سلام دوست عزیز بنده که نفهمیدم-مگر که واضحتر بنویسی
اللهم عجل لولیک المهدی المنتظر الفرج السلام علیک یا بقیة الله یا خلیفة الرحمن یا امام الانس والجان السلام علیک یا عین الحیات السلام علیک بجوامع السلام خذ بأیدینا «آقا دست مارا بگیر» یا أبانا إستغفر لنا ذنوبنا انا کنا خاطئین یا أیها العزیز مسنا و أهلنا الظر و جئنا ببضاعة مزجاة فأوف لنا الکیل و تصدق علینا إن الله یجزی المتصدقین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمو أهلک عدوهم من الجن و الإنس من الأولین و آلآخرین
دوستمون درست میگن ، چون متنی که شما نوشته بودید هیچی ازش پیدا نبود ، چون رنگ فونت را همرنگ پس زمینه انتخاب کرده بودید و فقط دو کلمه "کبر و غرور" پیدا بود
بنده پست را ویرایش و رنگ متن را مشکی کردم که مشکل برطرف شد !
بنام خدا چجور جوابی میخای؟ 1-دینی و روائی 2-تجربی و تاریخی 3-عقلی فلسفی 4-عقلی فطری«عقل دست نخورده خدا دادی» 5-کلا چه گونه جوابی مد نظر شریف شما است
هر چقد کذابان تاجر شوند واضح است طول تاریخ چند هزار ساله امت های انبیاء«ع» بوده و هست.بخس در مکیال و میزان و رباو..در تاریخ قرآن آمده ولی چگونه ممکن است صادق فاجر باشد.در قرآن صادقین از جایگاه ویژه برخور دارند در آیات فراوان«هذا یوم ینفع الصادقین صدقهم» انبیاء و ائمه صادقین هستند چون در اوج صدق اگر کسی ظاهر سازی می کند و خود را آدم خوب جلوه می دهد از جمله راستگوئی.این بدترین دروغ گو است و در حد منافق درو است نه صادق؟؟!!!!(المنافق ان تحدث کذب و اذا وعد اخلف و اذا ائتمن خان) سپاس گذارم التماس دعا
اللهم عجل لولیک المهدی المنتظر الفرج السلام علیک یا بقیة الله یا خلیفة الرحمن یا امام الانس والجان السلام علیک یا عین الحیات السلام علیک بجوامع السلام خذ بأیدینا «آقا دست مارا بگیر» یا أبانا إستغفر لنا ذنوبنا انا کنا خاطئین یا أیها العزیز مسنا و أهلنا الظر و جئنا ببضاعة مزجاة فأوف لنا الکیل و تصدق علینا إن الله یجزی المتصدقین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمو أهلک عدوهم من الجن و الإنس من الأولین و آلآخرین
بنام خدا در باره تکبر از نرم افزار«گنجینه روایات نور» بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار ج70 213 باب 130 الكبر ..... ص : 179 1-عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ ع الْعِزُّ رِدَاءُ اللَّهِ وَ الْكِبْرُ إِزَارُهُ فَمَنْ تَنَاوَلَ شَيْئاً مِنْهُ أَكَبَّهُ اللَّهُ فِي جَهَنَّم
ايمان و كفر-ترجمه الإيمان و الكفر بحار الانوار ج2 604 130 در تكبر و نخوت ..... ص : 604 1-علاء بن فضيل گويد: امام صادق از امام باقر عليهما السّلام روايت ميكند كه فرمودند: عزت لباس خداوند و بزرگى پوشش او ميباشد، هر كس در اين باره با خداوند به مقابله برخيزد خداوند او را برو در جهنم خواهد افكند
4-داود بن فرقد از برادرش روايت ميكند كه گفت: از امام صادق عليه السّلام شنيدم فرمودند: متكبران در صورت موجودات كوچك قرار داده ميشوند و مردم آنها را زير دست و پا خرد ميكنند تا خداوند حساب مردم را برسد
ايمان و كفر-ترجمه الإيمان و الكفر بحار الانوار ج2 464 114 دروغ و نقل آن ..... ص : 463 1-يكى از راويان از امام باقر عليه السّلام روايت مىكند كه فرمودند: على بن الحسين عليهما السّلام به فرزندان خود مىفرمودند: از دروغ دورى كنيد و سوگند بزرگ و كوچك از زبان شما بيرون نيايد چه در كارهاى مهم و يا عادى.هر گاه مردى در كارهاى كوچك دروغ بگويد جرأت پيدا مىكند در كارهاى بزرگ هم مرتكب دروغ بشود، مگر نمىدانيد رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمودند بنده با صداقت رفتار مىكند تا آن جا كه خداوند او را از صديقان به حساب مىآورد، يا همواره دروغ مىگويد تا جايى كه خداوند او را در زمره دروغگويان به حساب مىآورد
2 -ابو اسحاق خراسانى روايت مىكند كه امير المؤمنين عليه السّلام فرمودند: از دروغ دورى كنيد، هر اميدوارى دنبال كار مورد نظرش مىرود، هر كس از چيزى بترسد از آن فرار مىكند.
5-رسول اكرم صلى اللَّه عليه و آله فرمودند بالاتر از ربا دروغ مىباشد، مردى به حضور آن بزرگوار عرض كرد: مؤمن زنا مىكند، فرمود: گاهى امكان دارد، پرسيد، مؤمن دزدى مىكند، فرمودند گاهى امكان آن هست، پرسيد يا رسول اللَّه دروغ مىگويد فرمودند: خير خداوند فرموده دروغگويان مؤمن نيستند.
البته از بعد اقتصادی و روانی بحث دیگری است .که فروشنده بر مبنای دروغ کمی سود بیشتر کند در مجموع کلی می شود باتصلطی که دارد شرح و بست می دهد و نسبت به روان شناسی که دارد به طرف خود نگاه می کنر .احیانا خیلی گران هم قالب می کند گاها چند برابر و گاها در اثر پیشرفت تاجر می شود.البته بستگی به ابعاد و توانائی خود و شرائطی که پیش بیاید و کاری که دست و پا کرده و پله پله بالا رفته والسلام