« بسم الله الرحمن الرحيم »
سلام عليکم
.
شهادت امام حسن عسکري عليه السلام پدر بزرگوار آقامون امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف را،
.
خدمت آقا امام زمان که ان شاء الله خداي متعال در فرج ايشان تعجيل فرمايد،
..
و همچنين تمام شيعيان به خصوص شما دوستان ولائي،
.
تسليت عرض مينمايم.
.
اين طرح را (که البته نميدونم ميشه بهش طرح گفت يا خير!) را سابقا زده بودم،
.
گفتم جا داره در اين شب غم انگيز اين طرح را ارسال کنم:
.
[External Link Removed for Guests]
ترديد من؛ به اين علت است که من فقط دو تصوير را البته با اندک ويرايشي ترکيب کردم.
.
حال برا ي من سوال است که بدينگونه عمليات، طراحي ميگويند يا خير ؟!
.
اين هم تصاوير خام اين طرح (گفتم شايد بعضي دوستان طالب آن باشند به خصوص،
.
شماره (1) :
. [External Link Removed for Guests]
.تصوير شماره (2) :
. [External Link Removed for Guests]
البته باز هم براي من سوال است که آيا به اين دو تصوير، تصاوير خام ميگويند يا اصطلاح ديگري دارد ؟!
.
با تشکر از شما دوستان.
تسليت عرض ميکنم ...
مدیران انجمن: [EHSAN], MAYAPOWER, شورای نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 3603 بار
- سپاسهای دریافتی: 1144 بار
تسليت عرض ميکنم ...
. .:: الإنسان هو شيعة علي بن أبي طالب عليه أفضل الصلاة و السلام إن عرفه حق معرفته ::. .

-
- محل اقامت: Tehran
- سپاسهای ارسالی: 2377 بار
- سپاسهای دریافتی: 1893 بار
Re: تسليت عرض ميکنم ...
سلام بر شما
من هم شهادت امام حسن عسكري عليه السلام را تسليت ميگم.
و اما در مورد طرحتون بايد بگم كه ايده خوب هست ولي اجراي كار كمي ضعيف به نظر ميرسه. مخصوصا توي كره زمين ديگه اون اسب مشخص نيست.!!
و در مورد سوالاتتون اينكه به اين كار ميكس ميگن (يعني الان شما دوتا عكس رو با هم تركيب كردين) هر چند كه اصولا فتوشاب بيشتر براي اينكار استفاده ميشه تا طراحي از صفر
ولي خب تركيب داريم تا تركيب.. در بعضي موارد تركيب كه با استفاده از تصاوير خام انجام ميشه منجر به طراحي ميشه.. اما چون شما اينجا از دوتا تصوير خلق شده توسط طراحاي ديگه استفاده كردين روش چنين اسمي رو گذاشتم.
و در مورد تصاوير اصلي هم فرقي نميكنه كه چي بهش ميگن مهم اينه كه منبع رو ذكر كردين و اين خودش خيلي عاليه
ممنونتونم
التماس دعا
من هم شهادت امام حسن عسكري عليه السلام را تسليت ميگم.
و اما در مورد طرحتون بايد بگم كه ايده خوب هست ولي اجراي كار كمي ضعيف به نظر ميرسه. مخصوصا توي كره زمين ديگه اون اسب مشخص نيست.!!
و در مورد سوالاتتون اينكه به اين كار ميكس ميگن (يعني الان شما دوتا عكس رو با هم تركيب كردين) هر چند كه اصولا فتوشاب بيشتر براي اينكار استفاده ميشه تا طراحي از صفر
ولي خب تركيب داريم تا تركيب.. در بعضي موارد تركيب كه با استفاده از تصاوير خام انجام ميشه منجر به طراحي ميشه.. اما چون شما اينجا از دوتا تصوير خلق شده توسط طراحاي ديگه استفاده كردين روش چنين اسمي رو گذاشتم.
و در مورد تصاوير اصلي هم فرقي نميكنه كه چي بهش ميگن مهم اينه كه منبع رو ذكر كردين و اين خودش خيلي عاليه
ممنونتونم
التماس دعا
نابرده رنچ گنج بدست نمیاد 

-
- سپاسهای ارسالی: 55 بار
- سپاسهای دریافتی: 77 بار
Re: تسليت عرض ميکنم ...
طرح خوب و زيبايي شده ، هر چند كه تركيب دو عكس به قول خودتون ، اما خلاقيت خيلي خوبي داره .
يا علي (ع)
يا علي (ع)
ز اشك ديدگان خود هزاران قافله دارم . . . . خداوندا من از هجر شهيدانم گله دارم