خداشناسی
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 747 بار
- سپاسهای دریافتی: 635 بار
Re: خداشناسی
با سلام
شما از كجا فهميدي يكسال ديرتر خلق كرده؟
شما از كجا فهميدي يكسال ديرتر خلق كرده؟
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
با تشکر از دوستان
اول مشخص کنید سوال بی معنی است یا اشتباه ایندو با هم فرق می کنه
سوال را کمی ساده تر و واضح تر می کنم خدا چه زمانی مخلوقات را آفرید؟(دیر یا زودش مهم نیست)
اول مشخص کنید سوال بی معنی است یا اشتباه ایندو با هم فرق می کنه
سوال را کمی ساده تر و واضح تر می کنم خدا چه زمانی مخلوقات را آفرید؟(دیر یا زودش مهم نیست)

-
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
از آنجائی که خداوند علت تامه می باشد و مخلوقات چون زمانمندندپس مخلوقات قدیم زمانی می باشند. 

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
سلام s.abbasi
اولا جواب شما هیچ ربطی به سوال من نداشت دوما اصطلاحت علت تامه و قدیم زمانی را تعریف کنید و در ضمن
خیلی قلمبه سلمبه صحبت نکنید
با تشکر
اولا جواب شما هیچ ربطی به سوال من نداشت دوما اصطلاحت علت تامه و قدیم زمانی را تعریف کنید و در ضمن
خیلی قلمبه سلمبه صحبت نکنید
با تشکر

-
- سپاسهای ارسالی: 227 بار
- سپاسهای دریافتی: 154 بار
------------------------------------------
آخرین ويرايش توسط 1 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 137 بار
بابا جون دعوا سر یک سال زودتر و دیرتر نیست دعوا سر اینه که خدا از کی شروع به خلقت نموده همیشه داشته خلق می کرده یا خیر در هر صورت چرا ؟؟؟؟

-
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
با سلام
در ابتداي سوره بقره مي خوانيم كه اين كتاب بي هيچ شك راهنماي پرهيز گاران است پرسيدن خوب است اما به عقيده من گاه شيطان از طريق سوالاتي كه پاسخ آن در ذهن محدود ما نمي گنجد به بهانه جستجوي حقيقت و روشنفكري ما را از راه خداوند دور مي كند بياييد هنگامي كه سوالاتي به ذهنمان مي آيد كه اگر هر انساني پاسخ دهد در پاسخش شك مي كنيم به خواندن آياتي از قرآن كريم به خداوند پناه ببريم به شما قول مي دهم پاسختان را ميفهميد و به خداوند نزديكتر هم مي شويد
در ابتداي سوره بقره مي خوانيم كه اين كتاب بي هيچ شك راهنماي پرهيز گاران است پرسيدن خوب است اما به عقيده من گاه شيطان از طريق سوالاتي كه پاسخ آن در ذهن محدود ما نمي گنجد به بهانه جستجوي حقيقت و روشنفكري ما را از راه خداوند دور مي كند بياييد هنگامي كه سوالاتي به ذهنمان مي آيد كه اگر هر انساني پاسخ دهد در پاسخش شك مي كنيم به خواندن آياتي از قرآن كريم به خداوند پناه ببريم به شما قول مي دهم پاسختان را ميفهميد و به خداوند نزديكتر هم مي شويد