:
[External Link Removed for Guests]

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * دين اگر شـش دانگ باشد در مَثَل*
*نصف آن باشـد عقيــده بـي جَـدَل *

* بُعـد اخلاقــي دو دانـگ ديـن مـن*   

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] * مـايــه ي آرامـش و تـسـكيـن مـن*
  *اين رساله كوچك ويك دانگي است*   

[HIGHLIGHT=#f2dcdb] دين من كاملترو شش دانگي است.تصویر   
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط zahra sadeghpoor »

سلام. از این که جواب دادین ممنونم :razz: . ولی به نظر میرسه که جناب hrg هم اشتباهی رو کردن که رایجه.این ما نیستیم که ضرورت نگاه رو تعیین میکنیم و چه بسا ضرری کنیم که در حقیقت عین منفعت و سوده.من خودم ترم قبل تفکر شما رو داشتم و خیلیا ممکنه اینو تجربه کرده باشن که هر چی معرفت کسب میکنن باز هم به معراج که هیچ اصلا رشد معنوی ندارن دقیقا مثل ترم قبل خودم . محاله کسی به چیزی نگاه کنه و اون چیز وارد قلبش نشه .چرا میگن اینقدر تو پاساژایی که ته نداره(یادم نیست اسمش چی بود) نرین؟( حالا شما بگو مگه تو فقه گفتن تو پاساژ نرو ! ! !) بله. همینطور که گفتین نگاه نکردن به نا محرم و . . .فقط یکی از مقدماتیه که باید با معرفت همرام بشه تا انسان رو از حیوان بودن خارج کنه و بذر انسانیت شکوفا بشه.
التماس دعا :razz:
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 217 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط Reza1370 »

zahra sadeghpoor نوشته شده:و چیز دیگه ای که هست اینه که بعضی مردا وقتی بهشون نگاه نکنیم حرسشون میگیره.

HRG نوشته شده:در نهایت منظور از نگاه است که مهمه و تاثیر گذار و مسلمابایستی از منظور های نا پاک دوری جست و این زن و مرد ندارد و حتی ممکن استبعضی نگاههای مرد به مرد و زن به زن نیز حرام باشد که فکر کنم دلیلش همواضح باشد.
و ان چیزی که مهم است کاری به دیگران نداشته باشید که درمورد نگاه کردن شما به انها چه عکس العملی دارند بلکه مواظب نگاههای ناپاکباشید که خدای ناکرده متضرر نشوید .

تصویر تصویر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 563 بار
سپاس‌های دریافتی: 541 بار

پست توسط هیچ »

واسه همیناشه که حالم از محیط درس و دانشگاه به هم میخوره.... اون وقت تازه تو کشورای اروپایی به این نتیجه رسیدن که جدا کردن دختر و پسر تو دو کلاس مختلف باعث پیشرفت درسیشون میشه .... چه خوب میشد دانشگاههای بانوان و آقایان داشتیم، تا هیچ کس مجبور نشه به خاطر کسب علم مجبور به کسب گناه بشه ...
برای رسیدن به قرب الهی باید کنج عزلت گزید ، مثل پیامبر عزیزمون که به غار میرفت...
در حدیثی از ائمه داریم که روزی بر این امت فرا میرسد که مسلمان برای حفظ دینش از قلهء کوهی به قلهء کوه دیگر فرار میکند....مثل اینکه اون زمان فرا رسیده
اللهم عجل لولیک الفرج
همانا دنیا مانند آب شور است
هر چه بیشتر بنوشی تشنه تر شوی

(امام علی علیه السلام)
Senior Member
Senior Member
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 137 بار

پست توسط حامد صارم »

سلام
اگر نگاه کردن انسان را از عروج باز می داره دیگه این همه توجیه برای چیه

به نظر من اونجا که از دستش در می ره مأیوس نباید شد دوباره باید انسان با خودش تجدید عهد کنه
ارسال پست

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”