سوال در مورد تعبير خواب
مدیر انجمن: شورای نظارت
Re: سوال در مورد تعبير خواب
سلام سال نو مبارک من سنی ام خواب دیدم عده ای به کربلا از طرف منطقه ی ما کردستان عازم کربلا معلا بودن باهاشون نشستم حرف از کربلا بود کمی را با آنها بودم یک زن هم اون میان بود پیر زنی شاید 50 ساله با من دست داد بهشون میگفتم که تا چند ساعت آینده میرسن کربلا وقتی میخواستم برم از انها دعا خواستم و گفتم نائب زیارهی منم باشید

-
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
- تماس:
Re: سوال در مورد تعبير خواب
سید امید نوشته شده:سلام سال نو مبارک من سنی ام خواب دیدم عده ای به کربلا از طرف منطقه ی ما کردستان عازم کربلا معلا بودن باهاشون نشستم حرف از کربلا بود کمی را با آنها بودم یک زن هم اون میان بود پیر زنی شاید 50 ساله با من دست داد بهشون میگفتم که تا چند ساعت آینده میرسن کربلا وقتی میخواستم برم از انها دعا خواستم و گفتم نائب زیارهی منم باشید
بسم رب النور
سلام علیکم
انشاءالله عاقبت به خیر میشید و با مذهب شیعه و عشق به حضرت سید الشهدا از دنیا خواهید رفت. حضرت زینب سلام الله علیها هم به شما نظر لطف دارند. عنایاتی از طرف ایشان متوجه شما میشه. اما چقدر خوب هست انسان بی طرفانه و به دور از تعصب، مذهبی که واقعا اکمل مذاهب هست رو بشناسه و گرایش پیدا کنه بهش.
والله العالم
در پناه حق
اللهم عجل لولیک الفرج
ِنَّ الَّذِينَ اتَّقَواْ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُواْ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ ﴿201 - الاعراف) اهل تقوا را از شيطان وسوسه و خيالى به دل فرا رسد همان دم خدا را به ياد آرند و همان لحظه بصيرت و بينايى پيدا كنند
تعبير خواب
سلام
اميدوارم شاد و خرم باشيد
خواهشمندم اين خواب را تعبير بفرمائيد:
تاريكي مي ديدم و ديگر هيچ. بعد از چندثانيه شخصي كه كاملاً مي شناختم و شخصيت بزرگي بود واضح ديدم كه به من نگاه مي كند. خواب در اين جا به پايان رسيد.
با تشكر
اميدوارم شاد و خرم باشيد
خواهشمندم اين خواب را تعبير بفرمائيد:
تاريكي مي ديدم و ديگر هيچ. بعد از چندثانيه شخصي كه كاملاً مي شناختم و شخصيت بزرگي بود واضح ديدم كه به من نگاه مي كند. خواب در اين جا به پايان رسيد.
با تشكر
لطفاً خواب مرا تعبیر نمایید.
با عرض سلام و خسته نباشید. خواب دیدم که مادرم فوت کرده و وی را بدون اینکه بقیه دیده باشند دفن کرده اند و من بعد از دفن بر سر خاک ایشان رفته و بر روی خاک خوابیده و گریه می کنم.

