godlover نوشته شده:در مورد علم بودن آن كه شكي نيست يكي از همكلاسي هايم كه كنكور هنر مي خواست بده
كتاب هايش را نشانم داد انواع نت ها و دستگاه ها و انواع آلات موسيقي ايراني و فرنگي اين دوستم زحمت زيادي
كشيد تا اين تا زه مقدمات كار را ياد بگيرد اتفاقا او اهل عرفان و در ويشي هم بود خيلي با تقوا بود
يكي از حرف هايش اين بود كه موسيقي يه علمه
ایا این دوستتون برای شما حجت هستند یا فرمایش ائمه معصومین علیهم السلام ؟!!
و امادر مورد موسيقي من در كتاب
نهج البلاغه خطبه ي 160پس از آن كه براي مردم از اوصاف پيامبران مگوفت و آنهارا الگوي مردم معرفي مي كرد در مورد حضرت داوود
چنين مي گويدحضرت داوود صاحب ني هاي نوازنده و خوانندهي بهشتيان را الگوي خويش سازي كه با هنر دستان خود از ليف خرما زنبيل مي بافت و
از همنشينان خود مي پرسيد : چه كسي از شما اين زنبيل را مي فروشد؟ و با بهاي آن به خوردن نان جوي قناعت مي كرد
در مورد خطبه 160 که فرمودید : من که جایی ندیدم عبارت نی نواز و نوازنده اورده باشه.
به بخش نهج البلاغه سایت مراجعه کنید :
forum-f25/topic-t2527.html
این عبارت امده:
اين داود(ع)بودو چناچه دوست داشته باشى سومين نفر را داود(ع)صاحب«مزامير»و قارى بهشتياننمونه آورم!وى با دستخويش از ليف خرما زنبيل ميبافت و بدوستان و رفقايش ميگفت:
كداميك از شما ميتواند براى من اينها را بفروشد و از بهاى آن قرص نان جوى تهيه كردهمصرف كند.
دوستان محترم شما از این عبارت، تایید بر موسیقی را متوجه میشید ؟!!!

اگر موسيقي بد بود امام علي به آن توصيه نمي كرد و من به دليل كم بود وقت احاديث ديگر را پيدا نكردم
شما فقط میگید ، همه میگن فلانی هم گفته فلانی هم تایید کرده دوستم ادم خوبیه اینو گفته ، واقعاً شما اینجوری استناد به مبحثی میکنید ؟
امیرالمومنین علی علیه السلام توصیه به موسیقی کرده اند ؟ کجا ؟
کدام کتاب ؟ لطفا حرفی که میزنید سند و مدرکش را هم بیارید وگرنه ...
وگرنه من احاديث زيادي در مورد خواندن قرآن با صوت و .. خواندم كه منبع آنها را فراموش كردم
این چه ربطی به تایید موسیقی داره ؟
خواندن قران با صوت خیلی کار خوبی هم هست اما اگر همان هم بصورتی خونده بشه که مصداق غنا باشه اشکال داره حتی مداحی هایی هم که گفتید اگه اینجوری خونده بشه اشکال داره.
و در اخر برای شما که میگید امامان توصیه به موسیقی کرده اند یکسری روایات را میگذارم که توسط حمید عزیز در تاپیک دیگری قرار داده شده بود :
پس بيايد نگاهي بندازيم به موسيقي از ديدگاه ائمه معصومين (عليهم السلام ) :
امام صادق(ع) فرمودند:
وقتی حضرت آدم (ع) رحلت نمود ابلیس و قابیل با رحلت او خوشحال شدند. آن دو در اجتماعی شرکت کردند و به نشانه شادی برای مرگ آدم (ع) تنبورها و وسایل لهو موسیقی استفاده کردند
پس سرمنشاء ابزار موسیقی لهوی از آنجاست کسانی که در روی زمین از این وسایل لذت می برند از پیروان راه ابلیس و قابیلاند.
پیامبر(ص) فرمودند: ابلیس اولین کسی بود که آواز غنائی خواند.
امام صادق(ع) مىفرمایند: «استماع الغناء واللهو ینبت النفاق فى القلب کما ینبت الماء الزرع; شنیدن غنا و لهو، در دل نفاق مىرویاند; همان گونه که آب، زراعت را مىرویاند»
ریان بن صلت در خراسان از امام رضا (ع) مىپرسد: سرورم، هشام بن ابراهیم عباسى مىگوید: شما به او اجازه دادهاید موسیقى بشنود و براى او حلال کردهاید .
حضرت مىفرماید:
«کذب الزندیق، انما سالنى عن ذلک فقلت له: ان رجلا سال ابا جعفر(ع) عن ذلک، فقال ابوجعفر: اذا میز الله بین الحق والباطل فاین یکون الغناء؟ ، فقال: مع الباطل، فقال له ابوجعفر: قد قضیت» ;
این مرد ریاکار دروغ مىگوید، در اینباره از من پرسید، به او گفتم:
شخصى از حضرت باقر(ع) از این موضوع پرسید، و آن حضرت در پاسخش فرمود:
«هنگامى که خدا حق و باطل را جدا کند غنا در کدام صف قرار مىگیرد؟ آن مرد پاسخ داد: غنا در صف باطل قرار مىگیرد . آنگاه امام باقر(ع) فرمود: «[خوب] داورى کردى »
امام صادق(ع) مىفرمایند: «بیت الغناء لا تؤمن فیه الفجیعة، ولا تجاب فیه الدعوة، ولا یدخله الملک; خانه غنا، خانهاى است که نه از مرگ ناگهانى در امان است و نه دعا در آن مستجاب است و نه فرشته در آن وارد مىشود.»
امام باقر(ع) : «مجلس الغناء مجلس لا ینظر الله (عزوجل) الى اهله، والغناء اخبث ما خلق الله (تعالى) والغناء یورث النفاق ویعقب الفقر; جلسه غنا، نشستى است که خدا به اهل آن، نظر [رحمت] ندارد و غنا خبیثترین چیزى است که خداى تعالى آفریده است و نفاق مىآورد و فقر [و فلاکت] در پى دارد.»
موفق باشید

حضرت داوود صاحب ني هاي نوازنده و خوانندهي بهشتيان را الگوي خويش سازي كه با هنر دستان خود از ليف خرما زنبيل مي بافت و