سوال درباره تمثال حضرت علی(ع)+عکس

مدیر انجمن: شورای نظارت

ارسال پست
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 568 بار

Re: سوال درباره تمثال حضرت علی(ع)+عکس

پست توسط راوي »

شما که اطلاع دارید چرا خودتون نمیذارید ؟ تصویر

شاید مدیر این قسمت منابعی که جستجو کرده در حدی است که اعلام فرمودند . تصویر

به نظرم جالب نیست همه زحمات و انتظارات رو از مدیر یک بخش داشته باشیم ، و بگیم ای کاش فلان ... تصویر

خب اگر دسترسی دارید و جایی دیدید برای بقیه هم اینجا بذارید . تصویر 
.
تصویر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

پست توسط مطهره »

با تشكر از شما

كاملا درسته كه همه ي زحمت ها رو ايشون نبايد بكشه اما بنده به اين گونه منابع اينترنتي دسترسي چنداني ندارم و ايشان در اين امر ماهرند.

ان شاءالله من هم كم كم آشنا خواهم شد.
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 71 بار
سپاس‌های دریافتی: 568 بار

پست توسط راوي »

مطهره نوشته شده:برخي از فقها مطلق نقاشي از انسان رو درست نمي دونن چه برسه به معصومين.

منظورم اینترنت نبود ، گفتین خیلی ازفقها درست نمیدونن !

پس حتما منابعشو دیدین دیگه همونارو اینجا بذارید ، تایپش هم فکر نکنم زیاد وقت بگیره (نیازی به منابع اینترنتی هم نیست)

ممنون تصویر
.
تصویر
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط ama.kh »

من يه جا خوندم كه نوشته بود اين تمثالها همانند شواليه ها هستند .
اما من يادم نمياد اين رو كجا خوندم .
او مي آيد . . .
الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

[External Link Removed for Guests]
New Member
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط ahmadgh »

من یه عکس دارم که یکی از بستگان ما که در صدا و سیما کار میکنه مثل اینکه خود سازمان بهشون داده بود و گفته بودند که یکی از علمای عربستان در خواب دیده بودند حضرت رو و میگن این عکسی که میخوام براتون بزارم داخل منزل حضرت هم گذاشته اند البته این عکس رو من 4 سال پیش شاید هم بیشتر ازش یه اسکن گرفتم که براتون میزارم و خیلی بهتر از اون عکس پست اول هست
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

قبل از پاسخگویی به سوال کاربر گرامی[COLOR=#0070c0] مطهره باید بگم که : 

لطفا دوستان عکس یا لینک تصویر رو در سایت نزارن . همانطور که در پست قبلیم در جواب آقا سعید هم گفتم عکس بنا به دلایلی

که ذکر کردم حذف شد .

در جواب مطهره خانم باید بگم که برای اینکه نظر تمامی مراجع رو بزارم نیاز به وقت داشتم .

فتوای زیر تقریبا نظر تمامی مراجع را شامل میشه.

پرسش : آيا خداوند عروسك سازي را نهي كرده است؟ آيا از نظر شرع ساختن عروسك به شكل زنان اشكال دارد؟ نگاه به موهاي عروسك و خريد و فروش و نگهداري آن چه حكمي دارد؟
پاسخ : يكي از مسايل مورد بحث در علم فقه، ساختن مجسمه و خريد و فروش و نگهداري آن است حكم شرعي موارد مذكور را مراجع

عظام بدين گونه بيان فرموده اند: ساختن عروسك جايز نيست و نمايش هاي عروسكي مانع ندارد. (1)ساختن مجسمة حيواني ذي

روح "جاندار" (مانندانسان و حيوان كه روح دارند) حرام است، ولي نگهداشتن آن در منزل حرام نيست، خريد و فروش مجسمه اشكال

ندارد.(2)آيت الله خوئي و آيت الله گلپايگاني، ساختن مجسمه را حرام اما خريد و فروشش را جائز مي دانند.(3)مجسمه سازي به

فتواي برخي از مراجع اگر جنبة عقلايي داشته باشد و سبب ترويج باطل نشود نمي توان گفت به خودي خود حرام است بلكه جائز

