به نام خداوند بخشنده و مهربان
من اصلا نمی دانم چقدر نماز قضا داشتم یا نمازهایی که در بچگی می خواندم درست بودند
یا نه به همین دلیل 2 سال نماز قضا می خواندم باز هم نمی دانم ایا نماز قضا دارم یا نه ؟
تکلیف من چیه ؟
چند سوال در مورد نماز . . . .
مدیر انجمن: شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 7581 بار
- سپاسهای دریافتی: 6236 بار
- تماس:
Re: چند سوال در مورد نماز . . . .
mahdieh نوشته شده:به نام خداوند بخشنده و مهربان
من اصلا نمی دانم چقدر نماز قضا داشتم یا نمازهایی که در بچگی می خواندم درست بودند
یا نه به همین دلیل 2 سال نماز قضا می خواندم باز هم نمی دانم ایا نماز قضا دارم یا نه ؟
تکلیف من چیه ؟
یا حیُّ لا اله الاّ أنت
سلام علیکم
ضمن عذر خواهی به خاطر تأخیر در جواب سوال شما که از روی عمد نبود بلکه به خاطر این بود که دسترسی به سایت نداشتم .
در جواب شما باید بگویم که :
کسی که تعداد نمازهای قضای خود را نمیداند آن مقداری را که حدس میزند قضا شده باید به جا آورد.
مثلا اگر شما حدس میزنید که سه یا چهار ماه نماز قضا دارید چنانچه مقدار کمتر را بخوانید کفایت میکند .
سبحانک یا لا اله الاّ انت

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
- تماس:
خیلی ممنونم .
ولی ببخشید ، این نماز میت تشهد و سلام نداره ؟ من نماز رو با تشهد و سلام معمولی که در نمازهای روزانه خوانده می شه ، خواندم . در ضمن مرده تا اون موقع حسابی متلاشی شده بود ! ونیت رجاء هم نکردم . اصلا نمی دانستم نیت رجا یعنی چه و نیتم این بود که نماز میت میخوانم برای مرده برای رضای خدا .

ولی ببخشید ، این نماز میت تشهد و سلام نداره ؟ من نماز رو با تشهد و سلام معمولی که در نمازهای روزانه خوانده می شه ، خواندم . در ضمن مرده تا اون موقع حسابی متلاشی شده بود ! ونیت رجاء هم نکردم . اصلا نمی دانستم نیت رجا یعنی چه و نیتم این بود که نماز میت میخوانم برای مرده برای رضای خدا .

* خدايا چنان کن سرانجام کار *** تو خشنود باشي و ما رستگار *

-
- سپاسهای ارسالی: 7581 بار
- سپاسهای دریافتی: 6236 بار
- تماس:
به نام خدا
سلام علیکم
نماز میت به همون دستوری که در پست قبلی گفته شده باید خوانده شود .
اگه شما مثل نماز صبح خوندید و نماز میت صحیح برای این مرده خوانده نشده ، به سرقبرش برگردید و دوباره به نیت رجا بخونید .
از کجا میدونید که مرده تا موقعی که شما نماز خوندید متلاشی شده ؟؟؟ منظور جسمش هست دیگه درسته ؟؟؟
مگه چند روز بعد خوندید ؟
نیت رجا هم یعنی انشالله خدا قبول میکنه .
یا زهرا س .
سلام علیکم
KH.I.A.2500 نوشته شده:خیلی ممنونم .
ولی ببخشید ، این نماز میت تشهد و سلام نداره ؟ من نماز رو با تشهد و سلام معمولی که در نمازهای روزانه خوانده می شه ، خواندم . در ضمن مرده تا اون موقع حسابی متلاشی شده بود ! ونیت رجاء هم نکردم . اصلا نمی دانستم نیت رجا یعنی چه و نیتم این بود که نماز میت میخوانم برای مرده برای رضای خدا .![]()
نماز میت به همون دستوری که در پست قبلی گفته شده باید خوانده شود .
اگه شما مثل نماز صبح خوندید و نماز میت صحیح برای این مرده خوانده نشده ، به سرقبرش برگردید و دوباره به نیت رجا بخونید .
از کجا میدونید که مرده تا موقعی که شما نماز خوندید متلاشی شده ؟؟؟ منظور جسمش هست دیگه درسته ؟؟؟
مگه چند روز بعد خوندید ؟
نیت رجا هم یعنی انشالله خدا قبول میکنه .
یا زهرا س .