هر چند نمی خواستم زید وارد بحث بشم
ولی خوب
بعد اين مشکل هم حل شدنيست طراحان مذهبي ميتونند مانند توليدکنندگان برخي محصولات مذهبي در ذيل طرح خود ودر کنار نامشان درج کنند که هرگونه کپي برداري و تکثير شرعاً حرام ميباشد که با اين کار خود باعث ايده گرفتن طراحان آماتوري مثل من از طرحاشون بشند . چرا پس چنين کاري نميکنند .
فکر کنم منظورشما یه همچین چیزی باشه نه؟ ( من وقتی این تصویر رو نگاه می کنم خندم می گیره.)باید با اضافه کردن چیزی کنار طرح یا... به مردم بگید که استفاده از طرح گرافیکی هم باید با اجازه صاحبش باشه

مثلا سايت عظيمي مثل تبيان با اون بودجه اي كه دارن خرج ميكنن و كساني به اصطلاح گرافيست به جاي اينكه بيان و خودشون توليد كننده باشن.. تركيب كننده هستن!!!!
فکر کنم منظور احسانم این بوده

پس می بینید که اون همه تآکید هم کاری نتونسته بکنه
(بگذریم که هر دوتاشون این تصاویر رو از یه جای دیگه کف رفتن)
مهم وجدان کاریو اخلاق که نزاره کپی رایت بشه
وگرنه خیلیا دین و مذهب ندارن ولی وجدان دارن
اینکه یکی پای تصاویرش اسم سایت و یا اسم خودش رو میزنه نشون دهنده اینه که حقوقش محفوظه . ولی ...
هرچندم که کاملاً راضی باشه اما همتون می دونید که گربه بی حیاست در دیزی باز باشه
اینکه واقعاً نارضایتی نشون ندن جای حرف دارهطرحهاي آنها را ميتوانيم با نامهاي ديگر در وبلاگها و وب سايت هاي ديگر ببينيم و آنها هيچ نارضايتي نشان نميدهند
یا نمی تونن
یا دستشون به جایی بند نیست ویا اینکه باید کل نت رو بگردن و دست به یقه بشن
اینجا تنها بحث نارضایتی نیست
بحث دلسرد شدنه
این بحث هم بر می گرده به فراوانی زمینه های کاری اوناشما در سايت هاي ديگر ميبينيد مثلاً فايل هاي psd زيادي از جمله زنان غربي که باعث تهاجم فرهنگي ميشوند به رايگان براي دانلود گذاشته ميشود ولي در سايتهاي شيعي فقط به خاط مسئله کپي رايت يا مسائل ديگر طراحان عزيز مضايقه ميکنند .
مثل همون تصاویر ...
درسته ما تو خیلی زمینه ها تصاویر کم داریم
مثلاً تو سایت خود حضرت معصومه سلام الله علیها که بری یه تصویر با کیفیت پیدا نمی کنی که بشه یا طرح درست و حسابی زد
و باید در به در تو نت بگردی
حتی باقی جاها هم همینطور
ولی اینکه انتظار داشته باشیم که یکی بیاد طرحهای گل و بوتش رو در اختیار دیگران بزاره شاید اونم باز به همون کپی رایت و این حفا بر می گرده .. اینکه انتظار داشته بایم همه 70 ملیون برای رضای خدا کار کنن خیلی سخته
این سایتهای غربی که شما می گین
یه چیزی حدود 99 درصد در مقابل سهم یک درصدی ماست .
دلیلش نبود این کارها توی نت هستش .به نظر شما چرا کارهاي گرافيکي و ديجيتالي مذهبي (شيعه) که در کشورهايي مثل عراق و لبنان ساخته ميشه که واقعاً خيلي روشون کار شده براي ايده گرفتن عموم در اينترنت به نمايش در مياد
ولي در کشور به اين بزرگي 70 - 80 ميليون شيعه چنين طرحهاي زيبايي رو نميبينم
من خودم بیرون خیلی کارهای قشنگ دیدم ولی توی اینترنت نه
دلیل نبودنش توی اینترنت این نیست که ما نداریم .
وگر نه آثاری مثل [External Link Removed for Guests]و .... که خیلی هم زیبا هستن رو شما اگر که ببینید خیلی روشون کار شده
ولی به قوله شما با سایز بزگ کم پیدا میشه .
اما الان توی سایتی مثل [External Link Removed for Guests] آثار خیلی قشنگی پیدا میشه . ولی با سایز کوچیک .
ولی می دونید مشکلی که هست اینه که همشون پوسترن برای مسابقات و جشنواره ها
نمی دونم چرا اینا تو جامعه نمیاد
چرا این طرحهای مذهبی قشنگ قشنگ فقط مختص نمایشگاهن متأسفانه؟
که اینم بر می گرده به اینکه هیچ نهاد یا سازمانی متولی این امر نمیشه .
مثلاً به قوله احسان سایتی مثل تبیان با اون همه هزینه به جای اینکه یه خرج حسابی بکنن تصاویر دیگران رو می دزدن
یا مثلاً شهرداری تهران با اون همه عظمت باز هم تصاویر رو از اینترنت برای محرم جمع می کنه و یکم تغییر می ده تو سطح شهر میزنه .
البته خود شهردار که مقصر نیست
با اون موسسه ای که قرارداد می بندن به جای اینکه بره سراغ یه گرافیست حرفه ای میرن از نت تصویر جمع می کنن
اما این وسط ارگانهایی هم هستن که واقعاً هزینه می کنن
مثل آستان قدس رضوی
حتماً اونایی که مشهد رفتن داخل صحن وسرای امام رضا به تصاویر دقت کردن
من که خودم خیلی لذت می برم
پس چرا اونا هزینه می کنن و جوابش رو هم می گیرن ؟