سوال در مورد تعبير خواب

مدیر انجمن: شورای نظارت

قفل شده
Iron
Iron
محل اقامت: خیلی دور ، خیلی نزدیک
سپاس‌های ارسالی: 3080 بار
سپاس‌های دریافتی: 1425 بار

Re: در خواست تعبیر خواب

پست توسط hasan21 »

aminjo0n نوشته شده:
شاید حمله قلبی کردین یا خدایی نکرده مشکل قلبی دارین به نظر من به یه پزشک مراجعه کنین بهتره

به نظر شما یه نوجوون 14 یا 15 ساله می تونه بیماری قلبی داشته باشه تصویر ؟
[External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری
Old-Moderator
Old-Moderator
محل اقامت: مشهد مقدس
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 856 بار
تماس:

پست توسط HamidSHS »

:grin:
فكر نميكردم 15 سالت باشه
اون هم حق داشته فكر كرده 20 سالت هست حتما :z:b
ياعلي داداشي =:(

تصویر 
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 635 بار

پست توسط MAHDIYAR »

hasan21 نوشته شده:  هواللّطیف  امروز قبل از نماز صبح خواب دیدم که 12 نفر صهیونیست خونه ی ما رو محاصره کردن یکی از دوستانم به اسم نوید خونه ی ما بود و یکی دیگشون به اسم علی رضا توی خونه ی خودشون ( سر کوچه ) بود . من به نوید گفتم : من سر این ها رو گرم میکنم تو برو علی رضا رو صدا بزن یه کلت هم دستم بود به طور خیلی شگفت انگیز هر دوازده نفر رو هلاک کردم نوید هم رفت سراغ علی رضا و اونو آورد که یهو از خواب پریدم نماز صبح رو خوندم و دوباره خوابیدم همین که سرمو روی بالش گذاشتم روی قلبم احساس درد کردم انگار که به قلبم تیر خورده باشه به محض این که این درد رو حس کردم دیگه خوابم برد و هیچی نفهمیدم .   به نظر خودم خواب بی معنی ای بود ولی از قسمت آخرش که احساس کردم تیر خوردم خوشم اومد .   حالا خواهشا اگه تعبیر داره برام تعبیرش کنید . 

سلام

ان شاء الله ضربه مهلكي به دشمنان دين مي زنيد و نقش موثري در دفاع از دين خدا پيدا مي كنيد.
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

در خواست تعبیر خواب

پست توسط karimi201 »

سلام خواب دیدم در یک عمارت بزرگ نشستم که یک بچه موش دم یک بچه ما رو گرفته ...در صورتی که موش باید از ما بترسه..بهد یه حیوان سفید رنگ که اسمشو نمیدونستم دور این مار و موش پیچید به طوری که من دیگر موش و مار رو نمیدیدم.از پدر بزرگم پرسیدم این حیوان داره چی کار میکنه گفت امده این ها رو از هم جداشون کنه بعد در صورت من حفره هایی ایجاد شود و از انها خون بیرون میومد ...داشتم به دکتر میرفتم که یکی از آشنایان هم همراه من آمد و در مسیر به من گفت اگه مریض بودی نترسی ها . من هم گفتم مریض چیه؟نه بابا
خوشحال میشم اگه کسی تعبیر این خواب رو میدونه منو راهنمایی کنه
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 635 بار

پست توسط MAHDIYAR »

با سلام

احتمالا موش و مار دو صفت نفسانی که با هم در تقابل هستند می باشد که شما بواسطه یک امر سوم از اونها غافل شدید، اما باید توجه داشته باشید که اونها از بین نرفتند و مثل مریضی ظاهری هم نیستند که

یک نشونه ظاهری داشته باشن لذا شما مریضی رو انکار کردید البته با جدا شدن اون ها از هم شما بهتر می توانید از اونها نجات پیدا کنید اگر در صدد اصلاح بر نیاید خلاءهایی در شما شکل می گیره که با وجود

ناراحتی شما پی به مشکل نمی برید .

خداوند هم حتما شما رو یاری خواهد کرد ، فقط لازمه که مایوس نشید.

