اراده داشتن یا نداشتن مسئله این است.........

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Junior Member
Junior Member
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

Re: اراده داشتن یا نداشتن مسئله این است.........

پست توسط zahra sadeghpoor »

سلام. :razz: :D .
یه چیزیو میدونی پرنده ی مهاجر !
یه مثال میزنم . ممکنه یه شخص پیر با خودش فکر کنه "چرا حالا که پیر شده بد اخلاق شده در صورتی که در جوانی بد اخلاق نبود ."
در صورتی که این شخص از همون اول بد اخلاق بوده ( قضب رو در وجود خودش داشته یا دیگر ویژگی ها ) ولی بسته به عللی ظهور نکرده ولی العان که پیر شده داره ظهور پیدا میکنه. و مثلا در جوانی با خودش فکر میکرده " اخلاق خوب یعنی سیمای خوش داشتن و همیشه لبخند زدن و . . ." و هیچ وقت نیمده از ریشه خودشو اصلاح کنه.
این دقیقا مشکل همه ی ماست حتی خود من ترم قبل بدون این که خودم رو بسازم فقط میخواستم به نا محرم نگاه نکنم و این باعث میشد که . . .( بدون شرح)
نتیجه ی اخلاقی : اگه شاخ و برگای یه علف هرزه رو بزنی دوباره بلند میشه پس باید ریشه کنش کرد ( فکر کنم بدیهی تر ازین باشه که نیاز به اثبات داشته باشه)
و این فقط در مورد مسائل اخلاقی نیست بلکه در هر زمینه ای. یه مدتی یه کاره خوبی میکنیم یا تصمیمات زیادی میگیریم ولی چون ریشه ای نیست . . . .
پس باید ریشه ای با کلیه ی مسائل برخورد کرد ( اگه نخوایم دل خودمونو خوش کنیم )
اگه سوالی باشه در خدمتم.
التماس دعای خاص :razz:
یا علی.
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
آخرین ويرايش توسط 2 on kiuhnmgtrdcv, ويرايش شده در 0.
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 227 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط kiuhnmgtrdcv »

ببینید من اینجا یه چیزی رو میگم که شاهرگ همه مشکل هاست

معشوقه بسیاری از انسانها دنیاومافیهااست و هیچ کس هم دوست نداره که از معشوفه اش جدا بشه برای همین هرکاری که باعث بشه ادم از این معشوقه دور بشه سخت است

خیلی ها برای این زندگی میکنند که زندگی راحتی داشته باشند یعنی دنیا هدف قرار دادند ولی دنیا بیشتر از انکه باعث شادیشان باشه باعث عذابشان میشه
اگر کسی به همه نعمات دنیا هم برسه باز یه روزی از دنیا میره و از تمامی نعمت ها جدا میشه

ببنید مثلا یک شطرنج باز از موفقیت خودش یه لذتی کسب میکنه و یک ورزشکار از قهرمانی خودش یه لذتی کسب میکنه یعنی معشوقه هر کس میزان لذت بردن اونو تعیین میکنه و ازانجا که خدا بالاترین معشوق هاست پس لذت عبودیت بالاترین لذت در سراسر هستی است [این قسمت برگرفته از کتاب کیمیای سعادت بود]( و الذین آمنوا اشدّ حب لله ) پس کارها وقتی سخت میشه که ادم از معشوقه اش جدا بشه ولی اگر این کارها باعث عبودیت خدا بشه جز شادی و سعادت چیزی نصیبمان نمیشه

اگر برای رضای خدا زندگی کنیم این انگیزه و اراده به وجود میاد که ادم برای خدا به حرکت بیاد
------------چرا عده ای با سانسور چهره شیعه را زشت میکنند؟ ایا مولا علی هم چنین می کرد؟
اگر کسی اسم شیعه یدک میکشه ولی کار نادرستی انجام میده گناهش بیشتر است
(من در مورد صحت مطالبی که در این مدت نوشتم هیچ مسولیتی قبول نمیکنم اگر با نوشته های خودم هم باعث رنجش کسی شدم از او پوزش می طلبم)
ارسال پست

بازگشت به “پرسش و پاسخ”