بسم رب النور
سلام علیکم
و بعد...
اول اینکه می خواستم بدونم سند زیارت عاشورای غیر معروفه در حد زیارت عاشورای معروفه هست یا خیر؟
دوم اینکه این همه ثوابی که برای زیارت عاشورا گفته شده، وقتی به انسان میدن که زیارت رو با صد لعن و صد سلام بگه؟ چون اگر کسی بخواد هر روز با صد لعن و سلام که
طبق محاسبات من باید بیشتر از یه ساعت طول بکشه زیارت کنه واقعا سخت میشه، یا اینکه این ثواب برای یه لعن و یک سلام هم صدق میکنه؟
در اصل من دغدغم از پرسیدن این سوال اینه که آیا زیارت عاشورا به همون صد لعن و سلامش هست و اون موقع حضرت جواب آدم رو میدن یا اینکه یه لعن و یه سلام هم کفایت میکنه و سعی آدم مشکور میشه؟!!
...والسلام
اللهم عجل لولیک الفرج
سند زیارت عاشورای غیر معروفه؟!!!
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
- تماس:
سند زیارت عاشورای غیر معروفه؟!!!
ِنَّ الَّذِينَ اتَّقَواْ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُواْ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ ﴿201 - الاعراف) اهل تقوا را از شيطان وسوسه و خيالى به دل فرا رسد همان دم خدا را به ياد آرند و همان لحظه بصيرت و بينايى پيدا كنند

-
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
Re: سند زیارت عاشورای غیر معروفه؟!!!
سلام
در مورد اولی اطلاعات دقیق ندارم ولی می دونم اگه تو مفاتیح اومده حتما منبع معتبری داره
در مورد دومی هم در دین کیفیت مهمه نه کمیت امکان داره یه بار بخونی ثوابش از 10 خواندن با 100 بار لعن بیشتر باشه.

در مورد اولی اطلاعات دقیق ندارم ولی می دونم اگه تو مفاتیح اومده حتما منبع معتبری داره
در مورد دومی هم در دین کیفیت مهمه نه کمیت امکان داره یه بار بخونی ثوابش از 10 خواندن با 100 بار لعن بیشتر باشه.