البته اگه خوابتون بعد نماز صبح بوده بیشتر نشونه یک به هم ریختگی درونیه و معمولا خون دیدن در خواب ؛ خواب رو باطل می کنه.
فَمَنْ اتبَعَ هُدايَ فَلايَضِلُ وَ لا يَشقَي( طه/123)
New Member
New Member

به دنبال دعا

پست توسط ahuralb »

من دختر ی هستم که چند وقت پیش از طرف یکی از انسانهای مذهبی دعایی برای رسیدن به مقصودی دریافت کردم و پریشب مادرم خواب دیده است که سه زن با چادر مشکی به در خانه ما امده اند و دو نفر انها بیرون در ایستاده اند و یک نفر انها مستقیم به محلی که من ان دعا را گذاشته بودم امده است و به دنبال دعا می گشته است .تعبیر این خواب چیست؟
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: سوال در مورد تعبير خواب

پست توسط سید امید »

سلام سال نو مبارک من سنی ام خواب دیدم عدهای به کربلا از طرف منطقه ی ما کردستان عازم کربل معلا بودن باهاشون نشستم حرف از کربلا بود کمی را با آنها بودم یک زن هم اون میان بود پیر زنی شاید 50 ساله با من دست داد بهشون میگفتم که تا چند ساعت آینده میرسن کربلا وقتی میخواستم برم از انها دعا خواستم و گفتم نائب زیارهی منم باشید
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

تعبیر خواب

پست توسط rastakhiz »

با سلام و خسته نباشید.
مدتیه خوابهای عجیبی می بینم.خوابهایی که در ابتای اون خیلی اتفاقات عادی می افته ولی به طور ناگهانی خوابم دگرگون میشه. مثلا شب گذشته تو خواب بعد از کلی اتفاقات عادی دیدم که من و دوستم تو یک جایی مثل بیابون که خیلی سنگ داشت راه می ریم.
یکهو دیدم از هر طرف آدما دسته دسته فرار می کنند.بعد دسته های حیوانات(گوزن و شیرواسب و ...)به هر طرف دارن می دوند.خیلی وحشت کرده بودم.مضطرب از ایو اون می پرسیدم چی شده؟که بعد از مدتها گفتن که انگار از هر طرف یک جریانات خاکی داره به طرف ما می یاد وهمه با اینکه میدونستند کوچکترین شانسی برای زنده موندن ندارند ولی برای زنده موندن فرار می کردن این طرف و آن طرف.من هم دست دوستم رو گرفته بودم وبا ذکر یا ابالفضل داشتم خود رو آروم می کردم ولی باز همش داد می زدم که نمی خوام بمیرم.از خیلی ها باید حلالیت بخوام(والبته شخص خاصی که همیشه در بیداری هم می گم باید ازش حلالیت بخوام رو اسم می بردم).
تا اینکه رسیدیم به جایی مثل مسجد که خیلی ها جمع شده بودندعزاداری و...می کردن و آقایی سخنرانی می کرد.کم کم خودو رو اون جا میرسوندم تا آماده مرگ با آرامش بشم.گلوم آروم آروم داشت پر از خاک می شد.
یه چیزی برام خیلی جالب بود.این آقا با گریه می گفت که مردم بیایید برای آروم شدن (آیه رجعت)رو 3بار بخونیم و خوند ولی اصلا یادم نیست که چی بود.حسی که تو خواب داشتم این بود که الان قیامتهو این یه بلای آسمونیه و...( اصلا کسی به فکر کسی نبود حتی خودم با اینکه موبایلم کار می کرد ولی اصلا نمی خواستم از خوانوادم اطلاعی بگیرم)ولی این آیه رجعت خیلی گیجم کرده بود.حتی بعد از بیداری برام این کلمه تکرار می شد.خیلی ترسیده بودم با گریه من اطرافیانم هم از خواب پریدند.
اصلا نمی فهمم چی بود این خواب.اگه تعبیری داره لطفا بفرمایید.در ضمن من بعد از اذان صبح شاید بعداز طلوع آفتاب این خواب رو دیدم.
ممنون.
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار
تماس:

Re: تعبیر خواب

پست توسط Sadegh S. »

