طرحي براي تبليغ حجاب

مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

ارسال پست
Bronze
Bronze
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

Re: طرحي براي تبليغ حجاب

پست توسط abde abbas »

سلام و تبریکات کثیرات علیکم

برخی دخترکان بزک کرده ما گهگاه - مع الاسف - در پی راهی اند برای فرار از پوشش عقلانی و اسلامی حجاب ، حال ان که دخترک ترکیه ای برای آن که حجاب داشته باشد، و او را باز ندارند از این پوشش ارجمند ، چاره ای اندیشیده است:

تصویر

تصویر

این شور شورانگیز را...

یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

[External Link Removed for Guests]
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار
تماس:

پست توسط staraware »

با عرض سلام
از اين كه با اين سايت آشنا شدم خدا رو شكر مي كنم و براي همه ي افرادي كه زحمت مي كشند از درگاه خداوند متعال طول عمر را خواستارم.
بنده هم تا حدي در طراحي هاي حجاب به خصوص سايت hijab.blogfa.com كه متاسفانه هك شد همكاري داشتم.
از بسياري تصاوير استفاده كردم پس مي بايست ادب رو به جا مي آوردم و تشكر مي كردم.تصویر

مهرتو را به عالم امکان نمى دهم
این گنج پربهاست من ارزان نمى دهم
گرانتخاب جنّت و کویت بمن دهند
کوى تو را به جنّت رضوان نمى دهم
نام تو را بنزد اجانب نمى برم
این اسم اعظم است به دیوان نمى دهم

Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

اينم دوتا عكس خام براي طراحي: (فقط ببخشيد حجمش كمي زياده)

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Moderator
Moderator
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 2377 بار
سپاس‌های دریافتی: 1893 بار

پست توسط [EHSAN] »

دوتا ديگه:

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد تصویر
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 238 بار
سپاس‌های دریافتی: 565 بار

پست توسط abde abbas »

و علیکم السلام ایها المعتقدون!

می بینیم که گرد و خاکی به ژرفناکی یک وجب بر این تاپیک بنشسته است...

این هم تحفه درویش:

تصویر 
باشد که روسری ها بلند تر گردد.

یاعلی
یـــــــادش بــــــــه خیــــــــــر:

Old-Moderator
Old-Moderator
سپاس‌های ارسالی: 3099 بار
سپاس‌های دریافتی: 5474 بار

پست توسط Labbaik »

دیدن گرد و غبار که فایده ای نداره

اگر که دستت می رسد کاری بکن...تصویر
زندگی بافتن یک قالی است

نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی

نقشه را اوست که تعیین کرده است

تو در این بین فقط میبافی

نقشه را خوب ببین !!!

نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند

تصویر 
Bronze
Bronze
سپاس‌های ارسالی: 3603 بار
سپاس‌های دریافتی: 1144 بار

پست توسط 110 »

« بسم الله الرحمن الرحيم »  
سلام عليکم

شايد اين صحبتي که ميخواهم عرض کنم به مذاق بعضي خوش نياد.

اما احساس ميکنم گفتن اين مطلب مهمتر از اين قضيه است حتي اگر قرار باشه کسي از من دلخور بشه.

خلاصه فقط يک اشاره ميکنم:

ظاهرا اين تاپيک تاسيس شده است براي ترويج حجاب اما بعضا تصاويري به چشم ميخورد که با اين قضيه هماهنگ نيست.

حال ممکن است دوستان توجيهاتي در مورد اين قضيه داشته باشند ...

سعي کنيم در مورد عملکردمان خدا و رضايتش را بيش از بيش مد نظر قرار دهيم.

مخصوصا در اينگونه سايتها که بايد الگويي شايسته براي تمامي سايتهاي شيعي باشد.

در نشر معارف حقة موفق باشيد.
 تصویر  .  .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::.  .  تصویر 
Member
Member
سپاس‌های ارسالی: 61 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط ولایت »

سلام عليکم اينم يه طرح تازه از من .

لطفاً دوستان طرحو نقد کنند .
    [External Link Removed for Guests]  --  [External Link Removed for Guests]    
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 55 بار
سپاس‌های دریافتی: 77 بار

پست توسط [SOBHAN] »

تصویر
ز اشك ديدگان خود هزاران قافله دارم . . . . خداوندا من از هجر شهيدانم گله دارم
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط Ali Reza66 »

سلام!
با اجازه ی دوستان عزیز و صاحب نظر، لازم میدونم چند نکته رو راجع به حجاب اشاره داشته باشم .

