است كه گفتم اينجا براي اين بحث مناسب تره اين شد كه كپيش كردم
[BLOCKQUOTE]هفته پیش موقع فیلم جومونگ بچه داداشم که اسمش طاها است و فقط 5 سالشه، وسط فیلم پرسید؟:[/BLOCKQUOTE]
[BLOCKQUOTE]((مامان ، جومونگ پیامبره؟))[/BLOCKQUOTE]
[BLOCKQUOTE] [/BLOCKQUOTE]
[BLOCKQUOTE]تازه اونجا ما اثرات این فیلمها و فرهنگ سازی اونا را فهمیدیم و من هم فهمیدم که چرا توی همین کلوب تا میگی ظهور نزدیکه همه متهمت میکنن که ((کذب الوقاتون))
و یه روایت شنیدن و پی همین یکی را هم گرفتن ،نمیپرسن پس این همه حدیث که نشانه های ظهور را میگه برای کی هست؟چرا روایات مربوط به ظهور و شناختن اون برهه زمانی حساس از همه روایات ما بیشتره؟؟چرا چرا و چرا؟ در حالیکه اون چیزی که توی روایات ازش منع شده تعیین وقت دقیق ظهوره نه اینکه محدوده زمانی خاص را بهش بشه گفت کذب الوقاتون مثلا خود ایت الله مکارم میگه ما از سال 1400 شمسی وارد دوران ظهور صغری شدیم و جهان داره یواش یواش آماده میشه
برای ظهور ،یا رهبر انقلاب که نیمه شعبان سال 1376 فرمود
امروز ذهنیت بشر آماده آن است که بداند ،بفهمد و یقین کند که انسان والایی خواهد آمد)) و خیلی سخنان دیگه که مجالی نیست برای گفتنش.[/BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]بله ذهن ما را شستشو دادن که در حالی که از سال 1980 ،60 میلیون امریکایی در انتظار واقعه آرماگدون(حادثه و جنگ جهانی
که پیش از ظهور حضرت مهدی (عج) اتفاق میفته و در روایات اسلامی به قرقیسیا تعبیر شده اما غربیها و مسیحیان صهیونیست میگن که زمان
برگشت مسیح به جهان هست و .....که هرچند برگشتن مسیح درسته اما همین غربی ها سانسور کردن که همین مسیح پشت سر یوسف فاطمه نماز میخونه!!!)هستن ،اگه رییس جمهور محبوب ما بگه ظهور نزدیکه و دعای سلامتی امام زمان را توی سازمان ملل بخونه متهم به خرافه گویی و استفاده از مقدسات میشه[/BLOCKQUOTE]
[BLOCKQUOTE]چرا که از همون اول فرهنگ سازی برای من و امثال من نشده و ما جومونگ و لینچان و یانگوم و .....را از همه امامامون بیشتر میشناسیم و ما(خودم از همه بدتر) فقط امامامون را برای شفا گرفتن و رسیدن به حاجاتمون میخوایم اما نمیدونیم که این امام اگه 1175 ساله که غائبه به خاطر اینه که ما (خودم از همه بدتر)نخواستیمش چرا که خود امام زمان در نامه ای به شیخ مفید اونم تنها پس از گذشت 90 سال از غیبت کبری این 90 سال را طولانی دانسته!!!و خطاب به شیخ مفید میفرمایند
اگر شیعیان ما آمادگی برای ظهور را داشتند ظهور این همه عقب نمیفتاد)) [/BLOCKQUOTE]
[BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]برای تعجیل در ظهور یه صلوات بفرست و داغش کن[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]