بسم رب النور.
با سلام
و بعد...
دوست عزیز این خواب از رویاهای صادقه هست.همه ی افراد که نه، اما اکثر افراد می دونند که قیامتی خواهد شد و رجعتی. اما از اون فرار میکنند و نمی خواند برای خودشون توشه ای به دست بیارن. صحرایی هم که شما درش بودید مصداق صحرای محشر هست که همه از ترس و وحشت به هر طرف گریزانند. اما راه نجاتی برای هیچ کس نیست.ولی شما و دوستتون با ذکر یا ابوالفضل و توسل به ائمه اطهار تونستید به حرم امن الهی یعنی مسجد پناه ببرید. در ضمن این رو هم از یاد نبرید که یاد قیامت و رجعت (آیه ی رجعت که به اون اشاره کردید) موجب دوری از گناه و در نتیجه آرامش در روز قیامت میشه. و اینی که شما نمی خواستی از خونوادتون خبر دار بشید هم مصداق روز قیامت هست که در اون روز مادر و پدر و فرزندی و هیچ زن و شوهری همدیگر رو نخواهند شناخت و رابطه های خونی و فامیلی وجود نخواهد داشت و هر کس بر حسب اعمالی که داشته به بهشت یا جهنم خواهد رفت. انشاءالله که همه ی ما از اهل نجات و رستگاری باشیم.
پاینده باشید
...والسلام
اللهم عجل لولیک الفرج
 تصویر        ِنَّ الَّذِينَ اتَّقَواْ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُواْ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ ﴿201 - الاعراف)         اهل تقوا را از شيطان وسوسه و خيالى به دل فرا رسد همان دم خدا را به ياد آرند و همان لحظه بصيرت و بينايى پيدا كنند

‏ 
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار
تماس:

Re: به دنبال دعا

پست توسط Sadegh S. »

ahuralb من دختر ی هستم که چند وقت پیش از طرف یکی از انسانهای مذهبی دعایی برای رسیدن به مقصودی دریافت کردم و پریشب مادرم خواب دیده است که سه زن با چادر مشکی به در خانه ما امده اند و دو نفر انها بیرون در ایستاده اند و یک نفر انها مستقیم به محلی که من ان دعا را گذاشته بودم امده است و به دنبال دعا می گشته است .تعبیر این خواب چیست؟

بسم رب النور
با سلام

و بعد...
تعبیر:
اون 3 زن که فرمودید صدیقه ی کبری سلام الله علیها، حضرت معصومه سلام الله علیها و حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها بودند. حضرت فاطمه ی زهرا اومدند داخل دنبال دعا میگشتند که حاجتتون رو بدن. هر حاجتی داشتید از حضرت بخواید که انشاءالله برآورده میشه. در ضمن سعی هم کنید دعاهارو بدون رو در بایستی بگید. چون رو در بایستی با خدا و معصومین درست نیست...

karimi201
سلام خواب دیدم در یک عمارت بزرگ نشستم که یک بچه موش دم یک بچه ما رو گرفته ...در صورتی که موش باید از ما بترسه..بهد یه حیوان سفید رنگ که اسمشو نمیدونستم دور این مار و موش پیچید به طوری که من دیگر موش و مار رو نمیدیدم.از پدر بزرگم پرسیدم این حیوان داره چی کار میکنه گفت امده این ها رو از هم جداشون کنه بعد در صورت من حفره هایی ایجاد شود و از انها خون بیرون میومد ...داشتم به دکتر میرفتم که یکی از آشنایان هم همراه من آمد و در مسیر به من گفت اگه مریض بودی نترسی ها . من هم گفتم مریض چیه؟نه بابا

خوشحال میشم اگه کسی تعبیر این خواب رو میدونه منو راهنمایی کنه

تعبیر:

این خواب از رؤیاهای نفسانی هست و تعبیری نداره...

hasan21
هواللّطیف
امروز قبل از نماز صبح خواب دیدم که 12 نفر صهیونیست خونه ی ما رو محاصره کردن یکی از دوستانم به اسم نوید خونه ی ما بود و یکی دیگشون به اسم علی رضا توی خونه ی خودشون ( سر کوچه ) بود . من به نوید گفتم : من سر این ها رو گرم میکنم تو برو علی رضا رو صدا بزن یه کلت هم دستم بود به طور خیلی شگفت انگیز هر دوازده نفر رو هلاک کردم نوید هم رفت سراغ علی رضا و اونو آورد که یهو از خواب پریدم نماز صبح رو خوندم و دوباره خوابیدم همین که سرمو روی بالش گذاشتم روی قلبم احساس درد کردم انگار که به قلبم تیر خورده باشه به محض این که این درد رو حس کردم دیگه خوابم برد و هیچی نفهمیدم .
به نظر خودم خواب بی معنی ای بود ولی از قسمت آخرش که احساس کردم تیر خوردم خوشم اومد .
حالا خواهشا اگه تعبیر داره برام تعبیرش کنید .