این موضوع تنها مربوط به خانم ها نمیشه. بلکه اقایون هم در این ماجرا شریک هستن. اینجا نباید بحث طوری باشه که هر کدوم از ما بخوایم مسئولیت رو متوجه جنس مخالمون کنیم و بدین وسیله مسئولیت رو از گردن خودمون برداریم. در این رابطه هر دو جنس دختر و پسر و هم افراد متاهل!!! مسئول هستن. اما چگونه. اول بزارید که راجع به دختر خانم ها عرض کنم.

متاسفانه مساله بد حجابی در کشور ما از اونور بام افتاده. آقای دکتر عباسی میگفتن که یه خانمی مسنی از آمریکا اومده بود و میگفت که من قبل از انقلاب آمریکا رفته بودم و فکر میکردم که دیگه الان در این کشور چقدر ماهیت دینیه. اما از وقتی که اومدم اینجا میبینم که انگار همه فلان کاره شدن. طرف گفت که من خیلی ناراحت شدم و گفتم که خانم این چه حرفیه که شما میزنید. اون خانم مسن گفت که خوب از وضع از آرایششون مشخصه. آخه توی لس آنجلس که ما هستیم، پنج مدل آرایش وجود داره. خانم های خونه دار یه جور آرایش میکنن. خانم های کارمند هم یه جور و خانم های مانکن هم یه جور و هنر پیشه ها هم یه جور دیگه. اون خانم های بدکاره هم یه مدل آرایش میکنن. بعد هر چی که من توی خیابون های تهران نگاه میکنم، مدل آرایش پنجم رو میبینم.
خوب ببینید این چیزیه که وجود داره. من نمیخوام خدای نکرده به کسی توهین کنم و بگم که هر کی اون جور آرایش میکنه، حتما .............. نه اصلا. بحث من اینه که دختری که نمیدونه چجوری ارایش میکنه و میاد بیرون، و مخاطرات رفتاریش رو نمیدونه خوب مسلمه که دیگران باید از بیرون بیان و این حرفها رو بزنن.

شما ببینید حالا جوون های ما امکان ازدواج رو ندارن. از اونطرف دختری هم پیدا بشه و در اصطلاح قرانی دست به " تبرج" و خود نمایی بزنه، لباس تنگ بپوشه. ادکلون آنچنانی که بوش سه تا محله رو ورداره بزنه و هزار جور ارایش کنه و چشم گرسنه !! یه مشت جوون اون رو ببینه و به گناه بیفته. این واقعا یه بحثیه. این یه جور خود فروشیه از جانب خانم ها. حالا دختر خانمی که میاد خودش رو در مقابل دیدگان حریص یه مشت جوون هم سن و سال خودش قرا میده که امکان ازدواج ندارن، مشکل سربازی، مشکل کار و مشکل تحصیل گریبانشون رو گرفته. مادامی که این آدم نمیتونه بره سربازی، نتونه درسش رو تموم کنه نتونه کار پیدا کنه، خوب مسلمه که نمیتونه بره خواستگاری. وقتی این امکان فراهم نبود، خوب بالتبع زمینه رشد رذایل اخلاقی هم بالا میره. حالا اینجا، عوض اینکه خانم ها همکاری کنن و خودشون رو بپوشونن، لباس تنگ نپوشن، تبرّج و خودنمایی نکنن، اما متاسفانه دقیقا برعکسش رو انجام میدن. مدام میگن که خوب مردها نگاه نکنن. ما بیایم به خاطر مردها ازحق آزادی و زندگیمون صرفنظر کنیم و خودمون رو بپوشونیم. . همین دیدگاه دقیقا از جانب خانم ها در بحث حجاب مطرح میشه. اما متاسفانه غافل از این نکته هستن که اگه اسلام تاکید بر روی پوشش داره، اولین هدفش اینه که میخواد عرض اندام و زیبایی های زن محدود به محیط خونه بشه تا اینقدر مشکلات در جامعه بوجود نیاد. از طرفی خانم هایی که این حرف رو میزنن، فراموش کردن که اگه با این کارشون باعث بشن مردها به گناه بیفتن، همین دخترهای بد حجاب، اولین کسانی خواهند بود که در این منجلاب گناه مردها خواهند افتاد و به واسطه اونها به فساد کشیده میشن. پس حداقل به خاطر خودشون هم که شده، حد و حدود پوشش رو رعایت کنن. البته حساب کسایی هم که در دلهاشون به تعبیر قرآن " مرض " وجود داره، جداست.