-
- سپاسهای ارسالی: 3085 بار
- سپاسهای دریافتی: 5884 بار
- تماس:
Re: سند زیارت عاشورای غیر معروفه؟!!!
حتی اگر نتوانستید کامل زیارت کنید ، یک سلام به شکل زیر ، ثواب کامل زیارت را دارد :
قال أبو عبد الله عليه السلام : يا سدير تزور قبر الحسين في كل يوم ؟ قلت : جعلت فداك لا ،
قال : ما أجفاكم فتزوره في كل شهر ؟ قلت لا ، قال : فتزوره في كل سنة ؟ قلت : قد يكون ذلك
قال : يا سدير ما أجفاكم بالحسين ، أما علمت أن لله ألف ألف ملك شعثا " غبرا " يبكون ويزورون لا يفترون ؟
وما عليك يا سدير أن تزور قبر الحسين عليه السلام في كل جمعة خمس مرات وفي كل يوم مرة ؟
قلت : جعلت فداك إن بيننا وبينه فراسخ كثيرة
فقال : تصعد فوق سطحك ثم تلتفت يمنة ويسرة ثم ترفع رأسك إلى السماء ثم تحول نحو قبر الحسين
ثم تقول : السلام عليك يا أبا عبد الله ، السلام عليك ورحمة الله وبركاته ،
تكتب لك زورة ، والزورة حجة وعمرة
قال سدير : فربما فعلته في النهار أكثر من عشرين مرة (کامل الزیارات ص 286 )
امام صادق علیه اسلام به سدیر فرمودند آیا هر روز امام حسین (ع) را زیارت می کنی ؟ عرض کردم خیر !
فرمودند : چقدر جفاکارید ، و یا هر ماه او را زیارت می کنید ؟ عرض کردم خیر ! فرمودند آیا در هر سال ؟ گفتم گاهی اینطور است !
فرمودند ای سدیر چقدر به حسین (علیه اسلام) جفاکارید ! آیا نمی دانی که خداوند هزار هزار (یک میلیون) فرشته پریشان و غبار آلود دارد
که می گریند و زیارت می کنند ، بدون هیچ سستی و درنگی !
و تورا چه می شود اگر قبر حسین (علیه السلام) را در هرجمعه پنج بار و در هر روز یکبار زیارت کنی ؟
عرض کردم فدایت شوم بین ما و ایشان فرسخ ها راه است ...
امام فرمودند : به بالای پشت بام خانه ات برو ، سپس به سمت راست و چپ توجه کن ، آنگاه سرت ر ابه سوی آسمان بلند کن
و سپس روی به سمت حرم امام حسین (علیه اسلام) گردان ، سپس بگو :
« السلام عليك يا أبا عبد الله ، السلام عليك ورحمة الله وبركاته » *
تا برای تو ثواب زیارت بنویسند ، و (ثواب) این زیارت همانند یک حج و عمره است !
سدیر می گوید : (و از آن به بعد) چه بسا آن را هر روز بیش از بیست بار انجام می دادم .
* (در برخی نقل ها این سلام اینگونه هم آمده : السلام عليك يا أبا عبد الله ،السلام علیک یابن رسول الله السلام عليك ورحمة الله وبركاته )
قال أبو عبد الله عليه السلام : يا سدير تزور قبر الحسين في كل يوم ؟ قلت : جعلت فداك لا ،
قال : ما أجفاكم فتزوره في كل شهر ؟ قلت لا ، قال : فتزوره في كل سنة ؟ قلت : قد يكون ذلك
قال : يا سدير ما أجفاكم بالحسين ، أما علمت أن لله ألف ألف ملك شعثا " غبرا " يبكون ويزورون لا يفترون ؟
وما عليك يا سدير أن تزور قبر الحسين عليه السلام في كل جمعة خمس مرات وفي كل يوم مرة ؟
قلت : جعلت فداك إن بيننا وبينه فراسخ كثيرة
فقال : تصعد فوق سطحك ثم تلتفت يمنة ويسرة ثم ترفع رأسك إلى السماء ثم تحول نحو قبر الحسين
ثم تقول : السلام عليك يا أبا عبد الله ، السلام عليك ورحمة الله وبركاته ،
تكتب لك زورة ، والزورة حجة وعمرة
قال سدير : فربما فعلته في النهار أكثر من عشرين مرة (کامل الزیارات ص 286 )
امام صادق علیه اسلام به سدیر فرمودند آیا هر روز امام حسین (ع) را زیارت می کنی ؟ عرض کردم خیر !
فرمودند : چقدر جفاکارید ، و یا هر ماه او را زیارت می کنید ؟ عرض کردم خیر ! فرمودند آیا در هر سال ؟ گفتم گاهی اینطور است !
فرمودند ای سدیر چقدر به حسین (علیه اسلام) جفاکارید ! آیا نمی دانی که خداوند هزار هزار (یک میلیون) فرشته پریشان و غبار آلود دارد
که می گریند و زیارت می کنند ، بدون هیچ سستی و درنگی !
و تورا چه می شود اگر قبر حسین (علیه السلام) را در هرجمعه پنج بار و در هر روز یکبار زیارت کنی ؟
عرض کردم فدایت شوم بین ما و ایشان فرسخ ها راه است ...
امام فرمودند : به بالای پشت بام خانه ات برو ، سپس به سمت راست و چپ توجه کن ، آنگاه سرت ر ابه سوی آسمان بلند کن
و سپس روی به سمت حرم امام حسین (علیه اسلام) گردان ، سپس بگو :
« السلام عليك يا أبا عبد الله ، السلام عليك ورحمة الله وبركاته » *
تا برای تو ثواب زیارت بنویسند ، و (ثواب) این زیارت همانند یک حج و عمره است !
سدیر می گوید : (و از آن به بعد) چه بسا آن را هر روز بیش از بیست بار انجام می دادم .
* (در برخی نقل ها این سلام اینگونه هم آمده : السلام عليك يا أبا عبد الله ،السلام علیک یابن رسول الله السلام عليك ورحمة الله وبركاته )
[External Link Removed for Guests]