تعبیر:
این خواب تعبیر نداره و نفسانی هست. یکی از نشانه های خواب صادقه این هست به قول خودمون خواب سر و ته داشته باشه و در اون چند نکته نهفته باشه که به چشم بیان. اما خوابی که شما گفتی نکته ی مهمی نداشت و ویژگی هایی هم که گفتید نشون میده که خواب نفسانی بوده. البته این رو هم بگم در اکثر موارد پیامات بدون درگیری چندان در خواب برای شخص نشون داده میشن. قبل از خواب سعی کنید پر خوری نکنید و حتما با وضو بخوابید...

aftabe shargh
سلام

من و همسرم يكساله ازدواج كرديم. اون زنشو تو حادثه رانندگي از دست داده بود و يك بچه داشت و منم شوهرمو بر اثر تومورمغزي فوت شده بود. از همون موقع تا حالا چندين نفر از اقوام همسرم خواب زن اولشو مي بينن كه ناراحته و ازش كه مي پرسن ميگه چرا محسن ازدواج كرده؟ خودمم يكبار خواب زنشو ديدم كه ناراحت بود ولي چيزي نگفت و من تو خواب ميترسيدم كه بفهمه من زن جديد شوهرشم . شوهرم ازين قضيه خيلي ناراحته چون ميگه بخاطر بچه و بخاطر اينكه گرفتار گناه نشه ازدواج كرده . اولا ميخوام ببينم اين خواب ها چه معنايي ممكنه داشته باشه و آيا درسته؟ چه دليلي داره كه يكي كه رفته نخواد شوهرش ازدواج كنه. ضمنا زن اول همسرم خيلي خوب و مهربان و مومن بوده و خواب بيننده ها هم انسانهاي خوبي هستند. ميخوام بدونم تكليف من چيه؟ شوهرم ميگه عذاب وجدان داره و... اينكه ميگن با كمك اجنه ميشه خوابهاي افراد رو تحت كنترل گرفت درسته؟ آخه تو فاميلشون يه عده اي هستند كه شديدا اهل اين كاران و از اول با ازدواج مجدد شوهرم مخالف بودن .
خواهش ميكنم كمكم كنين .

تعبیر:
ممکن هست کسانی که گفتند این خواب رو دیدند راست بگند. اما ناراحتی مرده در خواب دلیلی بر ناراحتی واقعی او نیست. باید یادمون باشه که مردگان در خواب دیکشنری مخصوص به خودشون رو دارند. بهتر هست به دیگران تهمت نزنیم و فرض رو بر این بگیریم که چنین خوابی دیده شده. اگر این مرحوم چنین حرفی رو زدند احتمالا نگران این هستند که شما نسبت به فرزندشون مادری نکنید. باید در نشر داشته باشید که این فرزندی که مرحوم از خودشون به یادگار گذاشتند پاره ی تنشون هست و حتی در زمانی که در قید حیات نیستند حتما نگران فرزندشون هستند. چقدر خوب هست که شما به فرزند ضوهرتون که الان فرزند خودتون هم محسوب میشه کمال محبت رو بکنید و اون رو در شادی هاتون شریک بدونید که هم روح اون مرحوم آروم بگیره و از نگرانی در بیاد و هم خدا ازتون راضی باشه...

فرزانه
با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت شما بزرگان

خوابي ديده ام كه نگران كرده است.خواهشمندم برايم تعبير كنيد

خواب ديده ام با يكي از همكاران مرد بهمراه همسرش در ساحلي بسيار زيبا و كه شن هاي اون بسيار تميز بودن از پلي چوبي به رنگ سفيد عبور ميكرديم/. همسر ايشان چادري مشكي به سر داشتند و نظر قد بسيار كوتاه و قيافه ايشان مانند بچه ها بود و پر از چين و چروك. همكارم در عوض قدي بلند و لباس به رنگ روشن به تن داشتند من هم همينطور لباسي كه به تن داشتم سفيد بود. در حين عبور از پل با من دعوا كرد و گفت نبايد به انجا مي رفتيم همه ما را ميبينند . من هم در جواب گفتم كه خودتان مرا آورديد من كه نميخواستم به آنجا بيايم. در اين حين همسر همكارم با صداي ضعيفي به من سلام كرد و يكي از دوستانم در ساحل مرا ديد و همكارم به من گفت كه زود ا دوستم صحبت كنم و پيش او برگردم بعد دست همسر خود را چون كودكان گرفت و به طرف ديگر ساحل رفتند