خوب چرا باید این خانم ها این جور بیان بیرون و هزار جور فتنه گری کنن و از لحظه ای که میان بیرون، خودشون رو به دیدگان حریص پسرها و مردها بفروشند، و مثلا اگه امروز بهش 20 تا متلک گفتن فردا شد 19 تا، ناراحت میشه که چرا امروز یه دونه بهش کمتر گفتن و کم خریدنش. ...!!!!!!!!

ما بحثمون اینه که واقعا هدف بعضی از دختر های ما ( نه همه) از این همه خودنمایی و خودفروشی چیه؟ آیا بحث آزادیه؟ منظور آزادیه رفتار و عقیده هست؟ منظور چیه؟ ازادی در چه حد و چار چوبی؟ ایا اونها آزادی رو معادل با ازادی از قید و بند های نفسانی میدونن؟؟ به هر حال هر چیزی باید یه حساب کتابی داشته باشه.

از اونطرف اقایون هم به نوبه خودشون مقصر هستن. وقتی من نوعی به عنوان یه جوون مجرد میرم تو خیابون و با دخترهایی با اون تیپ و مدل ارایش برخورد میکنم، به جای اینکه سرم رو بندازم پایین و نگاه نکنم، متاسفانه میمونم به دختره زل میزنم. اون دختر هم وقتی که منو میبینه که دارم اینجوری بهش نگاه میکنم، احساس رضایت میکنه از اینکه تونسته یه سری نگاه ها رو به خودش جلب کنه، خوب مسلمه که دوباره انگیزه پیدا میکنه که بره و یه مدل آرایش غلیظ تر و یه تیپ خفن تر هم بزنه. در واقع پسرها و مردهای ما با نگاه کردن به اون دختر خانم ها دارن کار دختر ها رو تایید میکنن. همین تایید کردن هم سبب میشه که دخترها هزار جور عرض اندام کنن. پس دختر ها تنها مقصر نیستن. ما پسرها هم مقصریم. اگه از همون اول به این جور موارد کم محلی میکردیم و به اون دختر خانم تذکر میدادیم و فریضه فراموش شدۀ امروز امر به معروف و نهی از منکر رو انجام میدادیم، الان وضع به این شکل نبود. پس ما هم کم مقصر نیستیم. یه طورایی هم اگه حساب کتاب کنیم میبینیم که آقایون بیشتر از خانم ها در این زمینه مقصر اند.

در ضمن اصلا چه معنی داره که چندتا جوون بشینن سر چهار راه و به ناموس مردم نگاه کنن. مسئولین هم در این باره باید پاسخگو باشند. اگه واقعا برای جوون این مملکت کار باشه، دیگه جوون از سر کار اومد، نا نداره که بخواد به این جور چیزها فکر کنه و دنبالشون بره. من نمیدونم که چه لزومی داره که یه پسر رو 18 ماه ببرن بزارن پشت سیم خاردار و نگهبانی بده. اونم به عنوان خدمت سربازی. واقعا چقدر از این جوون ها که سرباز هستن، از اونها استفاده تخصصی و کاربردی نظامی میشه؟

از دختر ها و پسرهای مجرد و مسئولین هم که بگذریم، افراد متاهل هم در این زمینه مقصر هستن. چطور؟؟؟؟/
من خودم این ها رو به شخصه دیدم. مثلا میری پارک میبینی که دو تا زن و شوهر جوون نشتن کنار هم و جلوی چشم هزار تا جوون مجرد، دست در گردن هم انداختن و یا دور کمر هم رو محکم گرفتن و با هم حرف میزنن. یا با اون وضع افتضاح دختره پشت موتور میشینه و دست انداخته دور کمر مردش و دارن میرن. حالا بالفرض اینکه اینها زن و شوهر باشن. خوب آخه چرا باید این کارها توی جامعه انجام بشه. خوب بعضی هاشون رو من میشناسم که دارم میگم . یه نفر میگفت که من یه بار با یه صحنه این مدلی در فرودگاهی مواجه شدم و رفتم جلو بهشون گفتم که شما زن و شوهرید درسته؟ گفتن اره. میگه رو به مرد کردم و گفتم شما اگه یه بچه داشته باشی، حاضری که جلوی یه بچه یتیم که بابا نداره، دست نوازش به سرش بکشی و محبتش کنی. طرف گفت که نه. میگه بهش گفتم که: خوب آخه قربونت برم. این جوون های مجرد ما هم یه جورایی یتیم هستن. حالا شما هی جلوی چشم اینها داری به خانمت مثلا مهربونی میکنی. آخه فکر این جوون های یتیم رو نمیکنی...............!!!!!!!!!!!
این واقعا یه حقیقتی هستش که وجود داره. متاسفانه متاهل های ما هم رعایت نمیکنن.