-
- سپاسهای ارسالی: 747 بار
- سپاسهای دریافتی: 635 بار
Re: لطفاً خواب مرا تعبیر نمایید.
قبل از اذان صبح خوالب ديديد؟
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
تعبیر خوابم
[FONT=Times New Roman]سلام <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
[FONT=Times New Roman]میتونم بگم که خیلی وقته دنبال کسی میگردم که خوابم رو تعبیر کنه بخاطرش تا حوضهعلمیه و خیلی جا ها و خیلی کسا رفتم ولی تعبیری که کردن اصلا با خوابم جور نیست اگه تونستم تحویل بدم این جوری که میدونم تعبیرش اون چیزا نیست
[FONT=Times New Roman]من یه سری خواب ها رو ÷شت سر هم و سر یال وار
[FONT=Times New Roman]1-
خواب دیدم همه اهل روستامون و اهالی محلمون دنبال یه چیزی هستن و دارن گریه و زاری میکنن
[FONT=Times New Roman]دارن به سرشون میزنن زمین رو میگردن و... من هم در همین حال یه سکه پیدا کردم تو دستم بود ؛مشتش کردم , یواشکی نگاهش کردم دیدم سکم طلاست و چه زیبا همه ریختن سرم و اونو از من خواستن گفتن میدونیم که پیش توست اونو بده به ما و اصرار و تمنا
[FONT=Times New Roman]2-
خواب دیدم بهم احترام میزارن ؛ رفتیم تو یه خونه یه مریض خوابیده بود عانگار اون خونه رو میشناختم ولی ادماش رو نه مریض خوابیده بود پشت یه دری که باز بود دور در هم زرد رنگ بود رو تشک خوابیده بود و منو نگاه میکرد , من نشستم و دعای عم یجیب ..... رو میخوندم همه میگفتن نگاه کن داره گریه میکنه قبول شد و تعریف و تمجیدو ... مریض هم منو نگاه میکرد .
[FONT=Times New Roman]3-
خواب سوم رو هم اگه لطف کنید تعبیراین دو خوابم رو بگین براتون مینویسم فقط یه خواهش دارم تو سایت تون علنی خوابهایی رو که براتون نوشتم رو نزارین ولی تعبیر هاش مهم نیست تو همون آرشیو ها میخونم
[FONT=Times New Roman]
[FONT=Times New Roman]
[FONT=Times New Roman]میتونم بگم که خیلی وقته دنبال کسی میگردم که خوابم رو تعبیر کنه بخاطرش تا حوضهعلمیه و خیلی جا ها و خیلی کسا رفتم ولی تعبیری که کردن اصلا با خوابم جور نیست اگه تونستم تحویل بدم این جوری که میدونم تعبیرش اون چیزا نیست
[FONT=Times New Roman]من یه سری خواب ها رو ÷شت سر هم و سر یال وار
[FONT=Times New Roman]1-
خواب دیدم همه اهل روستامون و اهالی محلمون دنبال یه چیزی هستن و دارن گریه و زاری میکنن
[FONT=Times New Roman]دارن به سرشون میزنن زمین رو میگردن و... من هم در همین حال یه سکه پیدا کردم تو دستم بود ؛مشتش کردم , یواشکی نگاهش کردم دیدم سکم طلاست و چه زیبا همه ریختن سرم و اونو از من خواستن گفتن میدونیم که پیش توست اونو بده به ما و اصرار و تمنا
[FONT=Times New Roman]2-
خواب دیدم بهم احترام میزارن ؛ رفتیم تو یه خونه یه مریض خوابیده بود عانگار اون خونه رو میشناختم ولی ادماش رو نه مریض خوابیده بود پشت یه دری که باز بود دور در هم زرد رنگ بود رو تشک خوابیده بود و منو نگاه میکرد , من نشستم و دعای عم یجیب ..... رو میخوندم همه میگفتن نگاه کن داره گریه میکنه قبول شد و تعریف و تمجیدو ... مریض هم منو نگاه میکرد .
[FONT=Times New Roman]3-
خواب سوم رو هم اگه لطف کنید تعبیراین دو خوابم رو بگین براتون مینویسم فقط یه خواهش دارم تو سایت تون علنی خوابهایی رو که براتون نوشتم رو نزارین ولی تعبیر هاش مهم نیست تو همون آرشیو ها میخونم
[FONT=Times New Roman]
[FONT=Times New Roman]

-
- سپاسهای ارسالی: 621 بار
- سپاسهای دریافتی: 602 بار
Re: تعبیر خوابم
اگر در خواب ببیند به او طلا میدهند نفع به اومی رسد. نقل از تعبیر خواب حضرت یوسف(ع)شهاب نوشته شده: [FONT=Times New Roman]من هم در همین حال یه سکه پیدا کردم تو دستم بود ؛مشتش کردم , یواشکی نگاهش کردم دیدم سکم طلاست و چه زیبا

-
تعبیر خواب
با عرض سلام
مدتی است که هر چند روز یکبار خواب کله پاچه می بینم واین مسئله مرا نگران نموده است لطفا" تعبیر ان را به من بگویید .
با تشکر
مدتی است که هر چند روز یکبار خواب کله پاچه می بینم واین مسئله مرا نگران نموده است لطفا" تعبیر ان را به من بگویید .
با تشکر