تعبیر:
من نظرم بر این هست که همسر این آقا خیلی به شوهرشون سخت میگیرند و بد خلقی میکنند. زیاد در کارشون مداخله میکنند و ... اما ایشون به خاطر خدا صبر میکنند. در خواب هم از اینکه گفتند چرا شما با مایی منظورشون همین بوده. البته من نمی خوام به کسی تهمت زده باشم. در ضمن خواب همیشه حجیت نداره...

mahsa87
اول دیدم به همراه 2تا از دوستانم به نام زینب و هدی که افرادی مذهبی هستند از در بزرگی وارد یک باغ شدیم دشت وسیعی و فوق العاده زیبایی دیدیم. من حدود 10قدم از انها جلوتر رفتم و از زیبایی منظره به شگفت امده بودم برگشتم به هدی گفتم :هدی می بینی! می بینی! چقدر زیباست ! بعد بوی بسیار خوشی احساس کردم بواز سمت چپ باغ در فاصله ی کمی از من قرار داشت رفتم انجا گفتم هدی بیا ببین اینجا چه بوی خوبی می اید بیا اینجا. او شک کرد اما بعد از چند لحظه امد بعد به زینب گفتم اون هم شک کرد ولی نیامد احساس کردم بو از سمت جنگل هایی که در سمت چپ باغ بود می اید به هدی گفتم بیا بریم اونجا ببینیم که این بو از کجا می اید.رفتیم به جایی رسیدیم که در حالیکه سمت ما نور بود و روشن بود سمت دیگر تاریک بودو این تاریکی و نور با یک خط صاف از هم جدا می شدند.ناگهان ترس عجیبی احساس کردیم انگار در تاریکی چیزی دلهره اور و ترسناک بوددیگه بوی خوش را احساس نمی کردم . برگشتم که به هدی بگم اینجا نریم خطرناکه دیدم هدی خیلی وقت پیش برگشته و وقتی من خواستم برگردم مسیر برگشت پر از دره بود و هرلحظه امکان داشت بیفتم که 2 زن چادری رو دیدم وبه دنبال انها رفتم و انجا را رد کردم

تعبیر:
این خواب نشانه ی این هست که احتمالا شما در یه برهه ای دچار ظاهر گرایی شدید. اما با کمک اهل بیت (علیهم السلام) و مخصوصا حضرت زینب کبری نجات پیدا کردید. در ضمن قدر لحظات رو هم بدونید.

mahsa87
بعد از این خواب بلافاصله خواب دیدم در خانه ی امام موسی کاظم (ع) هستم یکی از یاران امام وارد خانه شد یکی از پسران امام گستاخی کردند و امام ایشان را دعوا کردند بعد یار امام گفتند این حرف را نزنید ایشان قرار است امام اینده ما باشند .امام گفتند نه امام کسی میشه که عاقل باشه.

تعبیر:
در این خواب خواستند بهتون بفهمونند که انسان بودن و خوب بودن به سید بودن نیست. بلکه به عقل، ایمان و تقوی بستگی داره.

mahsa87
بعد خواب دیدم در باغی هستم و 6 تن از امامان بر روی تختهایی زیر درخت نشستند و می خوردند و استراحت می کنند 6 تن دیگر از امامان از پشت انها که انجا هم درخت بود رسیدند 6 امامی که روی تخت بودند از 6 امام دیگر دعوت کردند که به انها بپیوندندولی در این لحظه ناگهان امام زمان را دیدم که جز 6تنی بود که رسیدند و چهره او را به وضوح دیدم و گفت نه ما الان باید برای هدایت کس دیگری برویم.

تعبیر:
ممکن هست که این خواب صحیح نباشه. البته چیزی خلاف عقل و دین درش نیست. اگر شما مشخصات ظاهری چهره ی حضرت رو بدونید می تونید بفهمید که آیا این خواب صادقه بوده یا خیر. تنها تعبیری که به نظرم میرسه این هست که ممکنه مرگتون به شهادت باشه انشاءالله... والله العالم