به عنوان جمع بندی میگم. من توصیه ام اول به خودم به عنوان یه جوون مجرد، بعد هم به جوون های مثل خودم چه دختر و چه پسر اینه که هر وقت که میخواستیم هر کدوم از ما دست به خودنمایی و آرایش آنچنانی بزنیم و در اصطلاح بخوایم خودمون رو به چشمان این و اون بفروشیم، یادمون باشه که :

ارزش وجود هر کدوم از ما به اندازه بهشت خداست. این رو من نمیگم. امام علی (ع) میفرماین. پس خودمون رو به کمتر از اون نفروشیم.

خداوند خریدار ماست.ان هم به بهای بهشت. چون خودش در ایه 111 سوره توبه فرموده که:

« إنّ الله اشتََری مِنَ المؤمنینَ أنفُسَهُم وَ أَموالَهُم بِأَنّ لَهُمُ الجَنَّه........ وَعداً علیه حَقاً فی التوراة و النجیل و القُرآن وَ مَن أَوفی بعَدِه مِنَ الله فَاستَبشِروا بِِبَیعِکُمُ الَّذی بایَعتُم بِه و ذالک هو الفوزُ العَظیم.»

یعنی: خداوند از اهل ایمان جان و مالشان را به بهای بهشت خریداری کرده است. ........ این وعده حق و قطعی است بر عهده خدا که در تورات و انجیل و قرآن یاد فرموده است و از خدا به عهد خود باوفاتر کیست؟؟ به این معامله ای که با خدا کرده اید شادمان باشید که این معامله با خدا، بحقیقت فوز و پیروزی بزرگی است.
.
.
.
.
پس خواهشا شما رو به تورات، شما رو به انجیل، شما رو به قران و به هر چیز دیگه ای که قبول دارین، ارزش خودمون رو بدونیم.
پس بحث یه چیز هست. اونم اینه که آدم باید خودش رو به خدا بفروشه. نه به چشمان طمّاع و حریص دیگران. وقتی که این دیدگاه در هر کدوم از ما بوجود اومد و فهمیدیم که خریدار ما خداست، دیگه اونوقته که باید خودمون رو کنترل کیفیت کنیم. همین باعث میشه که ما خودمون رو به ثمن بخث نفروشیم. چه دختر و چه پسر. خوب چرا آدمی که قیمتش اینقدر بالاست، باید خودش رو اینقدر ارزان به دیگران بفروشه. اونم با دست خودش. حافظ چه زیبا میفرمایند:

در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس
بازار خودفروشی از آن سوی دیگر است.

من میخوام از این بحث یه نتیجه رو بگیرم. اونم اینه که متاسفانه جوونهایی که اینکارها رو میکنن، از قیمت و ارزش خودشون با خبر نیستن. نه اینکه خدای نکرده قیمت و ارزشی ندارن. نه. منظور من این نیست. منظورم اینه که ارزش و بهای خودشون رو نمیدونن که چقدره. وگرنه خودشون رو اینقدر ارزون عرضه نمیکنن. ما کافیه که ارزش وجودی خودمون رو درک کنیم. دیگه نه میایم شعارهای بیگانگان رو از قبیل پایمالی حقوق بشر ( چه زن و چه مرد) در ایران و نبود آزادی برای دختران و .......... رو سر میدیم نه اینکه موجبات رنجش و مخاطرات بعدی رو فراهم میاریم.

با ارزوی موفقیت و فهمیدگی حقیقی برای همه جوانان خوب سرزمین پاک آریایی ها.....!!!!!
ارسال پست

بازگشت به “طرح و ایده”