سلام به همه و آقا محمد علی که از به درازا کشیده شدن مطلب به ستوه آمدند، ضمن تشکر از اهتمامتون به جواب دادن
باید بگم که زود تر ازین میخواستم جواب بدم ولی هر کاری میکردم با یوزر پسم وارد نمیشد حتی با پسه جدیدی که به آدرس میلم آمد.و دیگه
اون عنوان رو پیدا نکردم و مجبور شدم در پیام جداگانه ای بگم.
بنده عرض کردم از دیدگاه عرفانی ( همه جا در این متن منظور از عرفان ،عرفان اسلامی است) بین این احادیث و مطلب بنده تناقضی
وجود ندارد
عرفان و فلسفه را نمیتوان نادیده گرفت . اگر شما میخواهید خالی از ظلمات فلسفه و عرفان به استدلال و توضیح احادیث و روایات
بپردازید باید توجه داشته باشید که عقل به تنهایی و جدا از فلسفه و عرفان اسلامی محال است که کنه دین را دریابد و فلاسفه برای
این هم استدلال دارند. همان طور که امام هم در این زمینه مسائلی را مطرح کردند و تاکید کردند که فلسفه و . . . . . . در قرن اخیر
حتما باید در حوزه ی دین وارد شود و اول باید این ها را شناخت . اونوقت که شناختین رجوعتان به قرآن خارج از ظلمات بوده است. مثلا
اگر بگویید انسان تفکر میکند و فلانی انسان است -> پس نتیجه شود که فلانی حتما تفکر میکند در صورتی که این نتیجه درست نیست
پس همان طور که گفتم تنها با منطق نمیتوان آیات و احادیث را تفسیر کرد همان طور که نمیتوان منطق را کنار گذاشت چون درین صورت
ارتباط بین آیات ایجاد نمیشود.
التماس دعای خاص
زهرا صادق پور.