mahsa87
خوابیدم در خواب دیدم در کلاس درس در دانشگاه هستم چندتا از پسرها روی تخته چیزهایی نوشته بودند که یادم نیست حکومت اسلامی را مسخره می کردند و می خندیدند یا بواسطه ان اسلام را مسخره می کردند. من نمی خندیدم ولی ابراز ناراحتی هم نکردم(من مهندس کامپیوترم ولی به مباحث تاریخی سیاسی و اعتقادی خیلی علاقه مندم و در این زمینه مطالعه و بحث زیاد می کنم و همه می دانند سرم درد می کنه برای این بحث ها) دیدم امام زمان وارد شدند همه وحشت کرده بودندو از جایشون تکان نمی خوردند.امام خشمگین بودند خود من چشم هایم در نهایت خودش باز شده بود.با دستی که بر تخته کشیدند همه چیز را پاک کردن بعد با عصبانیت من را کشیدند و به پشت پسرها بردند و انجا نشاندند.انگار نباید خودم را در معرض دید انها قرار می دادم.

تعبیر:
تعبیر این خواب این هست که انشاءالله ظهور حضرت نزدیک هست و در این خواب به شما توصیه شده فروتن باشید و البته سعی نکنید زیاد در این موارد بحث کنید. چون ممکن هست نتونید منظور خودتون رو درست بیان کنید و کار جای درست شدن بدتر بشه. (رجوع کنید به سوره ی زخرف آیه ی 18)

حسن2568
سلام اساتيد محترم

شب گذشته خواب عجيبي ديدم كه در تعبير اون عاجزم .
خواب ديدم كه در خانه ما نوزاد پسري به دنيا آمده كه ابتدا تصور كردم كه امام زمان (عج)به دنيا آمده اما بعد متوجه شدم
يعني يه جوري انگار بهم تفهيم شد كه اين كودك قراره قاتل امام زمان رو بقتل برسونه يعني يه جورائي مثل بادي گارد
ميدونيد كه در احاديث به قاتل امام زمان (عج) هم اشاره شده
اگه امكان داره اين خواب منو تعبير كنيد با تشكر از همگي :-o :AA:

تعبیر:
تعبیر خواب شما این هست که انشاءالله از یاران قائم خواهید بود. سعی کنید با انجام گناه این فرصت رو از دست ندید...

bhsmn2000
سئوال من در مورد یک خوابه که خواب دیدم تعدادی از دخترها با آرایشهای وحشتناک اطرافم هستند و من در بین اونا و جلوی چشمشون با فاصله چند متری از سطح زمین روی هوا راه میرم اونا بهم گفتن چه جوری می تونم این کارو بکنم من بهشون جوابی ندادم که یک دفعه یه نوری اومد و مثل یه مجرای خیلی بزرگ که همش نور بود نمی تونستم از شدت نور بهش نگاه کنم منو به خودش به بالا برد جنان لذتی رو رد لحظه حس کردم که سابقه نداشت . همون لحظه از خواب پریدم تعبیر خواب من چیه لطف کنید راهنماییم کنید.

تعبیر:
فرصت های انجام گناه براتون پیش میاد. اما شما با عنایت خداوند مغلوب نمیشید و به حرم امن الهی میرسید. سعی کنید حب دنیا رو از خودتون دور کنید و پا بر روی هوی و هوستون بگذارید. انشاءالله موفق میشید...

matinrahebi
سلام

خسته نباشید
اینکه خواب ببینیم در خانه خدا هستیم و نماز میخونیم در کنار کعبه چه تعبیری داره

تعبیر:
خداوند نظر لطف به شما داره. با عنایت حق تعالی انشاءالله به مرادتون میرسید

matinrahebi
ممنون از پاسختون

یه سوال دیگه هم داشتم

چند هفته پیش خواب دیدم در استخر کم عمق به تنهایی و با لذت شنا میکنم
همین خواب رو هم در مورد یکی از دوستان یک هفته بعدش دیدم چه تعبیری میتونه داشته باشه

در پناه خدا باشید

تعبیر:
برای این خواب صدقه بدید. و مداومت کنید به قرائت سوره ی قدر. انشاءالله برطرف میشه... والله العالم

...والسلام

در پناه حق
اللهم عجل لولیک الفرج
 تصویر        ِنَّ الَّذِينَ اتَّقَواْ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّيْطَانِ تَذَكَّرُواْ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ ﴿201 - الاعراف)         اهل تقوا را از شيطان وسوسه و خيالى به دل فرا رسد همان دم خدا را به ياد آرند و همان لحظه بصيرت و بينايى پيدا كنند

‏ 
قفل شده

بازگشت به “دیگر گفتگو ها”