است مخصوصاً اگر در مسير خدمت به ارزش هاي اسلام و انقلاب اسلامي باشد.(4)به فتواي رهبر معظم انقلاب ساختن مجسمة

انسان يا ساير حيوانات اگر به صورت كامل نباشد اشكال ندارد. (5) و نيز ساختن مجسمه به طور كامل اگر به وسيلة دستگاه باشد،

نه به دست انسان اشكال ندارد.(6)نگاه به عروسك هايي كه به شكل زنان ساخته شده، اگر موجب تحريك شهوت نباشد، اشكالي

ندارد و نگاه به موهاي آن ها نيز اشكالي ندارد. اگر موهاي عروسك را از موهاي زني گرفته باشند، اگر شناخته شده نباشد، نگاه به

موها بدون شهوت اشكالي ندارد.پي نوشت ها : (1) امام خميني، استفتائات، ج 2،‌ ص 19.(2) همان. ص 2.(3) توضيح المسائل مراجع،

تهيه و تنظيم سيد محمد حسن بني هاشمي خميني، ج 2،‌ ص 213.(4) آيت الله صانعي،‌ مجمع المسائل، ج 1، س 970 به بعد.(5)

رسالة اجوبه الاستفتائات،‌س 1221.(6) همان، س 1224؛ آيت الله تبريزي،‌ استفتائات جديد، س 1010.
تصویر
Iron
Iron
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 194 بار

پست توسط مطهره »

به نام خدا

از شما خيلي متشكرم اما اين ها در مورد مجسمه بود نه نقاشي. گر چه احكام نقاشي هم به اين احكام بسيار نزديكند.

متاسفم كه خودم فرصت اين كار رو ندارم تا بنا به پيشنهاد جناب راوي اون رو انجام بدم.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 7581 بار
سپاس‌های دریافتی: 6236 بار
تماس:

پست توسط مائده آسمانی »

به نام خدا

سلام علیکم

مطهره نوشته شده:به نام خدا

از شما خيلي متشكرم اما اين ها در مورد مجسمه بود نه نقاشي. گر چه احكام نقاشي هم به اين احكام بسيار نزديكند.

متاسفم كه خودم فرصت اين كار رو ندارم تا بنا به پيشنهاد جناب راوي اون رو انجام بدم.

من پیشنهادی به شما دارم اونم این هست که شما که وقت ندارید تایپ کنید به من بگید در رساله کدام مرجع و مساله چند

درباره این موضوع نوشته شده تا بنده در این تاپیک به استحضار دوستان برسانم .

نمیشه فقط با حدس و گمان گفت که من یادمه این طوری بود که .

اینجا باید مستند حکم گذاشته شود .
تصویر
New Member
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط سیدخوب »

[FONT=Times New Roman]قربان مولا برم که همیشه مظلوم بوده:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />   
[FONT=Times New Roman]اگه با عقل سلیم بنگریم به سادگی می فهمیم این عکس زشترو نمیتواند متعلق به انسانی خوش رفتار باشد چه برسد به معصومی خوش رفتار چون علی (ع) در ضمن به احادیثی که درباره خوش چهره بودن مولا نیز توجه کنید حالا یه سوال علمی ازتون دارم آیا علی (ع) عالم بر راه کهکشان ها واضح بگم عالم به تمام علوم بود یا نه؟ اگه قبول داشته باشید پس از بین رفتن اثر ضخم جنگی یا تاثیر نداشتن زحماتی چون چاه کنی وکشاورزی خیلی پیش پا افتاده است (اگه بخوام مثالی براتون بزنم پدر بزرگ های ما برای اثر ضد آفتابی    
[FONT=Times New Roman]ازبعضی گیاهان وهمچنین برای تقویت چشاشون از سرمه خاصی استفاده می کردن تحقیق کنید.)   
[FONT=Times New Roman]از همه اینا گذشته زیبایی رو خدا میده ودور از عقله که ائمه که دارای همه نیکی ها هستند ازاین نیکویی دور باشن همون طور که میدونیم ائمه از جلوه وزیبایی ونورانیت خاصی برخوردارند    

[FONT=Times New Roman]   
ارسال پست

بازگشت به “ساير احکام”